Kole Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 OH! MY! GOOOD! Znachi koja je ovo smejurija i sta sve chovek mozhe da vidi na ovom tv pinku =o))) znachi reklamiraju kako ce se ovih dana sa nekim novinama pojaviti CD slavne domace grupe Debela & Desluhirana i to sa !!!16!!! najvetjih hitova na istom... E sad... molim za objasnjenje nakog multimedijalno potkovanog kao npr. sto je Lauasckauy koji pomno prati karijeru ovakvih fenomena: "KADA je ova "grupa" imala 1 HIT, a da ne govorimo o tome kada su bre vetj imali 16 pesama in genral?" znachi brate sta? bice "srbijo oche i majko" i karitjeve predizborne melodije u vokalnom izvodjenju? mislim alo bree? =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 xaxaxa video sam da debela & debilna izbacuju novi disk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Pogresno tumacite njihov D&D naziv..... ...to znaci: DEBELA I DEBLJA !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Najjache su kad prevaju SRBIJOOOOO, NAJLEPSHA MAAAJKO SRBIJOOOOO I kad debela krene da skache po stolovima u ono spotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Shta vam tu chudno, i ja bi izbacio cd da mi je tjale milioner ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 nemojte tako, ipak su imale ogroman tirazh.. ..koji je besplatno deljen sa svakom kupljenom prepaid karticom naleteo sam na neku njihovu novu pesmu, tako uzhasno pevaju da vishe nije smeshno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Da ja sam pre 2/3 dine kad sam kupovao telefon dobio krovovi&oblaci CD , i boji sam u fazonu WTF!!? Reeeci Marija reci mi , kad te dobra cura zamoli Reeeci Marija reci mi dal me voli ili ne voli!! Mega hitz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Nemam ja nista protiv Roksteda i Bibopa,ali bi im caleta na kolac natak'o... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 molim za objasnjenje nakog multimedijalno potkovanog kao npr. sto je Lauasckauy koji pomno prati karijeru ovakvih fenomena: "KADA je ova "grupa" imala 1 HIT, a da ne govorimo o tome kada su bre vetj imali 16 pesama in genral?" Dok se ne javi pomenuti Lyazcu!!11oneauy ne javi da kazhe sta i kako, ja koliko se secam, D&D je imala onu hit pesmu "Tamo gde si ti", sa kojim su i krenuli u globalni proboj, i sa tog albuma jos 1-2 pesme. Ceo album im je uradio K2, secam se da je bila sprdnja oko toga neka. Onda nemoj da zaboravis onaj cuveni hit sa onim momkom sto ispade neki spuxov ortak, pomocice mi maha ili on kako se zove, a pesma se zove "Detektor lazhi" a onda je tu naravno i ovaj najnoviji album. Prilicno sam siguran da je "Srbijo majko" jedna od hit pesama koja je ubacena na CD, i samim tim, eto ti 16 hitova. Ja mislim da su one vec imale tri albuma, sa svakog po 4 pesme + 4 tipa "Srbijo" i "imamo celu stvar". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Onda nemoj da zaboravis onaj cuveni hit sa onim momkom sto ispade neki spuxov ortak, pomocice mi maha ili on kako se zove, a pesma se zove "Detektor lazhi" hahaha, jes'... lik se zove Day Who (Danko). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 liek wtf? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Za shamar Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Hahaha, a kada su one preshle u Shity Records ? Ali ladno...vec zamishljam onako "jebozovne" slike na omotu, i pishe iznad D&D, The Greatest hits... Na shta utroshih 2000-ti post... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) Tuzno je to a josh tuznije je to shto ce da se nadje kreten koji ce to da qpi. Shto mi je rechenica. Edited September 27, 2005 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 s obzirom da je "projekat D&D" kostao milion evra, sto da ne Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 btw kole, odakle one na pinku? meni je smesno kako one, koje imaju nepresusne izvore novca snimaju spotove koji izgledaju kao da su radjeni kamericom sa mobilnog aparata.a muziku ne mogu da komentarishem, posto ih josh nisam cuo kako pevaju Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Znaci to mi je bukvalno zadnji cd na svetu koji pi posluso Smuci mi se zivot i sve kad cujem srbijooo majkooooo TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 idi u kurac.. ja pomislio na drugi DND... ono, dandznz 'n' dregonz.... pa reko OMGWTF!??!11?!? a ovo.. like I give a fuck Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 1. Zar se bogi nije hvalio da je za album dao 600.000 evra? Dobro, onome ko nema ni dinara je skoro isto kao i milion, ali je to ipak skoro duplo manje :) 2. Koliko sam razumeo, taj CD se prodaje uz neke novine, kako reche kole, znaci nema veze sa city recordsom i mozhe da se reklamira kako na pinku tako i na BK, ako recimo dolazi uz Scandal ili Teen Girl i slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) tuzhno, neko gleda i plache... a nasha masa se pali... zamisli samo one kretene koji to qpe, na 4ru, jbt najvetji hitovi, to!!! Edited September 27, 2005 by Therion Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ko je D&D... ili sta je D&D :) daj pojasnite Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 sestre kuric :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 gledaj rano ujutru bk pa ces da ih vidis.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 sestre kuric :) ← brate gde ti je slika.....vidim ja nesto fali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ko je D&D... ili sta je D&D :) daj pojasnite ← Dungeons & Dragons :) Ona debela je verovatno dungeons :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts