Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 druzhe G! skini poslednju sezonu practicea i 3 sezone boston legala, vreme ti je! denny crane! nakon sto mi je ivan rekao da reunion nije zavrshen nego prekinut bavim se mislju da krenem konachno da jurim L Word, a madju kandidatima mi je i serija supernatural...also chim se pojavi 1408 ok kopija to se skida...kao i black sheep =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Konacno da pogledam film do kraja, zove se Harsh Times sa Christian Bale. Kristi je lud skoro kao u American psihu. There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 meni je F4 dobar film zbog dzhesike albe..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 uuu daaa harsh times ne mozhe dovoljno da se nahvali, i feri rodrigez je odlican i eva longorija nije u kadru vishe nego sto treba...super uradjen film sad nekog 28og ...dal jula il avgusta ide novi bejlov film u bioskope...can't wait =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 druzhe G! skini poslednju sezonu practicea i 3 sezone boston legala, vreme ti je! denny crane! nakon sto mi je ivan rekao da reunion nije zavrshen nego prekinut bavim se mislju da krenem konachno da jurim L Word, a madju kandidatima mi je i serija supernatural...also chim se pojavi 1408 ok kopija to se skida...kao i black sheep =o) ako su u pitanju propali harizmatichni advokati, sudije, besni policajci, nadrogirani svedoci, pedantni foreznichari preskochi cu :) previse mi je toga a gledaju mi se malo filmovi, umorio me koncept serijskih filmova malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Lazo, ako je tebi Chiklisova gluma dovoljna da izbalansira udes od filma kakav je prvi F4 onda svaka ti chast, na stranu sto je hellboy, sa svim svojim biserima 3 klase ispred tog filma....F4: 2 RotSS je navoddno bolji od keca ali mnogi to tvrde zato sto od keca loshije biti ne mozhe =o)) Svaka mi čast onda! ;) Nakon Spajdermena silnih, Hulka i ostale plejade, meni je samo bilo bitno da The Thing opravda moja očekivanja u F4 - i jeste. A da je film u ostalim segmentima loš - jeste, ali meni to nije bilo bitno, gledao sam ga zbog samo jednog elementa. A Hellboya nisam mislio porediti s F4, već sam ga naveo kao primer zamalo odličnog filma (kome ipak do tog odličnog fali svakako mnogo manje od F4). Odgledah Revolver, dopao mi se film, potpuno bezrazložno ga ljudi porede sa Snatchom i LSTSB, nikako se ne može svrstati u taj tip. Moja preporuka, treba vremena da se film shvati, mada mislim da je Riči malo pretenciozno ušao u samu radnju. Ali, vredi ga videti. G, "Practice" i ne moraš, ali nemoj preskočiti BL, vrh je. Pazi kad ja kažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 hehe pa probelm je G sto dobrih filmva trenutno za skidanje po netu ima mnogo manje nego dobrih serija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 evo pogleda jos jedan simpatican ali poduzi film koji ce mnogima biti tezak za gledanje ali ko voli Scarleticu bice mu malo lakse, mada ona meni nije toliko simpaticna ali solidno je odradila svoj posao. Film je Match Point (2005). Ja sam mislio da je neka paljevina od filma i reko ugasicu ga sigurno posle pola sata ali kad sam video written and directed by Woody Allen znao sam da cu gledati do kraja. Malo cudan kraj za Woody-ev stil. i da muzika u filmu je operska muzika tako da to extra smara, mislim drugo je kad puste klasiku u pozadini sto je vrh a drugo je kad pusti pravu operu sa nekim celavim slepojem koji se drekenja na italijanskom i place u isto vreme. i da muzika u filmu je operska muzika tako da to extra smara, mislim drugo je kad puste klasiku u pozadini sto je vrh a drugo je kad pusti pravu operu sa nekim celavim slepojem koji se drekenja na italijanskom i place u isto vreme. There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 odgledaj malopre Until Death - http://www.imdb.com/title/tt0783598/ glupo izgubljeno vreme -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 krenuo sam da poskidam sve askew filmove, pošto planiram gledanje u nizu, i danas uzmem da overim kakva je kopija jay n silent boba... naravno, završilo se tako što sam gledao od pola do kraja, smejao se ko budala i tako to sve. ladno nikad ranije nisam izvalio da, pored marka hamila, cameo ulogu ima i carrie fisher (glumi časnu sestru koja ih poveze). u suštini, film je jako jako glup, ali odiše askew duhom mnogo više od ostalih, i to ga čini dobrim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 28 weeks later koji teski tresh od filma, znaci dugo nisam gledao nesto toliko dementirano, toliko glupo, toliko idiotski... tuga bozja... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Upravo sam odgledao "Inherit the wind", film iz 1960. godine, zasnovan na suđenju koje se desilo 1925. godine, na kojem se sudilo učitelju koji je predavao teoriju evolucije. http://www.imdb.com/title/tt0053946/ Za mene je ovo najbolji film koji sam ikada gledao, prosto sam oduševljen svakim elementom. Režija, gluma, imate u istom filmu Freda Marša i Spensera Trejsija, u glavnim ulogama (ne mogu da se opredelim ko je bio bolji) i Džina Kelija u sporednoj. Sjajno, sjajno. Scena u kojoj njih dvojica razgovaraju ljuljajući se u stolicama, dok se kamera okreće oko njih je prosto neverovatna. Dijalozi su pisani majstorski, ja još pride nisam imao titl (nigde ga nema) te sam malo vežbao engleski, rečnik je isto odličan. Sama tema filma je izuzetno zanimljiva, i obe strane sve vreme trajanja filma pružaju vrlo ubedljive argumente. I odabir snimanja u crno-belom se ispostavio kao dobar izbor. Kroz film se na momente provlači sjajan humor, što odlično spušta napetost radnje. Ne znam šta više da napišem, 10/10, ko ga nije gledao, mora. Može se naći po torrentima, a ditribuiraću i ja ako neko želi. Samo da se zahvalim Zlajonji, što mi je jednom tražio ovaj film, pa sam ga skinuo pre kog meseca... :* Edited June 29, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 spenser trejsi dakle, ok sad cu bash da ga skinem. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 pre neki dan na b92 .. odlichan.. mada shto ga vishe gledam chini mi se naivniji.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 DH4 Best film ikada Ozbiljno odlican je film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Ovu andjelinu covek da ne prepozna na ovom plakatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 pre neki dan na b92 .. odlichan.. mada shto ga vishe gledam chini mi se naivniji.. :/ i posle kog gledanja si skontala da nije odlichan nego naivan? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) DH4 Best film ikada Ozbiljno odlican je film. Gde si gledao? Edited June 30, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 daje se u rodi i taku ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 odgledah prvu epizodu serije burn notice, i nastaviću da je gledam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 dz.. i dalje je odlichan .. al sve manje ima taj zhar.. ili sam ja film gledala previshe puta.. i znam sve scene namapet.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) Gde si gledao? Na kompu ortak skinuo TCverziju ali sam stigo samo 1. cd da odgledam.Verovatno idem veceras u bioskop da gledam do kraja :) Cekaj, ti si Inherit the wind prvi put gledao juce ? Edited June 30, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) Pre dva dana, u stvari, isto veče kada sam i postovao o filmu na forumu. Gledao sam sinoć "Hang 'em high", za mene jedan od boljih Istvudovih vesterna a da nije Leoneov. Ko voli Istvuda (realno, onaj ko ne voli ne treba da postoji), dopašće mu se i ovaj, voleće i ovo, pogotovo što me po nekim segmentima (scena vešanja), podseti na fantastični "Unforgiven". A danas sam se podsetio "For a few dollars more", i to mi je definitivno najbolji film iz Leoneove trilogije, mada je teško odlučiti se. Poslednja scena filma, kao i provlačenje onog muzičkog sata kroz ceo film su odlični; pogotovo mi se dopada što je Li Van Klif ovde nije negativac, i moram reći da on ostavlja jači utisak u filmu od Istvuda. Ovo nije prigovor Istvudu, već samo moj stav da je Li jednostavno Majka. :) Edited June 30, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 GLedao sam dosta WW2 filmova ali ovaj je jednostavno IMBA: Idi i smotri (1985) http://www.imdb.com/title/tt0091251/ Gledao sam ga sinoc i mogu samo reci da mi nije dobro nemam komentara NIsam znao Lazo da ti volis crtace. Za par dolara vise je extra crtac mada ja mislim da je bolji ovaj Dobar,Los,Zao ali oba su fantasticna jer dusko dugousko na kraju sjebe ih koliko ja znam i pojede sangarepu i kaze Sefe koji ti je vrag? Mali laza cuo da je spencer najbolji glumac na svetu i da njega svi kopiraju pa reko da ga stavim u avatar ROFL There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) Edited June 30, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts