stalja Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 (edited) Upravo se vratio iz hale sportova i dalje sam ostao bez txt-a. Malo je kasnio sa show ali nije bilo frke sa sedishtima. Shto se trikova tiche lik je genije. Pred nekoliko hiljada ljudion je stvorio na 4 betonska stalka koji su chvrsto drzali ljudi [shto znachi da smo ih non stop gledali] Bjuik iz 60" sa jednim zamahom charshafa :) , poslao je nekog lika na jamajku [ali nije iz publike], i stvorio se sa jamajke se jedno 2 reda ispred mene :P. Pored trikova lik ima dobar smisao za humor koji su skapirali jedino oni sa osnovnim znanjem engleskog [bilo ih je malo]. Neki debil je bio prevodilac mada meni je vishe smetao nego shto je koristio. Najacha fora mi je bila pogreshno shvatanje rechi ,,katanac" -> cut your nuts . Tokom trika gde je provaljivao brojeve izabrao je troje ljudi bacanjem frizbija i markirao ih je na specifichan nachin: Prvi je bio "koje imash gatje i koja je njihova boja,, Drugi "Kad si zadnji put jebao,, [ovaj mu je rekao da je jebao pre 23 sata, pa ga je David zajebavao se pseudonimom ,,23 hour's guy" ] Treca je bila devojka koju je pitao koliko je teshka Kasnije ti ljudi su rekli po dva broja, koja su izvuchena iz kutije koja je visila na pozornici i dok smo ulazili unutra. Shteta shto nemam da vam postujem slike [oduzeli su mom ortaku na ulazu mob koji je normalno kasnije vratjen], valjda ce biti u sutrashnim/danashnjim :) novinama. PS: Postujte utiske ako je josh neko bio Edited October 2, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 I so fuc*** much h8 me for not having the money... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 ja nisam bio večeras al' sam ga gledao jednom ranije, stvarno je car. a reče mi ortak da je njegov ćale večeras učestvovao u nekom triku, kao prebacio ga je sa jednog na drugi kraj arene za 3 sekunde, tako ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 manje vishe shto ima odlichne trikove, lik je odlichan shoumen sa smislom za humor. meni lichno je najzanimljivije bio izmedju trikova i kad objashnjava svoje trikove (slow motion ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 ja nisam bio večeras al' sam ga gledao jednom ranije, stvarno je car. a reče mi ortak da je njegov ćale večeras učestvovao u nekom triku, kao prebacio ga je sa jednog na drugi kraj arene za 3 sekunde, tako nešto... i sad ćale neće da im otkrije u čemu je fora. (a tad kad sam ga ja gledao, bio sam sa kevom i burazerom i keva je isto bila frizbijem-izabrani-dobrovoljac, samo što se ne sećam koji je trik bio u pitanju.. uglavnom, koperfild na kraju zamoli sve njih da nikome ne otkrivaju trikove.. nama je keva ipak rekla, ali sad se ničega ne sećam.. pitaću burazera ili nešto.) ← brate pitaj burazera btw Znaci platio sam kartu 1500 dinara a platio bih je i 10000 da je kostala toliko. dozivljaj je pre pre extra, npr kad on i lik odu na jamajku pa se koperfild odjednom stvori u centru publike... znaci taj dozivljaj je neopisiv. Dobro sad jamajku su mogli da kompjuterski/vestacki naprave ali fora kad se stvori Shevrolet 5 metara dugacak na bini a ljudi gledaju pokrivace sa svih strana... to je vec bolesno. naravno sve su varke, a uz to sam cuo i da su zaposleni u areni potpisali ugovore da "kao" ne smeju da govore nista o onome sto su videli za vreme priprema. Jedino je glupo mozda sto mnogo vremena istrosi na njegov humor ali iluzije+muzika+ozvucenje+dozivljaj = 10000 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 E maho aj' stvarno raspitaj se... A mi obecavamo da necemo nikome da kazemo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 haha, nisam ni pitao burazera jer se setih u međuvremenu, al' i nije neki bitan detalj, razočaraću vas. evo ko oće.. » Click to show Spoiler - click again to hide... «keva je učestvovala u triku gde koperfild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Eh... Ocekivao sam bas nekakvu Insajdersku Informaciju... :)... Ovo sa dosaptavanjem... To jednostavno ne pije vodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Da, i ja sam bio, zaista me je odusevio lik :) Trikovi, izvale, atmosfera - sve se to ne moze nikako opisati, YOU HAD TO BE THERE IN ORDER TO BELIEVE IT :) A da, pitao je nekog lika "How do you say 'LOCK' in Serbian"? A ovaj odgovara: Ka-ta-nac... "Ka-ta-nac (cut your nuts)?" Dejvid - OH MY GOD, NOW YOU'RE REALLY SCARING ME :) Inace, imao sam najbolje mesto u Areni - parter 215, red B, desno, mesto 1 :) Znaci sve sam video kao na dlanu :) Inace, fora sa tim starim automobilom je extra, kao i ono kada se sa motorom pojavljuje u areni iz kutije (na samom pocetku). Pa onda ono sa skorpionom (pazi skorpion mu bira karte :). Pa onda ono sa nestajanjem Dusana i pojavljivanjem Dejvida nasred arene (a stajali su na jednod drvenoj ploci, koja se oslanjala na 2 metalne sipke, i bili su iznad publike?). Znaci neka neko pokusa da izvali kako su to odradili...? Sve u svemu, vredelo je svaki dinar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Inace, evo sa club.co.yu jedan citat: "nije mi jasna ona skorpija, kako moze da izvuce bas 9 karo od svih karata?! ona prica za Jamajku je da se najezish, prevara je zesca, samo ne kapiram na koju foru... sa sve majom mandzukom na slici i ortaka su izvukli na kraju medju onih 13,ali ni njemu nista nije bilo jasno hehehe, btw. neke se fore daju skapirati, ali neke eto nikako, 3p evo ti ukratko sta je radio sa skorpijom,ovi drugi su mnogo dugacki...dao je devojci iz publike spil karata iz kojih je ona izvukla jednu i pokazala da su sve karte razlicite i vratila je u spil,a onda je lik razvukao spil,uzeo zivog skorpijona za rep koja je kljustima izvukla bas tu kartu nema sta i da je prevarant onda je najbolji prevarant na zemaljskoj kugli " Inace, Maja Mandzuka (ona plavusa iz filma Munje) je bila medju publikom, kasnije je izasla na binu, a takodje sam video i Alempijevica (voditelja politicke emisije Pressing na TV Politika)... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Magija bato, magija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Btw Big Lale je konza :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 heh, ja sam sa 12 big laletove fore sa minimaksovizije izvaljivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 A covek reko da razume sve koperfildove fore da za njega nema tajni i da bi znao i bolje da ima skuplju opermu i bolje rekvizite znaci BIg LALE>> all :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 heh, ja sam sa 12 big laletove fore sa minimaksovizije izvaljivao ← klap klap Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Danas citam izvestaj iz Vecernjih Novosti - isprozivase Koperfilda samo tako! I na kraju su jos dodali, kao, da bi i Big Lale mogao da izvede sve trikove koje je Dejvid izvodio u Areni... :)) U cemu je fora? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Danas citam izvestaj iz Vecernjih Novosti - isprozivase Koperfilda samo tako! I na kraju su jos dodali, kao, da bi i Big Lale mogao da izvede sve trikove koje je Dejvid izvodio u Areni... :)) U cemu je fora? ← ko im jebe mater. svi koje znam da su bili rekli su da vredi svaku paru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Danas citam izvestaj iz Vecernjih Novosti - isprozivase Koperfilda samo tako! I na kraju su jos dodali, kao, da bi i Big Lale mogao da izvede sve trikove koje je Dejvid izvodio u Areni... :)) U cemu je fora? Fora je u tome da Koperfild jos uvek nije rso od alke ko ovaj matori gnu koji ne razlikuje jebenu maramicu od metalng obrucha kada izvodi trick onako nasran od loze... :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 ko im jebe mater. svi koje znam da su bili rekli su da vredi svaku paru. Ja sam nesto citao po novinama i gledao po TVu, utisci su skrzo podeljeni. Ili se ljudima mnogo dopada to sto je radio, ili im se uopste ne dopada to sto je radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Samo ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Nisam bio i mnooogo mi je zhao... Ma bre to je najvetji car od choveka, uf... Vidim da ste i vi zadovljni showom :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 naprimer meni se ne bi dopalo 100% al zato nisam ni bio ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 (edited) Gledam upravo politiku gost Big Lale Znaci veceg debila nije bilo Prica on kako je u keniji ili de vec pred koperfildom ucinio da nestane dolar a on ga posmatrao sa zaprepascenjem Edited October 8, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Gledam upravo politiku gost Big Lale Znaci veceg debila nije bilo Prica on kako je u keniji ili de vec pred koperfildom ucinio da nestane dolar a on ga posmatrao sa zaprepascenjem ←Haha Ovo treba da ide u ''Urbane Legende"". Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 priče iz kenije :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts