Jump to content

Jeli Ivane?

Kole

Recommended Posts

@Ivan_:

Jel su to te slike iz Playboya na kojima ima 17 godina?

Majku mu, nisam nesto primetio da moje drugarice/vrsnjakinje izgledaju tako opako...

sachekaj maturu ;)

Bas cudan post, nisam mislio da ces to napisati :>

BRATE MOJNE DA RADI KALASH!!!!!!11111ONEONEELEVEN!!!1!

bolje? [:D]

Jednom cete i vi doci u situaciju da vam dosade ultranamontirane nedodirljive,ponekad-mi-se-ucini-nestvarne ribe i pocece da vam se svidjaju 'obicne',kako ste sada okarakterisali malu Biel...ja to zovem odrastanje:-)

Ako smo vec kod obicnih,meni je recimo Kate Beckinsale vrhVrhovaExtra riba,savrsena u svojoj 'obicnosti'...

al ce sad neko da me mrzi,i da pomene Andjelinu pri tom...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

svaka čast tvojim standardima ako ti kejt spada u obične :)

Kao sto sam naglasio,ona je za mene VRH,a navodno obicna,jer racunam da bi je tako okarakterisala vecina likova napaljenih na Andjelinu,Albu etc...(nije da imam nesto protiv pomenutih,NAPROTIV!!!),ili onih za koje je J.Biel 'obicna',i kako je sve nisu ovde 'krstili'.Oko Kate se,ocigledno,slazemo,ali ne verujem da bi smo nasli jos mnogo istomisljenika medju 'popaljenicima'.Hej,pa sreo si likove kojima je Andja iz mladjih dana ruzna,ako se dobro secam,nisu im se svidjale njene 'naturalke' grudi,jbt,sta je sa ljudima,jel' im silikon usao u mozak,sta li?Takvima su Kate i Biel 'obicne'.Opet si me pogresno shvatio.

Evo ja obecavam da cu probati da budem jasniji,a ti obecaj da ces pazljivije citati postove,pre nego sto odgovoris/suspendujes/banujes,ok?

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

WORD!

Kate je mlogo lepa zhena, ja filmove kao Serendipity gledam zbog nje ;oD

mada ovaj gq spread mi nikad nije spadao u one koji stvarno dobro pokazuju njenu lepotu + previshe hevi retushirane slike...mislim, pa sta ako ima pege po dekolteu =o))

also bitje neki flimitj sa KAte i malom claire daines ovih dana na nekom kanalu...zboravih dal pink, b92 ili rts...sve to isto ovih dana =o)

nista, ali nista posebno riba.

kako je izabrana? otkud Britney Spears zvezda na onom holivudskom betonu kako se to vec zove.. aleja slavnih, kako li... e isto tako.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.