bolkonski Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Konačno imam svoj komp na poslu. Brz internet, divota. Sad mogu da spamujem po forumu a trebalo bi da učim. Jebe ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 jebo te, statore, ja bih upucao na mesti lika koji tako vozi po gradu.. dobro niste nekog ubili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Upravo krecem u shkolu... Imam kontrolni iz fizike, smishljacu baron za opravdanje usput, sve kapiram da slomim neshto, ili da povratim nasred chasa, pa me puste kuci :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 (edited) Ostao bez stana - ganjam oglase da danas uzmem drugi.Smorio sam se.Ide mi se na kratko van Srbije.Libija mi zvuci primamljivo ili Ceska ... think think .... o_O Khm Weshtice ajde da se dogovorimo.Ja cu na rur da idem na dvojci a ti na kecu.Eto. ;) Demian .. Edited December 8, 2005 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 sutra definitivno armija... u 10 treba da se javim u organizaciju gde cu sluziti, koja je igrom slucaja () caletova firma... tako da me bole paya.. tamo odem, javim se, popijem kafu, onda kuci, pravac buska, pravac bg... da se vidim sa devojkom, i jos nekim ljudima... zivot je kul... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 sinotj sam popio ukuracmnogo alkohola.. komirao sam se najstrashnije, od 6h ujutru pa do pre pola sata sam se treznio u zagrljaju sa belkom. trenutno sam u fazonu "nikada alkohol vishe netju pipnuti".. ali protjitje za,.. evo proshlo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 danas expo-zim.. mmmm.. window shopping Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Ostao bez stana - ganjam oglase da danas uzmem drugi.Smorio sam se.Ide mi se na kratko van Srbije.Libija mi zvuci primamljivo ili Ceska ... think think .... o_O Khm Weshtice ajde da se dogovorimo.Ja cu na rur da idem na dvojci a ti na kecu.Eto. ;) Demian .. ← hehehehe kolega... tako ti je to kad ne ukljuchish onu siwu masu u glawi... :D Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ustao. sad idem do grada na jedno predavanje. pa na kafu s devojcicom. cini mi se kao lep dan. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Evo da se javnem malo iz Bratislave, setao po gradu dosad, pa rekoh da sednem malo da odmorim i ugledah internet kafanu pa mogu i da komuniciram :) Sta znam nije se ovde nesto mnogo promenilo otkad sam bio poslednji put pre cetiri godine. Ono voze se bolja kola i to, vidi se da je mnogo veci standard od nas, ali nije nista nesto sad mnogo bolje od recimo Zagreba. Parking u centru grada im je do zla Boga skup, oko 30 dinara za 15 minuta, koka kola je jeftinija i hrana generalno, mobilne telekomunikacije su isto onako malo skupe. Sat neta je oko 80 dinara. Ovde je inace vec pocela frka oko Bozica i tih stvari pa je sve nesto okiceno i sareno. Nekoliko tipova: ako vam neko ikada ponudi lokse da jedete moj savet je da ljubazno odbijete, langosi mogu da se jedu ali nisu nesto cime bih se odusevio. Pivo je ekstra i sto je isto vazno jeftino je, ali kuvano vino je nekako slatko, nije bas za obilniju konzumaciju. Ako navatam jos kad net javicu se. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Evo doso iz skole, zabo kod nudlice tu i neki ortak pa blejimo... Bio danas i do Onog obeliska(kondoma) da se smejem malo... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 .to Zwer - Ma slovaci su na fazon mnogo blizhi nama nego zapadni susedi njihovi, a posebno od te tako ekipe slovenskih naroda, tako da uopste nije loshe. Jedino sto su meni oduvek oni nekako bili polu-bezvezni, sta znam ... Valjda smaraju zbog one tranzitne vize od 40 evra ;> al' ako nista jezik je dosta slicniji u odnosu na poljski/ceski, pa mozes lakse da se sporazumes, a nemaju ni R sa kvakom niti puno crtica :) @ topic - Danas od zore rane bio na nekom "poslovnom dorucku" koji se zapravo pretvorio u ispijanje ajs kafe ... ajd' dobro to, manje vise, posle zavrsavao kakve poslitje, i finalizirao dil za monitor, trebalo bi da sutra uzmem isti. Onda malo svratio do redakcije, napisao vesti, cekirao forum, i vec lagano pravim spisak i planove za parteh ... Sa'cu da krenem polako kutji,tripujem se da ce opet da pocne da pada kisha ili nesto tako uzasno, pa bih da to izbegnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Inache ono za langosh ne vazi - langosh sa sousom od belog luka je kewa! :) Slovaci nisu loshi, samo su mi nekako mlaki... Ono shto je tamo uvek do jaja je naravno pivo \o/ i pohovani sir А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 zverko, link za tebe: http://wifi.lupa.cz/hotspot/?n=481 reci kako sam dobar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 onaj expo-zim je bolest. smorio sam se shto sam bez dinara u dzepu, a potroshio bih hiljadu evra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 zverko, link za tebe: http://wifi.lupa.cz/hotspot/?n=481 reci kako sam dobar :) Ovo kao u Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 "guzvam" tatranke i gadno sam se smorio ... nesto je krenulo naopako ... wish me luck :( sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 opa... najeo sam se tatorara natovarenog s kilo belog luka... smrt Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 sobzirom da milosh nije tu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 ceo dan mi smoran samo tako.... skola katastrofa i sve gore do goreg; odoh sad na dobar fudbal da malo izbacim negativnu energiju iz sebe -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 onaj expo-zim je bolest. smorio sam se shto sam bez dinara u dzepu, a potroshio bih hiljadu evra.. ← samo hiljadu? lazes. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Bio na fax-u pa malo prosetao sa devojcicom sada sa ortacima u neku kafanu/kafic na opijanje :) Tezak zivot nas umetnika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Loshe u shkoli... :( Evo moji mi uzimaju komp vecheras do polugodishta... Jbm im mater! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 otkinuo se od popodnevnog spavanja sad nesto da jedem, pa dolazi ortak po mene.. idemo do drugarice... sutra armijaaa.. smesnoca... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Inache ono za langosh ne vazi - langosh sa sousom od belog luka je kewa! :) ← Ma danas sam jeo i taj langos i nesto mi nije bas bio... Ali ipak od loksi bezite k'o djavo od krsta. zverko, link za tebe: http://wifi.lupa.cz/hotspot/?n=481 reci kako sam dobar :) ← Nazalost nemam nikakav Wi-Fi uredjaj kod sebe, tako da hvala ali mi nista ne znaci. Sad sam inace skapirao da cale na gajbi ima vezu kojoj pise Rychlost: 3.0 Mb/s. U praksi nije bas skroz tako, ali ne mogu da se zalim kad download ide 60-70 KB/s. Jos se ja pitam kako moj mali burazer ima sve demoe najnovijih igara, mislio sam da ih je uzeo iz casopisa nekog. U svakom slucaju vise se isplati da surfam od kuce nego iz kafea. Ovde je inace hrana i cene u kaficima znatno nize nego kod nas, a plate su znatno vise. I tako... Sutra cu mozda da idem u fabriku gde ce da pocnu da prave Pezo 407, pa cu se javiti sa utiscima. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts