Lucky Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Pa jel ti vidis svoj warn ispod nicka sada? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Al' ovo sve mnogo dobro zvuči. Kao, ljudima smeta warn, ali ako ga ne vide, to je kao da ni ne postoji... Stra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Pa pazi , kao sto u drustvu onaj sa najvecom kitom je najveci macan , tako i na forumu onaj sa najvishe postova je najkul , razumesh? Takav je zivot. Recimo smuvash se sa ribom i kad te pita koliko postova imash na RUR-u , ti kazes 300 i odma te ostavi. ← A zato Lucky shmeker ima onoliko super cica po bg-u ?!?! :)) ,Oct 31 2005, 21:08] Apsolutno nema potrebe ... ja smatram da dodatno smaranje posle smaranja ne vodi nicemu. Covek je upozoren, dobio je suspenziju, povecan warn level i samo zato sto je jedan od prvih takvih slucajeva nije zaradio vecu sankciju. I to ne zato sto je bilo ko uvredjen njegovim postom (sta vise, on nije prostacki, kao sto vec rekoh) vec zato sto se po mnogo cemu krsi sa osnovnim pravilima foruma. A morao bih da kazhem da mi je drago sto Ivan nije nista radio vec prepustio stvar meni, ja drzim da se sve da resiti u komunikaciji, ali to ne treba zloupotrebljavati jer isto tako ne smatram da warn i suspendovanje nije dobro, ali krajnje, resenje. ← XCain je dobio ban na postovanje (ne znam da li je ovo pravi ban) do 3. novembra, barem se ja secam da mu je tako pisalo, zar ne ? To je opet kazna. Tip of teh day: <uvlachenje>Sprijateljite se sa adminima pa vam nece raditi nista, volim sve admine mnogo puno veri mach </uvlachenje> <trep trep> </trep trep> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 E da, i nabolje bi bilo da na kraju svakog meseca akumuliramo warn-ove i da Ivan svecano odrzava "grand ban-ing day" , gde ce biti objavljeni srecni dobitnici te lepe rechi od tri slova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 To si mogao da stavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Pazite svako ima pravo na svoje misljenje... meni je WS glup jer ti non-stop stoji damaklov mac nad glavom da ces pogresiti i napisati nesto pogresno a da ja sedim 3dana i bubam pravila RUR-a i zakone i amandmane mi ne pada na pamet... ne ucim ono shto treba a ne to... ← Jeste, sve je to u redu, ali pravilo opshte kulture je da se prvo prochita pravilnik, ne mozhesh da udjesh nekome u kucu, uvalish se u trosed, skinesh patike, stavish smrdljive noge na sred stola i trazhish jebenu picu i koka kolu.. Ako si imalo kulturan, znacesh i sam shta ti je dozvoljeno a shta ne .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 @laki ok nebitno vama warn sistem olaksava posao... shvatam. @AP ma ok... ali neshvatljivo mi je da me niko za x meseci nije opomenuo a sada 10% odmah... posle 2 dana warn sistema... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 A zato Lucky shmeker ima onoliko super cica po bg-u ?!?! :)) Pa video si i sam na Deep Dish koncertu ... sta da kazhem, postovi cuda cine :) XCain je dobio ban na postovanje (ne znam da li je ovo pravi ban) do 3. novembra, barem se ja secam da mu je tako pisalo, zar ne ? To je opet kazna. To je cestitka za novu godinu u skladu sa onim sto je mogao da dobije. I ovo nemojte da shvatite kao izdrkavanje na fazon "ja sam mnogo zajeban, sad cu da vas banujem" vec kao cinjenicu. Da nije postovao u za njega najzgodnijem trenutku, sigurno bi prosao gore. 3. Novembar, to ce sad, za 4 dana. ma ok... ali neshvatljivo mi je da me niko za x meseci nije opomenuo a sada 10% odmah... posle 2 dana warn sistema... Pa sto odma' nisi rekao da ti to smeta :) BTW, upravo dok warna nije bilo, ti nisi ni znao da si opomenut za X meseci, jer nisi cekirao PM/forum. Ovako ne mozes da se iznenadis kada te suspenduju ... no dobro, misljenje je kao pozadina ... na desktopu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Vratite bre varjantu da mozhemo da vidimo svoj warn. Shto ste to uklanjali uopshte? ...mislim ja imam 0% i nekako mi lepo da to vidim svaki put kad postujem... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 [quote name='Ivan Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) a sto ivan nije postovao jos nista? upalio ga ikskejn a? gazi taj cain cuo sam ja price iz sela... gazi gazi... al oko cega se ljudi nerviraju :) mafija sto bi rekla bosna i ocu da vidim svoj warn... da znam da se orijentisem Edited November 1, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) Eto i ja sam imao 10 % warna, zato shto ne volim Angelinu Jolie I dalje je ne volim Edited November 1, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 u r 1 persistent fucker, aien't u? but don't worry, we'll brake u yet! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 a ti si mogao to da ostavish nadlezhnima. Znachi da si i ti spamovao u ovom sluchaju, shto snachi da imash 10%... shto znachi da se ovo sve odnosi i na mene ← Aj sad idi kazni se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 pa pazio ovako... ja nisam nijednom otvorio taj pravilnik. A opet imam 0%... znachi da su pravila takva da ih nije potrebno prostudirati da bi se ponashao normalno ovde. egzekli! Mada, ipak, procitaj pravilnik, trudili smo se ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Niste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 :( Ivantm nas ne voli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 :( Ivantm nas ne voli. ← ja vas volim Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 ja vas volim ← stvarno si u pravom trenutku rekao shta treba... utesio si lakija Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Yes, to ... sad cu lepse spavati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Yes, to ... sad cu lepse spavati! ← bas mi je drago sto sam ti ulepsao dan i san. volim kad se ljudi lepo osecaju zbog mene Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 btw zasto ja imma 0 % warn , jel to dobro ? [buck] Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ivane javi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Nesto sam primetio, Drashko da nisi ti mozda pre neko vreme imao drugachiji avatar and shit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts