lazica Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 neko je spomenuo BLINKYA!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA blinky ownz all of us... ko ce da mi kupi bjinkija ? Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Ne znam dal je neko napisao al probaj u dechjem trzhnom centru Imago, tamo kod doma sindikata Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Al je dobar Nemo , zabada znachi ja bi ga sebi kupio ^^ Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Meni se chini da sam video u jednoj videoteci plishanog Shreka pre 10-15 dana... nisam siguran, ali cu pogledati danas, ako imaju pitacu gde ima da se kupi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 Meni se chini da sam video u jednoj videoteci plishanog Shreka pre 10-15 dana... nisam siguran, ali cu pogledati danas, ako imaju pitacu gde ima da se kupi... ← Plz. Pogledao sam i u tom Imagu, nema. Valjda cu da nadjem, ali polako smishljam i druge opcije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Smi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Kupi joj magarca, on je gotivac, a i svaki magarac lichi na onog iz shreka :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 nego, green, nikako da te pitam.. kako ti to izgledaš, nesrećo, kad ti je riba rekla da si ti njen šrek? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Moje je da znam! :> Zapravo, ja dosta idem gradom, ne vozim kola a ne volim da idem prevozom osim kada bas ne moram, pa se odgovor sam namece :) ← pa odgovor koji se nametnuo je da u tim prodavnicama rade do jaja picke reci ako gresim! Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 http://www.playfulplushtoys.com/plush-toys-SHREK12.html Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Da li je to... ma neeee... a mozda ipak... neeee... Da se nije slucajno vratio?!?! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Ma odavno je on tu, ne pratis sve delove foruma Zwerko. Jedino sto sve ove shrek2 lutke izgledaju kao fush ... pa odgovor koji se nametnuo je da u tim prodavnicama rade do jaja picke reci ako gresim! odlican zakljucak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Bolje ti nju iznenadi ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Brate kupi joj cokoladu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 (edited) nego, green, nikako da te pitam.. kako ti to izgledaš, nesrećo, kad ti je riba rekla da si ti njen šrek? :P ← Bolje ti nju iznenadi ovako ← [claps] Brate kupi joj cokoladu. Na kraju ce tako neshto i da ispadne... http://www.playfulplushtoys.com/plush-toys-SHREK12.html E hvala puno, ovo je neshto najblize onome shto trazim. Trazio sam veceg, ali nema veze, posluzice i ovaj ako ne nadjem. Edited October 22, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Kad joj je rodj..ja se vrcem iz italije oko 20-og novembra a znam gde ima tamo da se uzme pa ako ti nista ne uspe uzecu ti ja tamo Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Kad joj je rodj..ja se vrcem iz italije oko 20-og novembra a znam gde ima tamo da se uzme pa ako ti nista ne uspe uzecu ti ja tamo ← brateeeeeeee.... 20-og mi je rodjendan, kupi mi narukvicu crveno-crnu (naravno boje AC Milan-a:), kostala je 1e kad sam ja bio. ima da se uzme u svakom navijackom shopu. Dajem pare cim doneses (ako doneses:) aj plz seti se, ja sam je kupio i izgubio prvi dan posle povratka u bgd :((((( Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 donesi meni za juve! i pizzu iz bolonje! i tako, nesto da te pamtim za ceo zivot [wink wink] Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 mene treba grašak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 mene treba gra Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 naravno, samo nemoj da im tražiš grašak nego grascollo i sve će biti u redu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Hahaha ces da dobijesh...mi u rebelsima se ispomazemo :))Upisacu u reminder za svaki slucaj ali me ipak podseti na pm ili na ogame..krecem 12 novembra cisto da znas iscimaj dan ranije Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) haha, jebote Ivanov post me je podsetio da su i mene jednom prozvali Edited October 22, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 Kad joj je rodj..ja se vrcem iz italije oko 20-og novembra a znam gde ima tamo da se uzme pa ako ti nista ne uspe uzecu ti ja tamo ← 30.11 joj je rodj...znam, znam, pozurio sam, ali stvarno mi je stalo ovo da nadjem . Ok, ako nadjesh tamo, naravno uzimash. Aaaa, Maho, ovo je tachno ono shto mi trebaaaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts