pilauda Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Ne znam gde bi pre, al u svakom sluchaju pre u proshlost, da vidim dal se zbilo sve onako kako kazhu... u buducnost bi se plashila da odem ← sto bre....pa u buducnosti je spas :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 No, we make the future. Everything that has beginning has an end Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 mislim da autor topika nije predvideo mogućnost da se poseti vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 vrati bih se da vidim srbiju u periodu od 1912-1918 a u buducnost bi isao samo u sledeci utorak da cujem koji su izvuceni brojevi lotoa i da se vratim da ih uplatim:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Jedno 250 godina u buducnost.. Da vidim sta je ostalo od BG-a.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 hmm... ne znam... buducnost... jedno 3 god napred.. ne vise... cisto da widim sta i kako ce se desiti... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 u buducnost, nekih 20 hiljada godina i to na Terminus * Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
W32.Pinfi Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Vratio bi se jedno 5 godina u nazad otprilike pre nego sto su sr*nja pocela da mi se desavaju... I pokusao bi da ispravim greske koje sam napravio. A ako imam vise mogucnosti teleportovao bi se na svaki major event kao na pr WWII... U buducnost mi se ne ide jer ko zna kakva nam je buducnost :D Quote They say the sky is the limit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 da odem u buducnost da voyim leteca kola .... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Vratio bih se u proslost i pretekao Ramireza u otvaranju ovog topica, posto sam bas razmisljao na tu temu ovih dana. 4 real: U proslosti bih hteo da vidim kako / zasto su izumrli dinosaurusi, ko je i kako gradio piramide, da li je postojala Atlantida, da li je Isus zaista vasrksnuo itd. Kada bih isao u buducnost isao bih sto dalje to bolje... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 teoretski, u buducnost se ne moze otici jer je stvaramo ovih dana. odustao sam od tih mastarija pre neku godinu. razlog je sto sam shvatio da je svet vazda bio uzasno mesto za zivot i da su ljudi oduvek ovakvi kakvi su danas, kao i da se to ne moze premostiti promenom vremena/prostora u kom se nalazimo. ni svet ne mozemo da promenimo (mada Mudo, u svojoj mudrosti, razvija odredjene planove na tu temu ). promenu moramo da nacinimo u sebi. posto sam usr'o ovaj lep topik: for what is worth, otisao bih u 1920-te, kada je danasnji svet bio u nastajanju. ziveo bih u Parizu, Londonu, Njujorku, Bostonu (...) i putovao bih besomucno. jednu stvar bih morao da posetim, a to je opium den u Hong Kongu negde u to vreme. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 drale, secash li se pocetne scene iz filma "bilo jednom u americi", kada zvoni telefon Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 (edited) otici u buducnost je glupo, zasto? jer sa znanjem koji mi trenutno imamo u buducnosti bi nas gledali kao retarde, no sa tim istim znanjem neke 2000 godine pre hrista, ti lepo uzmes i napravis malo baruta, puf bacis UUUU STVORIO JE VATRUUUU, poneses pusku, ubijes poglavicu nekog velikog plemena. UUUUU IMA STAP KOJI BACA GROMOVE... u roku od nedelju dana dobio bi status boga, i onda bi uzivao, tipa osvajao zemlje i postao vladar cele planete, jeo najbolje obroke(zaposlim kuvare i naucim ih iz nasih knjiga o kuvanju), napravio ogromnu armiju, mada to je apsolutno nepotrebno, tipa odem bilo gde nesto malo tjiri-bu tjiri-ba i svugde me smatraju za boga, osnujem lepo svoju religiju ciji sam ja glavni i jedini bog, i i sta onda? sta ima lepse nego biti bog? ajde recite mi :) ima jedan lep citat iz filma konan varvarin "steel is weak, flash is strong" sa statusom boga pratioci bi isli u rat, gde bi isli zubima na macheve protivnika sve u moje ime :) mislim samo zamislite scenu, stojite na brdu i vidite vasu vojsku kako jurisa u sigurnu smrt uzvikujuci vase ime... "cyric! cyric! for the power and might of the black sun" mljac mljac mljac :) edit : ne zovem se cirik ali to je ime koje bi uzeo kao bog :) Edited October 4, 2005 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Uf, kao klinac sam uvek mashtao da uzmem neki avion i da bombardujem one glupane pre ~2000 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Pa u buducnost teoretski mozete otici, samo vam treba dovoljno brz brod, sto znaci da bi za nas na zemlji proslo vise godina nego za vas koji putujete u tom brodu, jelda :) Imao sam oduvek zelju da putujem u proslost, na primer u Egipat za vreme gradjenja piramida, ili u Efes kad je bio skroz funkcionalan grad, prvo sto bih uradio to je da posetim javnu kucu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 kosovski boj, pa kud puklo da puklo Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 5, 2005 Author Report Share Posted October 5, 2005 ja bi ganjao sa carom dusanom dusmane po komsiluku :)) a posle bih proverio koja vrsta apokalipticne buducnosti nas ceka ← bas sam o tome razmisljao oktobar 1979, koncert Weather Reporta u Beogradu (up'o bih direkt u backstage) :) ← e ovakve konkretne i skromne stvari volem da cujem Uf, kao klinac sam uvek mashtao da uzmem neki avion i da bombardujem one glupane pre ~2000 godina :) ← nije hejt, ali... nisu oni pre 2k godina bili glupi. glupi su bili pre 1g mozda vratio bih se nazad kroz vreme taman da zaustavim Ramireza da napise ovaj krep.... i boli me kurac sto ste popizdeli jer sam bacio hejt... ← ma opusteno... i m in the good mood .... atm Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Verovatno bih otisao u praistoriju, znaci par miliona godina u nazad, na pocetak prvih ljudskih zajednica. A zasto? To necu ni da pokusavam da odgovorim. Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 NEmam pojma... mozda u neki vremenski period od pre 600 godina kada se jos zakuvavala ideja o otkrivanju novih kontinenata... pobio bih sve koji su imali veze s otrkivanjem amerike i njenim razvojem. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 bla bla bla biću bog bla ima jedan lep citat iz filma konan varvarin "steel is weak, flash is strong" ← ovaj, mislim da bi ti to dosadilo posle dva meseca.. a i na koju foru je blic jači od čelika? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 vratio bi se 6 godina unazad, i opet uzivao u prvom sexualnom iskustu sa mnogo finom devojkom, a onda bi se svaki drugi dan vracao opet ... kako je tada to "cisto" bilo :P Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 7. novembar 3001. godine. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 el se meni cini ili vecina ljudi samo trazi greske u pisanju? :))) uostalom machem coveka prosto ubijes a blicem ga muchih dok ne poludi :) pa moguce da bi mi dosadilo posle dva meseca, a onda lepo pozovem nekog ortaka da na drugom kraju sveta i on "postane" bog pa onda ratujemo medjusobno :) sta ces lepse bukvalno receno "real time strategija" :) inace ne uvidjas sve lepote "bozanstva" ti ne gledas istoriju onda, ti je pravis :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 otishao bih na pochetak svega i ispishao se u tu vodu i onda bacio u lavu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 (edited) otishao bih na pochetak svega i ispishao se u tu vodu i onda bacio u lavu ←Give this man a medal! Hmm inace otisao bih u 70te u crnacki americki geto,vozio spustenog kabrioleta sa tompusom u jednoj a uzijem u drugoj ruci i jebao najbolje crnkinje. Edited October 5, 2005 by Gr@sSh0pp3R Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts