iguana Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 http://www.autoplus.fr/news/couv/INTM-74XF...le/983_couv.jpg Spijunske slike prototipa novog Reno Megana. Prilichno sam siguran da je ovo 100% forma sledeceg megana, jer su slichno iscurele fotke i nove lagune. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 http://www.autoplus.fr/news/couv/INTM-74XF...le/983_couv.jpg Spijunske slike prototipa novog Reno Megana. Prilichno sam siguran da je ovo 100% forma sledeceg megana, jer su slichno iscurele fotke i nove lagune. Zapravo, ono sa Laguninim slikama su bili spy-shotovi, jer su postojali i video zapisi sa mobilnog... Ovo je za megana je "scoop"; kacio sam ja iste ove slike ali u vecoj rezoluciji juce, ali se forum u medjuvremenu sjebao i to nestade.. mrzi me sad da kopam ponovo. Uglavnom, photoshop je. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Buduca Opel/Vauxhall Calibra: facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 o, bože Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ne znam zasto al mnogo mi lici na sesticu (bmw ;) ) http://carsguru.ru/news/art/1263.html ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 mene mnogo vishe podseca, zadnjim delom, na infinity g37. za razliku od opel kalibre, inifiniti bih voleo da imam It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Rolling Door Concet: http://www.youtube.com/watch?v=frfveBZiXMA А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 auuu koji nebalans...but still, gievf snimak odozdo + da vrata sa obe strane rade to =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ne znam zasto al mnogo mi lici na sesticu (bmw ;) ) mene mnogo vishe podseca, zadnjim delom, na infinity g37. za razliku od opel kalibre, inifiniti bih voleo da imam Ona slika spreda me podseca na Nissan 350Z, na ovom forumu aka Zastava 11. :) (linija krova) Odzada mi deluje ko da je uzor bio Bentley Continental GT.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Bentli je i kod mene bila asocijacija. A za spreda me ne podseca ni na sta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ovo je nova nissan altima coupe, poor-man's Infinity G37. Pogledajte ovu sliku i recite da ne liche zadnji delovi i profil. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Pa i ne bash :) Mislim, meni taj zadnji deo potpuno odgovara Corsi i tako tim novim automobilima koji prate te linije dizajna, sta ga znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 evo par spy shotova, usa automobili 2009 Challenger sem da ce ovako valjda da izgleda ne zna se nista vise a sada poslastica :) 2009 Cadilac CTS-V http://www.carmagazine.co.uk/images/articl...TSV_3_560PX.jpg http://www.carmagazine.co.uk/images/articl...TSV_4_560PX.jpg 500ks(prica se cak i 800ks sa superchargerom), 7.0L LS7 V8 motor (onaj iz korvete) i AWD konkurencija M5, verovatno ce da ga pojede bez problema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ovo je bangavi americki auto velichine serije 3, i nema sanse da ima 800 konja, da se ne lazemo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ma ko se bre jos lozi na te americke pokusaje da naprave automobil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 2009 Cadilac CTS-V 500ks(prica se cak i 800ks sa superchargerom), 7.0L LS7 V8 motor (onaj iz korvete) i AWD konkurencija M5, verovatno ce da ga pojede bez problema :) Pa, ako imamo u vidu da je najbolji svetski agregat u kategoriji iznad 4000 kuba bash BMW-ov V10 iz M5/M6, koji ima (bez punjaca) 507 KS, tesko da ce jedan Cadillac uopste smeti da se susretne sa BMW. Isto tako je onaj muceni roadster Cadillac XLR-V sa milion konja (440 zapravo) jedan od najlosijih automobila za voziti. Bez dobrog menjaca i ogibljenja nemas dobar sportski automobil. A 800 ks u tu sasiju rofl. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 800ks su samo neke od glasina, a sigurno ce biti 500ks verzija inace taj motor u korveti vec ima tih 500ks (505 tacnije) tako da to nije problem ima ovde malo vise detalja http://www.carmagazine.co.uk/secret_new_ca...=820&page=1 bez problema bi mogao biti konkurent i m3 a i m5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Dobro, sad smo sa "razbijene" m-petice dosli do konkurencije m-trojke... :) Uglavnom, tih 505 KS iz Korvete nije ista prica u jednom Kadilaku. Apsolutno sam uveren da je "-V" serija losih sportskih automobila. Ako nista, dobio sam odlicnu ideju za sledeci tekst u RUSH! e-zine u :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 za razbijenu je stajao smajli na kraju koliko vidim :) a lepo pise da ce biti konkurent i m3 i m5, posto je tu negde izmedju po velicini pa ako dobro odrade balans sasije, ogibljenje, menjac i taj njihov inteligentni awd, ili vec kako se zove, verovatno ce se uklopiti dobro i motor i bice ok auto naravno nece biti najbolji sportski automobil, ali to niko ni ne ocekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 za razbijenu je stajao smajli na kraju koliko vidim :) a lepo pise da ce biti konkurent i m3 i m5, posto je tu negde izmedju po velicini pa ako dobro odrade balans sasije, ogibljenje, menjac i taj njihov inteligentni awd, ili vec kako se zove, verovatno ce se uklopiti dobro i motor i bice ok auto naravno nece biti najbolji sportski automobil, ali to niko ni ne ocekuje Pazi, ja nemam toliku odbojnost prema americkim automobilima i verovatno bih u prvih pet automobila u svojoj garazi voleo da vidim novog Kamara ili Challenger-a, a voleo bih voziti i Magnum SRT8. Ipak, sa druge strane, ovaj Cadillac je totalni krsh i ne ostavljam mu ni najmanju sansu da to moze biti dobar auto. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Evo i Fabije karavan i zvanicno: pozdrav, vidimo se za desetak dana! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 BMW X6. Duzi i nizhi (pogledaj poslednju sliku) od X5-ce http://www.autoblog.it/post/9298/bmw-x6-al...uista-delle-4x4 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 to je taj prostor za glavu pa ako dobro odrade balans sasije, ogibljenje, menjac i taj njihov inteligentni awd, ili vec kako se zove, verovatno ce se uklopiti dobro i motor i bice ok auto samo toliko? :) uz nabrojane promene i motor iz korvete, i lada riva postaje ubersportista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 to je taj prostor za glavu samo toliko? :) uz nabrojane promene i motor iz korvete, i lada riva postaje ubersportista. pa samo toliko, zasto to ne bi mogli da odrade kako treba? sada ga testiraju na stazi i tweakuju, nije nemoguca misija da to odrade kako treba back to topic http://www.rsportscars.com/eng/cars/911_gt2.asp 2008 911 gt2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 zato što su ameri. nije da ne znaju, nego će doći "ljudi iz marketinga" i reći im da je to super ali da moraju da završe za pet dana se osminom planiranih para, i onda ćemo opet dobiti američku kantu koja malo brže startuje sa semafora od ostalih američkih kanti :) tj. nećemo mi ništa dobiti, u evropi smo, mi za takve potrebe imamo fiat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts