Jump to content

pricajte.

Highl1

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Smokin' Aces...akcija,sa ne tako loshim glumcima (Ryan Reynolds,Ben Aflek,Andy Garcia,Alicia Keys,Vladimir Kulich)...ukusi su razlichiti i ne treba komentarisati preterano..moj savet uzmite,pogledajte jedan od kvalitetnijih filmova u poslednje vreme.

[ =S=m=o=k=i=n==A=c=e=s= ]

Edited by Planetar

"Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me!

pogledao sam rounderse po prvi put otkako kapiram poker zapravo

i sad su mi tek prvi put neke stvari legle na mesto, druge pak izgledaju smeshno...still, norton i malkovich u tom filmu ftw, a i famke je famke ;o)

poenta je da ta poslednja ruka nije uopste snimljena dinamichno niti je promisljena, trebalo je pokazati i kgbovu ruku da se vidi da on ima neko zlo also a ne ovako...ispadne da ga damon slowplayuje najobichnije...a od igracha malkovichevog kalibra se ochekuje da to vidi...no nevermind...i dalje taj film gotivim zbog glumaca, a ne zbog kartanja =o)

bate kad se igraju ti tipovi pokera, kao shto je holdem npr, kao shto si video u filmu dva para nazivaju monster rukom, u realnosti full nosi, a kad dobijesh straight, pa to ko da si izvukao 7 na lotou, o flushu i da ne prichamo;)

elem poenta je bila da malkovicheva ruka nije uopshte bitna, sad da su to malo zbrzali jesu:))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

da ne prichamo da sve 3 ruke padaju ko kisha na hold 'em turnirima, sto sa vishe ljudi sto heads up...chinjenica da birash 5 od 7 karata kao i da je 5 karata zajednichko dozvoljava znachajno vishe kombinacija...

mislim ono, moguce da me gledanje turnira razmazilo ali nekako nema mi dinamichnost taj segment filma...i naravno cela pricha oko tellova =o))

raspravio sam ja sa stijom vec, elem ja nisam ni prichao o tome shta je jache. a pada sve kurac na turnirima, tamo pobedjuju ponekad i sa najveciom kartom, bleferi sve:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

sve najbolje za sunshine koji me je odushevio...mozda zato sto sam ocekivao neko kvazi sf sranje kao jezgro, ali na srecu sam se prevario

isto i kod mene..nije bas najbolji film koji sam skoro odgledala, ali je daleko od sranja koje sam ocekivala..

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent

Ma ja sam pogresio za review. Hteo sam da kazem review Perfect Stranger, ali posto sam odmah posle tog filma sreo ortaka koji je gledao Sunshine i koji ga je brutalno ispljuvao onda i taj komentar.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

ja sam danas g'edo DOA, mnooooogo dobar film =o)

znachi em sto sam ochekivao sranje, em sto film nema ni radnju ni prichu nit mozak, ali zato akcija je odlichna, koreografija je super (lik koji glumi liu kanga u MK 1 i 2 i koji i ovde ima cameo radio je i ovde koreografiju)

ne mogu da verujem da je takav film uradjen toliko profesionalno, stvarno sam impresioniran

naravno, lepih seka na sve strane, pogotovo ova sara karter koju ove godine primetjujem po brojnim serijama tipa Boston Legal, Numbers i Shark (moram nabaviti full sezonu sharka, izgleda da tu nije samo guest star)

sve u svemu ko ima dushu mora da pogleda ovaj film

on a side note ne svidja mi se smer u kom ide treca sezona Boston Legala, nadam se da nece da upropaste ono sto su imali...

Pa dobro dzi, najverovatnije je Kole mnogo pre tebe video tu ocenu, i sigurno je imao u vidu dok je pisao to sto je pisao, pa je i pored toga nasao za shodno da ga "preporuci", verovatno iz nekog "valjanog razloga" [:D] , pa sad kad imas sve to u vidu, mog'o bi da razmislis jos jednom u vezi toga "hvala, ne hvala" :)

Edited by ~JungleBoY~

:-)

ocene na imdbu znaju da pomognu ali nikako nisu merodavne, ovaj film je vrh ne filmova po igrama nego akcionih filmova uopste

naravno da je ripoff svakog 'tournament' filma od enter the dragona na ovamo ali to nije bitno, bitno je da oni koji su ga radili nisu napravili retardariju tipa street fighter (iako je shema filma skoro identichna) nego su ozbiljno reshili da naprave bezumni akcioni film i to su uradili bravurozno

josh jedared preporuka za gledanje

a uveta batice ne znam stvarno zasto nisam, bio valjda ubvedjen da josh nije izashao film i ono naletim an torent, skinem, lepa slika, odgledam odushevim se... ne znam za drugo gledanje dal ce da padne uskoro ali da film valja vec sam se izjasnio =o)

Edison Force

http://www.imdb.com/title/tt0389957/

Da se razumemo, film je los. Ono sto meni nije jasno je kako su nagovorili Morgana Frimena (koji ima impresivnu minijaturu u filmu) i Kevina Spejsija (kome prska patka) da igraju u filmu? Verujem da pare nisu bile u opsticaju jer je u nezavisnoj produkciji, a cak nije ni isao u bioskope nego je direktno na DVD.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Trivia: On the left sleeve of Harley's jacket appear the initials "SRV" and under that the roman numerals "MCMLVI-XC". this stands for "Stevie Ray Vaughan 1956-90" (although Vaughan was actually born in 1954)

IV VI šta zna amer šta su brojevi... ali fantastični su mi sa svojom fascinacijom rimskim brojevima. kad god im za film treba nešto egzotično i kul, ubaciće lika sa britanskim akcentom ili rimske brojeve.

fantastično :)

Meni je bas bio fensi onaj deo kada se ljube i onaj posle kada je smrskao lobanju i razbacao mozak po bojnom polju .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Poslednja epizoda CSIja....naaaais =o)

blah spoiler i dalje ne radi iako je upgradovan forum

dakle

[dajte nam spoiler tag bre!]

svaka epizoda sa lady heather ima nesto posebno...ovaj put, sem genijalne scene na pochetku izmedju ketrin i sare, imamo i ubacivanje preentuzijastichnog sporednog lika koji je (zbog nepostojanja drugog zlochina koji mozhe da joj se nakachi) upravo postao moj #1 osumnjicheni za miniature cases... i da, gile pravi ili laboratoriju ili verovatnije mrtvachnicu =o)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...