Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

odgovarao danas elektroniku, i na pola pochne da vrishti zvono!!! kao, ajde nastavitjemo sutra!! shta sutra bre???!!! otju da se reshim toga bre!!!

Ovim djacima nista ne valja. Te ne valja kada zvoni jer ne stignu da odgovaraju, onamo posle kukaju sto nije zvonilo pa su dobili keca ... ne mozes im udovoljiti ;}

Vidim stigli smo do pedesete strane, zanimljivo, pada stota pre nove godine sto posto ;)

Sto se teme tiche, nista specijalno, bio do redakcije iako nisam mislio da cu ici al' rek'o da vidim kako stoji stanje stvari sa radijatorom, i za sada je sve ok, da kucnem u drvo. Ostavio sam da mi se skidaju neki Painkiller patchevi, ko ih napravi da svi zajedno imaju oko 500MB (jedan 320, drugi 110 i treci i cetvrti nesto po 15-20 ... znaci ukupno 300 godina). Sad cu da sredjujem nesto, posle 24ka, pa onda na kunt jer sutra imam dosta posla, kao sto vec rekoh :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Videh sad na vestima da su poskupele kazne, pa cisto da vas obavestim.

Ako prelazite ulicu van prelaza ili na crveno, kao pesak, umesto 1000 placate 2000 dinara.

A ako prodjete kroz crveno na semaforu kolima ili vozite u alkoholisanom stanju, nije vise od 2000 do 9000 hiljada vec od 5000 do 25 000 dinara. Pa cisto da vas obavestim :)

Bah, josh uvek se smaram sa reklamom Vichy (ne mogu vishe da gledam taj j*beni krem). Loshe sam spavao proshle noci, duvao je nenormalno jak vetar - u jednom trenutku su se stakla na prozorima tako zatresla da sam istripovao da je neshto odletelo u vazduh oko mojeg solitera...

А в чем сила, брат?

jebo te, koje kazne.. treba se opasno paziti narednih nedelja, jer će panduri krenuti u vrlo agresivnu otimačinu..

Pa kao i uvek ... mada su doduse vec par nedelja za redom najavljivali da od sledece pojacavaju kontrolu i dza bu. Ja nemam tih problema, ne vozim kola :) A ni ne prelazim kad nije zeleno, sta cu ;)

Inache sam pozavrsavao deo obaveza za danas, sad da popijem chaj pa krecem do grada da jos ponesto zavrsim, idem i do GSPa da izvadim novu povlasticu, bas sam azuran, prosla mi je istekla zakljucno sa 31. oktobrom. Valjda nece biti guzve, samo bi mi jos to falilo.

Evo me u Platou sada, doshao malo da se igram. Posle u shkolu...ovih dana sam radio svashta, bilo zurki i svega [:)]. Nego, Shreka za devojchicu nisam nashao (a sutra joj je rodjendan), tako da vecheras idem sa Kovachem, Domijem (SnOu), i nekim njegovim ortakom da crtamo grafit na shkoli (velikog Shreka, koji joj chestita rodjendan). I pod crtamo, mislim da ja i Kovach blejimo a Domi i ortak da crtaju, poshto sam ja, blago recheno, operisan [:)].

e pa mozda se vidimo;)

Zauzmi mi red ;) Pa kada dodjem donosim one stolicice na rasklapanje, pa da se ispricamo!

Evo, konacno sam popio Pu Er, sad polako mogu da krenem dalje. Moram da pazarim i neki zeleni chaj, ne vredi vishe ovako, a i barem da imaju sta drugi da piju kad svrate posto ne znam jos nikoga (pored jednog lika) kome se Pu Er dopada ;)

lep je dan danas.

voleo bih kad bismo imali pauzu od 1h da prilegnemo posle rucka, i ovako nisam bas najproduktivniji kad zavrsim sa obedom. siesta je keva, Spanci ni najmanje nisu blesavi.

провалио сам да са посла могу да пишем ћирилицом, код куће ми се нешто багује. [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...