Jump to content

Wallpaper takmicenje

Lucky

Recommended Posts

ti si samo ljubomoran ;)

Got me there. :)

Ja mislim da su vasi standardi suvise visoki i da ocekujete ne znam kakva cuda zbog kojih biste pali na dupe. OK, slazem se, mozhda nije takmicenje kao sto bi bilo kada bi najboljim dizajnerima sveta dali da prave wallpapere, ali daleko od toga da nema nekih krajnje ok resenja.

Sad ga i ti pretera... Ono, ne očekujem ja Bog zna

• Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Imam ja jedan predlog...da li je izvodljivo i da li ima zainteresovanih da recimo svake dve nedelje organizujemo tekmanje u worth 1000 fazonu? Znacxi Laki zada sliku i mi je editujemo...pretpostavljam da svi znaju o cxemu se radi, a ko ne zna evo mu link i pravac vesti od jucxe

Pobednik nije ni bitan, samo pretpostavljam da ce biti dobro zezanje...a? drugari?

Sorry za 3 posta, ali izbagovalo se nesxto, nisam siguran da li je do foruma ili do mog compa ???

Edited by shoosh

fml

Imam ja jedan predlog...da li je izvodljivo i da li ima zainteresovanih da recimo svake dve nedelje organizujemo tekmanje u worth 1000 fazonu? Znacxi Laki zada sliku i mi je editujemo...pretpostavljam da svi znaju o cxemu se radi, a ko ne zna evo mu link i pravac galerije worth 1000

Pobednik nije ni bitan, samo pretpostavljam da ce biti dobro zezanje...a? drugari?

fml

Imam ja jedan predlog...da li je izvodljivo i da li ima zainteresovanih da recimo svake dve nedelje organizujemo tekmanje u worth 1000 fazonu? Znacxi Laki zada sliku i mi je editujemo...pretpostavljam da svi znaju o cxemu se radi, a ko ne zna evo mu link i pravac galerije worth 1000

fml

evo, ja mozda nisam Lucky, ali imam neki blagi uticaj, pa mogu da kazem da je to izvodljivo. Cim nadjem sliku, ja cu vam bacim, ali se nesto plasim da ce odziv biti mali. Ipak treba dati sansu.

To mi se svidja cxovek od akcije ;)

Samo udri reklamu na klejbezable i ako je bilo 60 wallpappera bice i ovde dosta radova ;)

fml

Ajde da probamo, ja sam za.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Ovako ... Sorry sto nisam ranije okacio izbor, nadam se da cu veceras, imam nesto puno posla ovih dana pa prosto ne stizhem. Ipak, lepa vest je da smo selektovali 20 wallpapera koji ce biti okaceni na javno glasanje. Ne znam odakle je Ivan tm prikupio informacije, ali izgleda da nisi dobro odradio pos'o cim su ti to rekli ;} Sto se tice rezultata glasanja "strucnog zirija", isti jos uvek nije finalizirao svoj izbor, te u skladu sa tim ne mozhemo da izadjemo ni sa pobednicima.

To je to sto se ovog takmicenja tice. Sto se tice Worth1000 ideje, mislim da ona nije losha, dogovoricu se ja sa Nenadom da se on bavi organizacijom toga, vidim da se vec ponudio, pa da mu damo da nesto radi u zivotu ;)

^^Znachi nadash se da ce, s obzirom na ukupan broj chlanova, bar shest do sedam hiljada njih glasati. [:D]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.