Jump to content

Utisci sa Copperfield :)

Recommended Posts

Upravo se vratio iz hale sportova i dalje sam ostao bez txt-a. Malo je kasnio sa show ali nije bilo frke sa sedishtima. Shto se trikova tiche lik je genije. Pred nekoliko hiljada ljudion je stvorio na 4 betonska stalka koji su chvrsto drzali ljudi [shto znachi da smo ih non stop gledali] Bjuik iz 60" sa jednim zamahom charshafa :) , poslao je nekog lika na jamajku [ali nije iz publike], i stvorio se sa jamajke se jedno 2 reda ispred mene :P. Pored trikova lik ima dobar smisao za humor koji su skapirali jedino oni sa osnovnim znanjem engleskog [bilo ih je malo]. Neki debil je bio prevodilac mada meni je vishe smetao nego shto je koristio. Najacha fora mi je bila pogreshno shvatanje rechi ,,katanac" -> cut your nuts [:D] . Tokom trika gde je provaljivao brojeve izabrao je troje ljudi bacanjem frizbija i markirao ih je na specifichan nachin:

Prvi je bio "koje imash gatje i koja je njihova boja,,

Drugi "Kad si zadnji put jebao,, [:D] [ovaj mu je rekao da je jebao pre 23 sata, pa ga je David zajebavao se pseudonimom ,,23 hour's guy" ]

Treca je bila devojka koju je pitao koliko je teshka

Kasnije ti ljudi su rekli po dva broja, koja su izvuchena iz kutije koja je visila na pozornici i dok smo ulazili unutra. Shteta shto nemam da vam postujem slike [oduzeli su mom ortaku na ulazu mob koji je normalno kasnije vratjen], valjda ce biti u sutrashnim/danashnjim :) novinama.

PS: Postujte utiske ako je josh neko bio

Edited by sTaLjin

ja nisam bio večeras al' sam ga gledao jednom ranije, stvarno je car.

a reče mi ortak da je njegov ćale večeras učestvovao u nekom triku, kao prebacio ga je sa jednog na drugi kraj arene za 3 sekunde, tako nešto... i sad ćale neće da im otkrije u čemu je fora.

(a tad kad sam ga ja gledao, bio sam sa kevom i burazerom i keva je isto bila frizbijem-izabrani-dobrovoljac, samo što se ne sećam koji je trik bio u pitanju.. uglavnom, koperfild na kraju zamoli sve njih da nikome ne otkrivaju trikove.. nama je keva ipak rekla, ali sad se ničega ne sećam.. pitaću burazera ili nešto.)

brate pitaj burazera

btw

Znaci platio sam kartu 1500 dinara a platio bih je i 10000 da je kostala toliko.

dozivljaj je pre pre extra, npr kad on i lik odu na jamajku pa se koperfild odjednom stvori u centru publike... znaci taj dozivljaj je neopisiv. Dobro sad jamajku su mogli da kompjuterski/vestacki naprave ali fora kad se stvori Shevrolet 5 metara dugacak na bini a ljudi gledaju pokrivace sa svih strana... to je vec bolesno. naravno sve su varke, a uz to sam cuo i da su zaposleni u areni potpisali ugovore da "kao" ne smeju da govore nista o onome sto su videli za vreme priprema.

Jedino je glupo mozda sto mnogo vremena istrosi na njegov humor ali iluzije+muzika+ozvucenje+dozivljaj = 10000 dinara

Da, i ja sam bio, zaista me je odusevio lik :)

Trikovi, izvale, atmosfera - sve se to ne moze nikako opisati, YOU HAD TO BE THERE IN ORDER TO BELIEVE IT :)

A da, pitao je nekog lika "How do you say 'LOCK' in Serbian"? A ovaj odgovara: Ka-ta-nac... "Ka-ta-nac (cut your nuts)?" Dejvid - OH MY GOD, NOW YOU'RE REALLY SCARING ME :)

Inace, imao sam najbolje mesto u Areni - parter 215, red B, desno, mesto 1 :) Znaci sve sam video kao na dlanu :) Inace, fora sa tim starim automobilom je extra, kao i ono kada se sa motorom pojavljuje u areni iz kutije (na samom pocetku). Pa onda ono sa skorpionom (pazi skorpion mu bira karte :). Pa onda ono sa nestajanjem Dusana i pojavljivanjem Dejvida nasred arene (a stajali su na jednod drvenoj ploci, koja se oslanjala na 2 metalne sipke, i bili su iznad publike?). Znaci neka neko pokusa da izvali kako su to odradili...?

Sve u svemu, vredelo je svaki dinar!

Inace, evo sa club.co.yu jedan citat:

"nije mi jasna ona skorpija, kako moze da izvuce bas 9 karo od svih karata?!

ona prica za Jamajku je da se najezish, prevara je zesca, samo ne kapiram na koju foru...

sa sve majom mandzukom na slici

i ortaka su izvukli na kraju medju onih 13,ali ni njemu nista nije bilo jasno

hehehe, btw. neke se fore daju skapirati, ali neke eto nikako, 3p

evo ti ukratko sta je radio sa skorpijom,ovi drugi su mnogo dugacki...dao je devojci iz publike spil karata iz kojih je ona izvukla jednu i pokazala da su sve karte razlicite i vratila je u spil,a onda je lik razvukao spil,uzeo zivog skorpijona za rep koja je kljustima izvukla bas tu kartu

nema sta i da je prevarant onda je najbolji prevarant na zemaljskoj kugli "

Inace, Maja Mandzuka (ona plavusa iz filma Munje) je bila medju publikom, kasnije je izasla na binu, a takodje sam video i Alempijevica (voditelja politicke emisije Pressing na TV Politika)... :)

Danas citam izvestaj iz Vecernjih Novosti - isprozivase Koperfilda samo tako! I na kraju su jos dodali, kao, da bi i Big Lale mogao da izvede sve trikove koje je Dejvid izvodio u Areni... :))

U cemu je fora?

ko im jebe mater. svi koje znam da su bili rekli su da vredi svaku paru.

Danas citam izvestaj iz Vecernjih Novosti - isprozivase Koperfilda samo tako! I na kraju su jos dodali, kao, da bi i Big Lale mogao da izvede sve trikove koje je Dejvid izvodio u Areni... :))

U cemu je fora?

Fora je u tome da Koperfild jos uvek nije rso od alke ko ovaj matori gnu

koji ne razlikuje jebenu maramicu od metalng obrucha kada izvodi

trick onako nasran od loze... :D [:D][:p]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!