Guest Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 jao ja sam tu propast gledao u bioskopu.. damn doesn't get any worse than that ← ja sam josh iscimao brda ljudi da gledamo.. tuga chuo sam da je dobar i onaj navijachki film sa frodom (Green County ili tako neshto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Police Academy 1 i 2 Ovo je primer kako netreba praviti filmove ali opet neobavezno sa par smesnih momenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Chopper ne secam se ko glumi. ne secam se o cemu se radi(gledo sam ga pre 2nedelje). samo znam da je mustsee. Prekid ili tako neshto sa kolinom farelom kazhu da je ekstra ostalo ste manje vishe naveli... salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Equilibrium mi je nekako mnogo gotivan film. Verovatno zbog odlichno odradjenih scena borbi i zbog kucheta ← Ima sledeci petak oko ponoci,ne znam tacno na kom programu...ako je neko propustio da pogleda,a smara ga da kupuje/dl-uje...a film je MNOGO dobar OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 RainMan Selfish yuppie Charlie Babbitt's father left a fortune to his savant brother Raymond and a pittance to Charlie; they travel cross-country Rezija: Barry Levinson Uloge: Dustin Hoffman-Odlican odglumio svoj lik Tom Cruise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 gledam svaki dan filmove, ponekad i par komada ali evo shta sam gledao odlichno i preporuchljivo u ovih par dana.. 25th Hour odlichan film, shta vishe retji sem da ed norton glumi - nishta mi drugo ne treba ali film je stvarno jak. pored ed-a i spike-a kao rezisera odlichne uloge su odradili i hoffman, brian cox i pepper a inache film ima par scena koje bih uvrstio u sam vrh filmske umetnosti. Lost in Translation upravo sam zavrshio gledanje ovog masterpieca, po xx-ti put (iskreno, prestao sam da brojim posle 20. gledanja) - kapiram da sam ga od njegove premijere u panchevu odgledao oko 60-70 puta. Schindler's List najbolji ww2 film ikada snimljen koj ima najupechatljivijeg, najiskrenijeg i najbolje odglumljenog negativca on board - amona.. to jest ralpha! ovaj film je ono tipa gledali ste ga i uzivali u filmskoj umetnosti, osim ako niste bili celog zivota zatocheni na sibiru sa polarnim medvedima i fokama. Memento gledao ga, opet, po oko sedmi put - po sedmi put uzivao i osetjao se kao da ga gledam prvi put. zbog ovog filma sve vishe i vishe gotivim pantoliana (tedija). josh jedan, ni vishe a ni manje, masterpiece! Requiem for a Dream jennifer connelly, clint mansell & ellen burstyn = orgazam! hmmm kada bolje razmislim ovo sam gledao samo u poslednja dva dana.. blah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 chuo sam da je dobar i onaj navijachki film sa frodom (Green County ili tako neshto) Green Street: Hooligans Mada nesto nisam uveren u kvalitet istog. Skinucu svejedno, pa cu videti. Ni na jednom torrentu ne mogu da nadjem film I.D. Radi se o pandurima koji ulaze undercover u navijacku grupu, ali jednoga "feeling" malo vise ponese... Film je keva za ostale "hool" filmove, pa i za FF. Moracu da potrazim preko DC++. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 - There's Something About Mary ← Gluplji film ne pamtim da sam gledala. Ima ogavne fore oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Sad sam gledao The Transporter 2, skroz je kul, mada je kec po meni boli...mimo toga da ochajniju izvedbu DivX-a nisam video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Blair Witch2 1/5 The Hole 2/5 Pulp Fiction 5/5 :] sad skidam reservoir dogs i 28 days later ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HajTekk Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Don't be a MENACE to south central while drinking your juice in the hood (napaljeni ulichari) The Flight of Dragons (1986)... Ziveo Tandarabriks, nash vodja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Gluplji film ne pamtim da sam gledala. Ima ogavne fore ← Eh sad...bas ga pretera... Jeste da ima malo gross out delova, ali ipak ima neki smek za razliku od gluposti tipa American Pie, Road Trip i slicnih teenage sranja. Ovo je bas tipicni Ben Stiler koji se u svakom filmu maximalno ponizava i glupira, ali sa nekim svojim "stilom". Daleeeeeko od toga da je film vrhunac filmske umetnosti ili humora, ali mislim da preterujes sa kritikom. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Mary je apsolutno tipichni film brace Farrely, jednostavno malo ischacheniji i siroviji humor nego sto bi chovek ochekivao...a "tipichan" Stiller je vishe Zoolander ili Dodgeball... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Eh sad...bas ga pretera... Jeste da ima malo gross out delova, ali ipak ima neki smek za razliku od gluposti tipa American Pie, Road Trip i slicnih teenage sranja. Ovo je bas tipicni Ben Stiler koji se u svakom filmu maximalno ponizava i glupira, ali sa nekim svojim "stilom". Daleeeeeko od toga da je film vrhunac filmske umetnosti ili humora, ali mislim da preterujes sa kritikom. ← nekako su mi Ben Stiller i Adam Sandler bili direktna konkurencija. Sendlerovi filmovi su mi definitivno bolji, stiller mi je previshe apstraktan i kilav, kao i njegov humor (ali ima dobrih fora, poput prskanja benzinom u zulenderu i fora sa mudima u Mary) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Mary je apsolutno tipichni film brace Farrely, jednostavno malo ischacheniji i siroviji humor nego sto bi chovek ochekivao...a "tipichan" Stiller je vishe Zoolander ili Dodgeball... Po meni humor nije toliko iscasen pogotovo uzimajuci u obzir najezdu gross out filmova poslednjih godina ali dobro...a ne vidim sto je ovo toliko razlicito od drugih Stillerovih filmova tipa Meet the Fockers / Parents gde je princip glupiranja / humora vrlo slican. Dodgeball jeste malo drugaciji ali sve je to tu negde na istom / slicnom nivou. nekako su mi Ben Stiller i Adam Sandler bili direktna konkurencija. Sendlerovi filmovi su mi definitivno bolji, stiller mi je previshe apstraktan i kilav... Kod mene je bas obrnuta situacija...Stiller mi je nekako bolji lik za komedije...sta znam...nekako mi je smesnije kad se on glupira nego Sandler, mada Sandler naravno ima dosta dobrih tripova i filmova. Stvar ukusa. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 a ja gotivim obojicu, bash. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Assault on Precinct 13 Original i novu verziju Orginal 9/10 stvarno vredi pogledati do remejk je samo buljenje vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Sin City Fantastic four - dosadan Donnie Darko - bolesno dobar Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 sivi kamion crvene boje....film filmic ali kraj smara.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 nova serija zvana threshold.. za sada izgleda kao x files, samo malo (više) vuče na horor.. gotivna je, nastaviću da je skidam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Gledo sad kamiondzije zadnjih 6 epizoda neznam zasto ali meni je mnogo smesnije nego bilo koja strana komedija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 uuu ... serija koja je kao xfiles pa jos vuche na horor. Nista ivane, kada se skupi za jedan CD/DVD, rezhi! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Kung Fu frka ili vec kako su kod nas preveli (kung fu hustle) skroz ok film Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 zene holivuda....bzvze :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Juice (Tupac) Skido za ortaka pa aj da pogledam Osrednji film mada meni bio smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts