Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate, kole svetogrdi a ti mu uzvraćaš lepom željom... ko tebe kamenom, ti njega hlebom, koji si hrišćanin!

a, čekaj, mislio si na auto...

čekaj, stani, ako ima manuelni menjač, šta će mu na volanu onaj gedžet za izbor modova sekvencijalnog menjača?

Jesi siguran da je to za menjac? Nije za vesanje?

Ako pak jeste, 'bmliga, vervatno su to ostavili jer je to jos uvek pre-production, pa ce ukloniti kasnije...

facebook.com/speed.rs

to na volanu nije za izbor modova menjaca.ono levo je start dugme a sa desne su u stvari modovi za kontrolu proklizavanja.fazon ima 4 ili 5 stepeni izbora,ima skroz ukljucena kontrola-kao za nubove,tj nas :) , onda neki sport kurac gde mozes malo da ga zanosis,za sneg,za kisu i finalni bez pomoci ikakve,znaci kao pro mode :) e sad nisam siguran za sneg i kisu ali znam da ima jedno od ta dva...

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

imas i corsu OPC sa 200Ks koja ide ko zmaj...

samo mi je zao sto ovi novi modeli nemaju GSI ovo OPC i GTC mi jako Glupo zvuci...

Edited by hpo

potreban shalter za rad na devojci!!

maserati kupe na skracenoj platformi kvatroportea. 2+2 kupe koji bi bio nesto jeftinija verzija Ferarije 612 skaljetija

mas.jpg

manji Rols, delice platformu sa sledecom serijom 7 i kosta ce oko 250k dolara

rrs.jpg

mercedes GLK

mb.jpg

naravno, u sva tri slucaja radi se o pretpostavkama automoto sajtova na osnovu neki pricha u auto industriji

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Maserati je super ... za ovaj rols ne znam bas, deluje mi ono kao kad neko skuca nekog recimo gsi-ja (ne znam sto mi to uvek pada napamet) pa ode na otpad pa ne nadje crvenu haubu nego plavu pa je kupi pod izgovorom da ce je "ofarbati od nedelje", medjutim, to se nikada ne desi i onda on vozi nadalje crveni auto sa plavom haubom.

I meni nisu radile slike tipa do sat vremena nakon tvog postovanja, pa su proradile.

A sto se haube tice, ok, ali moje razmisljanje jos uvek stoji. To znaci da necu nikada da kupim takav auto, eto im ga na, bash!

chudno da nisi prokomentarisao ovaj ljigavi narandzasti migavac na rolsu... kad se vec bavish estetikom :). inache to stavljaju na sve automobile za us trziste zbog njihovih zakona da imaju u boji migavce

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...