byp_ Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 slazem se sa lakijem. dobar album. Roisin Murphy - If we're in love Ruby blue [2005] Dobar album. ko voli Moloko. pevacica Moloka. ovo sto sad slusam je taj hit. singl or whatever. a i ceo album je za pohvalu. opet. za one koji mogu da svare njen glas i nacin pevanja. preporuka. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Fabulous-Can You Hear Me Hmm...svima preporucujem Fabulousa...ja recimo ne slusam hop al mi se album (Real Talk) bash svideo.Nije onako "klasican" hop...ono: nemam pare zivim u hoodu/imam brdo para i bash sam jebach....nego bash opusteno i malo...ozbiljnije :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Three doors down - Story of a girl ... potpuno opushtena pesma i bash je dobra... lagana, ako hotjete u nechemu da uzhivate... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 severina - pogled ispod obrva kao prvo , nije seljacka stvar i nije neki megahit ... skroz je opustena , baladica .. retko volim balade ali ovu bas volim .. malo sam i emotivno vezana za ovu pesmu .. sve u svemu , preporucila bih je ...ali posto znam da svi prvo pomislite na " the 11 minuta " kad je u pitanju severina , mozda i ne vredi ... ali valjda ima ljudi koji su je culi :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Kanye West - Jessus walks bem ti zhivot,20mega a kvalitet sranje,shta sve sheruju ovi ljudi.enivej spot je dobar kao i pesma,a tesko da ce se vrteti na mtvu sad sam video da ima i treca verzija,zna neko kakva je da li da skidam?inache kanye najavio da ce za svaku pesmu sa novog albuma napraviti spot,lepo john je legenda.svaki put kad chujem/vidim spot ordinary people ja se najezhim ne znam zashto ali severinina muzika mi je...simpatichna(oduvek bila):) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ms Dynamite - Back Then Judgement Days rnb at its best. ko gotivi crne sirene, gotiviće i ovo. opušteni bitovi, fantastičan glas i kombinacija angažovanih i ljubavnih tekstova. sjajno. http://www.mininova.org/tor/121176 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Blaze - Motherfuckers R Us Silicon Messiah 2000 Bonus Track pesma koju sam jurio poprilicno dugo... i skroz je dojaja... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 E-Type - Calling you name Ovo sam vise postovao cisto da bih se javno (posto sam se prethodno sam sa sobom) zacudio kako se ovo uopste naslo na mojoj plej listi. Eh te devedesete ... Pa ako vas drma nostalgija za tim sjajnim hitovima sa poznatih beogradskih radio stanica, prava je prilika da iskopate ovaj raritet. Ustvari, ovo mozhda nisu devedesete, nego tamo negde, 2000., al' ko bi ga sad znao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Sepultura - Inquisition Symphony mmm.. procitah juce da je soulfly odradio novi album gde se vracaju korenima... i zvuku sepulture.. pa mi je palo na pamet da sepulturu nisam slusao duuugo vremena... kako su jebeno dobro sirovi.... ali skroz su graaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamoploditelji btw i apocalyptica je mnogo dobro odradila ovo... samo mi je sepulturina verzija bolja... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Audioslave - The Curse meni je bruka nadrkana pesma. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 the cure - from the edge of the deep green sea kacio je Uros na happy corner .. tako da je moguce da su neki vec culi .. inace , mnogo lepa stvar , tuzna .. i mnogo mi se svidja . Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 Radiohead - Karma police Ok computer [1997] sjajan bend. sjajna pesma. sjajan album. ko voli. mislim. gomila bendova koji pokusavaju da budu radiohead. medjutim. jedan je radiohead. ko nije slusao. njihov najveci hit uz "creep". depresivni ali dobri. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Junkie XL - Mount Grauen u potrazi za Junkie XL albumima sluchajno sam skinuo i OST neke trkachke igre. Ceo OST su uradili oni :) odlichna background muzika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 This Is War- Ill Nino i........nikako da mi izadje iz glave shit od The Black Eyed Peas-a -My Humps. Morala sam da je skinem..shmrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Junkie XL - Mount Grauen u potrazi za Junkie XL albumima sluchajno sam skinuo i OST neke trkachke igre. Ceo OST su uradili oni :) odlichna background muzika ← Test Drive, valjda 5 ili 6 btw, ako je jose onaj ko mislim da jeste, skini ovo http://myeve.eve-online.com/download/video...ownload&vid=144 eve-o video, junky XL muzika :) u poslednje vreme mi se dosta vrte prvi album Sneaker Pimps - Becoming X (1996), mnogo je bolji od kasnijih stvari, valjda zbog pevacice i Mudvayne - Lost and found Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 AC/DC - Rock 'n' Roll Damnation Nisam ih slushao ne pamtim...a bash mi prijaju sad uz crno nikshicko...veselo... :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DemonoiD. Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Zwan - Number Of The Beast Ko je gledao Spun, zna o cemu pricam... Mnoooogooo opustena stvar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Sepultura - Corrupted fino, klasicno rezanje gitarom... ql pesma.. mnogo dobra za kola... moracu da je nabacim.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 yngwie malmsteen-locked&loaded..ok pesma,a ceo taj novi album je bas dobar... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 [02:36] * @ch1zra is on Tenacious D - Tribute ( Album Ver. ) // Tenacious D // -[ 04:09 ]- skroz luda pesma :))) ako je nadjete, obavezno dl.. nije metal.. nemam pojma u sta da je svrstam.. ali da plodi plodi Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ^^ Ta pesma se vrtela dosta dugo na MTVu, pogotovo dvojci...odlichna pesma... Jbt Jack Black se zajebava i napravi bolju pesmu nego gomila 'profi" muzichara. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Irish Stew - Puzzle of life .. Domaci bend - radi irsku muziku .. nije losh .. ko keltsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 Oasis - Stand by me Be here now [1997] lep album. melodia oasis-a. ko voli. mislim. oasis. a must! ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 Pharrell Williams feat. Gwen Stefani - Can i have it like that In my mind [2005] nie jos izasao album. 12. decembra. pesma e hit ;>. ko nie cuo nek skine. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Byp, ako ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts