Stator Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Dakle preuzeto sa Benchovog foruma. SVE informacije su nezvanične! 1. Do Nove pojeftinjene ADSL usluga za oko 10%, drugo kada budu uvedene bece brzine. 2. Uskoro u BGu vece brzine, a u NSu i NI nakon 6 meseci od BGa. 3. Nove cene ADSLa 1Mbps 3500din, 1,5Mbps 4400din i 2Mbps 5250din, doplata za staticnu IP oko 1500din. Od tada i nove cene sporijih paketa 256 kbps oko 900din, 512 oko 1700din i 768 oko 2600din, za staticnu IP plus oko 1300din. Sve cene su na bazi FLAT paketa, a bice i paketa sa ogranicenim down-om i up-om u zavisnosti od provajdera. Cena po 1MB prekoracenja bi trebala biti od 2,90din za 2Mbps preko 4,95din za 1,5Mbps do 6,90din za 1Mbps. 4. Ocekuje se i pad cena dail-up usluga za oko 10% od strane provajdera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ja bih se usudio da očekujem ovakve cene tek kad telekom dobije konkurenciju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Mogli bi da se iscimaju malo vishe i da u nasha sela uvode to , a ne da jedu govna samo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 ali 256 za 900 din !!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 zvuči previ Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 Sla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ali 1mb za 3300 ..daj bre odma ovo bih uzeo :D e sad taj WinMax kad se ochekuje ili se vec pojavio (nisam upucen) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 aaaa, koje cene, jbt ja placam 20e za 64k :((( Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 aaaa, koje cene, jbt ja placam 20e za 64k :((( ← ko te to pljacka??? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 provincija jbg btw to je zagarantovana brzina (mozesh misliti ,zagarantovano 64k :D ). Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 pa, sezam je pojeftinio cenu dial-up-a, ali im server sve vishe lichi na veratov... da prevedem - sa nizom cenom, sve je gori kvalitet usluge... prosto se postavi pitanje da li vredi placati manje za loshiju uslugu ili vishe za mnogo neshto shto stvarno vredi... :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Brate extra, a posto bi mozda trebao da uvedem adsl koji provajder bi ste preporucili? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 yubc definitivno...preporuka moja da ne idesh kod euneta... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Lepa priča a sada da se vratimo u realnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Realnost je da je Beotel smanjio cene ADSLa na 1790 dinara, 210 dinara nizhe nego pre, sto ce reci da je Sezam trenutno ubedljivo najskuplji ADSL provajder. Ovim Beotel ulazi u zonu Verata, koji ce onda isto tako verovatno sniziti na nekih 1500 recimo, znaci jos koji mesec, i mozhe se ocekivati ovako nesto sto je stator napisao. Ne bas mozda tako sa tim cenama, ali oko 15 evra mesec na primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Brate extra, a posto bi mozda trebao da uvedem adsl koji provajder bi ste preporucili? ← imash topik u kome su ljudi ostavljali utiske svojih provajdera btw avatar ti je samo tri puta veci od dozvoljenih 100kb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 (edited) imash topik u kome su ljudi ostavljali utiske svojih provajdera btw avatar ti je samo tri puta veci od dozvoljenih 100kb ← OFFTOPIC * sorry Administraciji ...morao sam bilo je jace od mene, steta sto cu morati da ga promenim bas mi se djasvi :) Hvala za info cali Edited October 15, 2005 by GHOSTFACE Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 wimax stize tek 2006/2007 al kontam da ce za to cudo oprema da bude ubi boga skupa tako da nepravi neku konkurenciju za obicne smrtnike , najverovatnije ce firme i igraonice da pice na wimax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 aaaa, koje cene, jbt ja placam 20e za 64k :((( ← ROFL U Vrsxcu platisx 1300 za 128k i dobijesx 512 zato sxto je u pitanju nov provajder i nije kao ostali da gasi P2P...wireless je u pitanju...extra sam zadovoljan...za sada :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Pa u principu, ako vec zhelimo da idemo u korak sa evropom jeli, trebalo bi da snize cene, kad su mi rekli da placaju 768kb -4000 din ja `teo da padnem u nesvest .. ja za 30evra imam 20mbit-a, i to je jedna od skupljih verzija, jer uz adsl dobijam i kablovski program sa 100 kanala.. Ako se uzima samo adsl kod nekog drugog provajdera, mozhe da se nadje i za 20 evra ... Kontam da je vreme da se snizi cena :) Edited October 19, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 sanavabič :) mislim da ne bi trebalo da postuješ takve informacije, dovoljno te mrzimo zato što živiš u parizu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 egzekli... procitao sam sta je napisao i dobio shok =) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Damn, nesam znao da me mrzite ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Damn, nesam znao da me mrzite ;) ← sad znas :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 ja ga ne mrzim, mi imamo pljeskavicu za 120 dinsa, a on je nema :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts