Zwerko Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 evo recimo sad ce da prebace sediste naftne industrije srbije u beograd iako je do sada bila u novom sadu... ← Nece, ne brini. Sada bi taj NIS trebali da podele na tri firme, a Pajtic je iskukumavcio da sediste jedne bude u Novom Sadu, dok ce sediste druge biti u Pancevu. Tako da prakticno samo trecinu NIS-a prebacuju u Beograd Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 jel si bio bajro danas zweri?:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 a i to ulaganje u beograd, bilo ono preveliko ili ne, se na zalost ogranichava na novi beograd i krug dvojke... sve periferne opstine sto i ukljuchuje i zemun dobiju paznju "iz budzeta" izgleda samo za vreme izbora kada im popune rupe u nekoj ulici, poprave vodovod, puste grejanje ili poprave table za kosarke. Sta bi mi radili bez ove nashe gradske vlade. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 problem je sa velikom centralizacijom sredstava, tako da opstine nemaju izvorne, nezavisne prihode, vec sve ide u gradsku kasu pa se raspodeljuje. isto tako Republika odobrava koliki budzet moze da ima Beograd, ili bilo koji drugi grad. u takvim uslovima nema motivacije za napredakn odozdo nagore, koja je kljucna na lokalnom nivou. nadam se da cemo modernizovati zakone koji to tangiraju. jer, ako imas jaku kontrolu trosenja sredstava, ne moras da im odredjujes koliko ce da potrose, vec kako ce da potrose. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 tako ce i biti i u buducnosti ... u BGu sve bolje i bolje, lepse i lepse, skuplje i skuplje dok se srbija raspada... tuzna istina... treba promoliti nos malo dalje od glavnog grada i NSa recimo i pogledati koliko je zaista lose.... ← istina a i to ulaganje u beograd, bilo ono preveliko ili ne, se na zalost ogranichava na novi beograd i krug dvojke... sve periferne opstine sto i ukljuchuje i zemun dobiju paznju "iz budzeta" izgleda samo za vreme izbora kada im popune rupe u nekoj ulici, poprave vodovod, puste grejanje ili poprave table za kosarke. Sta bi mi radili bez ove nashe gradske vlade. ← zaboravio si dedinje mislim da bi trebali da napravimo sranje i to ovakvo ja sam ortacima doneo "jaserke" iz egipta i naucio ih kako da ih vezu onako kako ih teroristi nose [zweki, bio sam u kairu, pa, eto, malo znamkako je tmao] pa bismo mogli i mi tako... krenemo od koleta, preko ne znam koga, a ja cu prvo na zeku lopova [jebiga, grobar, pa da iskoristim guvu da prvo njega ] Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 a i to ulaganje u beograd, bilo ono preveliko ili ne, se na zalost ogranichava na novi beograd i krug dvojke... sve periferne opstine sto i ukljuchuje i zemun dobiju paznju "iz budzeta" izgleda samo za vreme izbora kada im popune rupe u nekoj ulici, poprave vodovod, puste grejanje ili poprave table za kosarke. Sta bi mi radili bez ove nashe gradske vlade. ← nisam primetio da su popravili neku tablu u proslih par godina... bilo je novih tabli ali ne od opstine :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ja kazem za zemun, poslednji put sam video ovde u bataji nekoga iz gradkse vlade kada su u saradnji sa koka kolom postavili sest koseva iza moje zgrade i sredili jednu ulicu u kojoj smo pre rupe popunjavali cak i starim vesh mashinama Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ako pazhljivo pogledash ispod mog avatara videtjesh da sam iz zemuna :) ok za bataju i gz na novim koshevima... ali opet je to u saradnji sa koka-kolom, nema leba od opshtine :( btw... da nisu to mozhda oni koshevi kod crkve(relativno skoro izgradjene)... mislim da se ulica zove partizanskih baza? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 da, da, na te mislim... ja zivim u tom naselju. pre se tu igrao i tenis i odbojka ali su sada samo za kosarku.sto i nije loshe Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 da, da, na te mislim... ja zivim u tom naselju. pre se tu igrao i tenis i odbojka ali su sada samo za kosarku.sto i nije loshe ← tu mi je bakuta, partizanskih baza 8 ... valjda je 8 :) vidjao sam ja tu da likovi pikaju tenis do skora... to jest dok nije krenulo ovo shugavo vreme. btw, fin kraj skroz. sredjene zelene povrshine i tereni (kolko tolko:) stanovi mali, mozda 50-60 kvadrata ali skroz funkcionalni. da nije okruzhen selom i da je malo blizhi centru bio bi savrshen. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ima stanova i sa 90 kvadrata...kablovski net, kablovska, centralno grejanje, topla voda bez bojlera (mozda zvuchi smesno ali meni je uvek neprijatno bilo da se kupam sa bojlerom jer uvek moram da pazim da ne potrosim svu toplu vodu)....da nije 20 kilometara od centra bilo bi super mesto Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 da ima baba kablovsku tv ali nije ptt pa ne znam kako to za net :/ ali to centralno grejanje je keva i tjale... i protochni bojler isto. sve u svemu bole te *urac ako te neka budala zeza shto si iz bataje :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ima mesta u beogradu koja su kao to igijevo, samo blizu centra.. al to košta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 pa dobro, koji dinar gore-dole Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts