Doca Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Znaci popijem 20 warna od Ivana_ gistro smapujem... odjednom imam 40% (2x gruja i 2x Ivan_) verovatno su me banovali za iste svtvari.. ali bas me zabole paja... onda ja napisem na topicu o bosancima:"ma neka umru turci!" i Ivan_ naravno stavi ban! ne kapiram,to je isto kao kad bi napisao da su Srbi Pravoslavci ili chetnici i da me banujes! misli o tome.... btw...kapiram da cu sad opet da popasem jedan ban:DDD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Stavicemo ti 10% makar zbog avatara! ;) ← ajoj kada skineš vraćaš se na nulu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 E koji ptri. Ja kao gledam novi topic i moji postovi i kao wtf. i onda skontam i odem da kenjam... ja nemam warn ja sam security hehe Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Znaci popijem 20 warna od Ivana_ gistro smapujem... odjednom imam 40% (2x gruja i 2x Ivan_) verovatno su me banovali za iste svtvari.. ali bas me zabole paja... onda ja napisem na topicu o bosancima:"ma neka umru turci!" i Ivan_ naravno stavi ban! ne kapiram,to je isto kao kad bi napisao da su Srbi Pravoslavci ili chetnici i da me banujes! misli o tome.... Ko je tacno gruja i kakve on veze ima sa warnovanjem? Pored toga, ne vidim sta se bunis ono toga sto si za "ma nema umru turci" dobio warn? Cak i da ne stoji u pravilniku da je tako nesto zabranjeno, osnovne ljudske vrednosti ti valjda govore da je to pogresno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 (edited) TRip!!!! Shone je u pitanju ne gruja...zezn'o sam se....:) edit: al shto je najgore ova riba bi pobegla chim bi kitu videla ovo je tipichan primer onoga shto ortakinja zove "forum drolja" idi shutni se ribo, shutni se u himena Lag udaj se za mene:)) znaci ovo je mnogo dobar h8... himen...hahaahha:)))) Edited October 27, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ja sam warn 30% dobro je.....zasluzio sam vishe do dushe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Eto, ja ne dajem ban nikome, niti podizem, da izvinite, warn i svi vise gotive ostale admine. Kako je to moguce? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 vazda je srbima bila milija gvozdena ruka :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Eto, ja ne dajem ban nikome, niti podizem, da izvinite, warn i svi vise gotive ostale admine. Kako je to moguce? ← Imash opak avatar , ne znaju ljudi na chemu su :) Inache ja sam badass sa 10% warn-a od strane statora sam dobio :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 0% utata utata :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 To je vec razlog da se zabrines, kada te stator upozorava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 meni 10% kazhe shone da spamujem jes da sam mnogo za forumom al ne znam bash dal spamujem Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 A sta je tacno definicija spama po ruru...cuo sam da je mnogo likova dobilo spam warn a ja ih nesto nisam primetio da spamuju....eto lag npr Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 meni 10% kazhe shone da spamujem jes da sam mnogo za forumom al ne znam bash dal spamujem ← same here ;] taj shone mnogo zanimljiv lik ... ne pojavljuje se nigde a deli warnove i banove ko iz rukava ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Ma shone vam deli warn....cccc...opet su ga drndali na poslu. :( Ja sam hteo da vidim malo taj warn, smisljao sam neku groznu uvredu za Angie, al ne vredi,ipak je opaka riba :) E da, mislim da bi Ivan_ bio odlican voditelj na b92 "urbani mladici" emisiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Evo ja cu - smorila me Andzi! I nije najbolja riba! Eto Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 .to LaG - Ma vis' da ti je to josh iz Maja meseca. Pitaj ga na PM ako se uopste seca kako si to zaradio. Ja sam hteo da vidim malo taj warn, smisljao sam neku groznu uvredu za Angie, al ne vredi,ipak je opaka riba :) E da, mislim da bi Ivan_ bio odlican voditelj na b92 "urbani mladici" emisiji. Po obe osnove od mene sigurno necete dobiti warn ;) Ali ne izazivajte! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Cak i da ne stoji u pravilniku da je tako nesto zabranjeno, osnovne ljudske vrednosti ti valjda govore da je to pogresno. pa znas kako.. zavisi od sistema vrednosti :] i pri tom ne mislim na to da je kao zivot turaka jeftiniji od nekih drugih zivota... nego da su svi zivoti jednako jeftini Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Evo ja cu - smorila me Andzi! I nije najbolja riba! Eto ← I second that, da ne ginesh sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 himen...hahaahha:)))) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 lololo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 i pri tom ne mislim na to da je kao zivot turaka jeftiniji od nekih drugih zivota... nego da su svi zivoti jednako jeftini ← Kako sam se fino ismejao na ovo... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 pa znas kako.. zavisi od sistema vrednosti :] i pri tom ne mislim na to da je kao zivot turaka jeftiniji od nekih drugih zivota... nego da su svi zivoti jednako jeftini ← There is no racial bigotry here! I do not look down on niggers, kikes, wops or greasers. Here, you are all equally worthless! Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Eto, ja ne dajem ban nikome, niti podizem, da izvinite, warn i svi vise gotive ostale admine. Kako je to moguce? ← Ma svi ljudi su ti ko i ribe, sto si bezobrazniji i gori prema njima vise ti se dive/postuju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Ma svi ljudi su ti ko i ribe, sto si bezobrazniji i gori prema njima vise ti se dive/postuju :) ← @bolkonski [RuR] moj savet - [plasma] tada ces da budes ko nekad Tito Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts