pilauda Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 kupio CPU i hdd....instalirao win bezveze kad cu sutra opet....moram kupim CPU fan......pa sa ortakom da namestim......bleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 shetao 8 sati sa prijateljima iz bg\a po rimu... bio sam u vatikanu.... ( po ko zna koji put... al nisam ishao podzemnim prolazom do odaja vec sam ushao na velika vrata (aj aj smejte se) ... ) ono lepo mi je proshao dan... sutra malo shkole pa spremanje za test iz talijanskog... lele... :/ ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 jer sam video da su suvise profi za ono sto se izdaju (a izdaju se za opustene devojke koje vole lud provod), i tako... A jel tako ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 E laki jel se stvarno pojavio NLO u Cortanovcima? Ja tamo imam plac, pa se brinem da mi se ne usele u bugaju... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Bitje veselo sad pravim pauzu pa nastavljam da uchim od 23 do 03 i onda u 7h u skolu , jeeee zdrav zivot :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 E laki jel se stvarno pojavio NLO u Cortanovcima? Ja tamo imam plac, pa se brinem da mi se ne usele u bugaju... Nije, istripovali su se zitelji da je NLO kad ono zapravo samo laser tj. reflektor sa obliznje OMV pumpe ;) Inache sam odgledao kraj Sabljarke kojih 10ak minuta, pijuckam chaj i odmaram, pravim planove za sutra, imam dosta toga da pozavrsavam, kao i uvek kada dodje ponedeljak, nadam se da cu sve stici kako treba da zavrsim. Imam i neke malo vece planove, al' nisam jos siguran kako se "otvaraju", videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 A jel tako ne?to uop?te postoji u Srbiji do Tokija? ← postoji, ne zelim da verujem u suprotno. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smorrior Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Nemogu da verujem da moram da se budim sootra u 1/2 7 ... ccc Idem da spavam>> know what ya know and not what ya hear! smorrioR @ Last.fm | smorrioR @ deviantART I see through beheaded faith the other side… Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears __________________ Feed your soul and mind And disya spiritual wickedness we override ... The power of mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 dosao iz bioskopa... gledao ivkovu slamu 2. put ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 (edited) postoji, ne zelim da verujem u suprotno. Nada umire poslednja... Edited December 4, 2005 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Bila kod ortakinje na poluuseljenju...ma sta to bilo :D malo cirkali i sad kucici na nun...sutra je radni dan :D _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Eh, eh, bio sam u bioskopu Kosmaj i gledao Volasa i Gromita. Bioskop me je vratio 12 godina u nazad i to mi se uopste niej dopalo. Onda sam dosao malo kuci, pa sam otisao na koncert u muzicku skolu Mokranjac, gde se svirala i pevala srpska tradiocionalna, narodna, muzika. Bilo je odlicno. Posle na kaficu sa ortakom. Kad ovako ispisah i nije mi tako los dan bio, bio sam cak i na basketu, a u sustini se ne osecam nista specijalno. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 dosao iz bioskopa... gledao ivkovu slamu 2. put ← Nadam se da si pogrešio :) btw ortak nas vodio u neku pivnicu povodom rođendana.Nije bilo ništa naročito jer je mesto rupa najgora.Sada forumam pa na kunt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 dosao iz bioskopa... gledao ivkovu slamu 2. put ← Nadam se da si pogrešio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Shit vikend.Jedino moja Zvezda uvek moze da me oraspolozi.Ali bice bolje.Sutra vec odoh u NS da se ponovim jednom lepom Logitech tastaturom.Samo da prodje prepodne koje je prepuno obaveza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 nabavio neki prog.. system mechanics... kao zbudzuje Xp da radi bolje.. sad cu ga instaliram, pa da vidim jel ima leba od njega.. a i ako mi pojebe sys, vreme mu je.. radi celih 8+ meseci... inace.. cekam sutra... big dan.. bar bi trebao... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 bez s, znachi system mechanic je ime programa.. ova dva dana se naspavao, nagledao filmova, i igrao wc3 sa drugarima, od sutra opet fax po standardnom rasporedu, sve do 31-og (budale) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Nadam se da si pogre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 taj rad inace.. cekam sutra... big dan.. bar bi trebao... ← kupio si prsten? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 ahahha.. blow me jok bre.. daleko bili svatovi :P a masakr... pa hmm.. nee.. cuce se ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Eh, eh, bio sam u bioskopu Kosmaj i gledao Volasa i Gromita. Bioskop me je vratio 12 godina u nazad i to mi se uopste niej dopalo. I kako ti je bilo ponovo u dvadesetim godinama zivota? ;> Ustadoh ko vampir, ne znam koj' mi je. Legoh tako, oko ponotji kao da se ispavam, i u 4:44 se probudih ni pet ni ses' (nego 4:44). I kao vrtim se po krevetu do 5:40, i rek'o nema ovo vise smisla, daj da se ustaje da radim nesto pametno. I onda lepo napravio chaj, otvorio forum, otisao na RUR forum wars, pokupio fine pare ;), sad malo kuckam ovde, pa posle vesti i tome slicno. Videh novi spot KORN-a sa Snupom, Xzibitom i ostalima, dobra je fora ispala iz toga, a na Pinku me docekala repriza serije "Gilmorove", eto radosti. Vidim na MSNu ima ljudi koji su budni "onoliko", ne znam sta im je. Valjda cu izdrzhati veceras do koncerta ili cu pak malo na istom morati da prilegnem ;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Iz nekog nepoznatog razloga se probudih u pola nothi i nemogu da se vratim da spavam, sad ce da izblejem ovde pa idem nekako da prezivim danashnji dan...bice mnogo kafa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 odoh sad u skolu iako nisam bio na prva dva casa posto me mrzelo da se budim -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Poranio sam i ja iako sam legao prilično kasno.Tražim avatar za forum već 5 dana nikako da nađem nešto što mi se sviđa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Na poslu (kao i obichno ponedeljkom). Juche gledao Aeon Flux, mnogo dobar film za ljubitelje Sharliz Teron (mislim da nema filma gde izgleda bolje). Zena me napenalila juche zato shto ne znam koja je nedelja trudnoce (bah), pa sam morao da joj objashnjavam kako sam rachunao po mesecima, a ne nedeljama i da cu od sada, pa na dalje i ubuduce rachunati nedelje (bah). А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts