bolkonski Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Dan nikad dosadniji, ocu da mrem, a jos ce da nas rasporede da dezuramo jer je vanredno stanje zbog snega, vastra i zasu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 danas josh jedan radni dan uff ali to me nece sprechiti da danas uzmem nfs mw i odigram koju partiju :)) posle standardno smor ,moram na fax a sneg pada :/ damn EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Jos jedan radni dan,posto mi na faxu nistanije obavezno,necu ni da idem,samo cu da pustim neki ql california punk,citam neku mangu,i polako se budjam What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Nismo ishli u shkolu u sre, chet i petak, stavljali nove prozore... Za vikend napravljeno sranje u shkoli tako da tjemo danas biti na ispitivanju kod inspektora... Hvala bogu da ja jednom nisam kriv... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 gladna sam...sreca da je danas ova slava... a i jedva cekam kiseli kupus... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ustao.. pada susnezica... 'ladno... moram bajsom do grada.. u qratz... sva sreca, pa mi nije zadnji blatobran pukao pre 3 god :P da jeste, imao bi straftu posred ledja.. a 'vako necu... /me lenji gmaz... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Mrtva slava ,jos je slavim . Srecna slava .... Dobro je shto nemam puno ortaka inache bi kastrirao telefonski kabl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 TRT! i vi ste meni nedostajali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 evo sad sam dosao kuci iz skole...sneg mi ubio oci :D sve pada pravo u oci,a ja jos nemam ni kapuljacu pa mi glava mokra...sad cu da se ugrejem kuci i da jedem ko stoka... ;) -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 mislio sam da obiđem jedno pet mesta u gradu danas, sve peške, jer zbog bolesti nisam mrdnuo nigde danima.. ali prvog dana padanja snega je najpametnije ostati kod kuće, i upravo to ću i da uradim. srećna slava svima koji slave.. edit: djobe pico :) - Danas treba da odem do netiksa, da kupim neke potrebstine za komp, Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Obrijao sam se i dobio +2 na harizmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Skapirao sam da je kupovina kola u sustini bila spas za moju jetru :) Znaci sinoc neka zurka gde je za dz pice (tj imao sam dosta kupona za dz pice) i ja kao ajde posle duzeg vremena necu ici kolima. Ajoj... razbio sam se k'o nemac. On the plus side glava me boli manje no ocekivano, tj skoro da me uopste i ne boli. Kad se uzme u obzir da sam pio pivo, tekilu, belo i crno vino i na kraju neki koktel u kome ni ne znam sta je bilo rezultat je fantastican :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Jeo, idem da se brijem, pa idem u shkolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Ja dos'o spolja, dramaticna je situacija na ulicama, dodushe, nije bilo guzve preko mosta, valjda zato sto jos uvek nije cetiri tj. pet, vreme kada krecu te vesele guzve. Ruc'o, odgledao TV malo, odmarao, pa cu sad da krenem da kupujem neke poklone, prvo idem na rodjendan pa onda na slavu, bice zanimljivo. A slava na kraj sela (zuta kuca), ne znam kako cu da se vratim. Zato sutra planiram odmor (sve do veceri kada je drugi deo slavlja naravno), ima da sedim kod kutje, gledam sneg i pijem kakao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Skapirao sam da je kupovina kola u sustini bila spas za moju jetru :) Znaci sinoc neka zurka gde je za dz pice (tj imao sam dosta kupona za dz pice) i ja kao ajde posle duzeg vremena necu ici kolima. Ajoj... razbio sam se k'o nemac. On the plus side glava me boli manje no ocekivano, tj skoro da me uopste i ne boli. Kad se uzme u obzir da sam pio pivo, tekilu, belo i crno vino i na kraju neki koktel u kome ni ne znam sta je bilo rezultat je fantastican :) ← [interno] znachi tako, keva u banju a ti pijanchish! [/interno] А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ja necu da se brijem ako to uradim, saletace me ribe preterano.. :P ho ho ho btw, danas perem kosu, i ako me ne bude mrzel (citaj :ako budem uzeo kola) idem da snimim zub, pa da odem da se iscupa skot.. poceo da boli :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 btw, danas perem kosu, i ako me ne bude mrzel (citaj :ako budem uzeo kola) idem da snimim zub, pa da odem da se iscupa skot.. poceo da boli :\ ← Ovo je jache od mene: jel to znachi da cesh izgubiti ovaj "divan" osmeh sa slike? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Djooobeeeee, ne znam, ali si meni nedostajao sa jutarnjom kafom i hejtom prema egzistenciji per se. Inace, loodilo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Usto, umio se, zabo na komp 10 minuta otisa na lunch i okrenem se ka prozorima, a ono mrak. tpu, mrsh bih [pih V Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Vratio se sad sa snega, jakna i kosa su mi prosto natopljene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ja moje imam vec 3 godine, i veoma sam zadovoljan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ^Čovek ima ukusa. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 @ Ivan Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 @ Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Vratio se iz škole i imao sam 4 časa :) 2 gubili zbog slave profesorki :D nego vreme je nikad gore,otopio se sav sneg što je napadao pa ulice pune bara.DAMN,mrzim zimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts