Guest Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 Final Destination 3 - KRSH !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ovo su ipak epizode od pola sata, ne filmovi, ali meni su prosto sjajne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Get Carter http://www.imdb.com/title/tt0067128/ » Click to show Spoiler - click again to hide... «» Click to show Spoiler - click again to hide... « Michael Caine-ov film iz 71.Olican film Bolje odgledati neki stari klasik kao ovaj nego neko novo sranje samo zato sto je popularno Edited March 4, 2006 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 9-ya rota Ruski, fenomenalan ratni film radjen po istinitoj prici, kamera, efekti, fotografija...sve je odlicno...super prica i do jaja akcija fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 (edited) Afganistan b'ate Kum mi je inache sluzio vojsku u Avganistanu, ne voli da pricha o tome, ali ono shto mi je isprichao je bilo Edited March 6, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 don't come knocking vim venders šajaznam.. moglo je mnogo bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Najs von, indid... Edited March 6, 2006 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Ultraviolet je ultraglupost od 58 min.FFS jeste Mila slatka ali ne gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Po ko zna koji put sam juche gledala Zelenu milju. Fenomenalan film!!! A Kraljica ptokletih, jedan iz serijala Vampirske hronike, chist krsh. Prosto mi zao shto nocas izgubih 2 sata na glupost. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Po ko zna koji put sam juche gledala Zelenu milju. Fenomenalan film!!! A Kraljica ptokletih, jedan iz serijala Vampirske hronike, chist krsh. Prosto mi zao shto nocas izgubih 2 sata na glupost. ← jes vala, jedino sto valja u tom filmu je soundtrack mnogo je bolji Intervju, mada mi se cini da je onaj lik Stjuart bolje odigrao Lestata od Tome :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Jarhead Chronicles Of Narnia Bambi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 izgleda ispaljuju corke ti "andergraund shmensi" reziseri u poslednje vreme... ← Samo su neshvaceni :P fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Jarhead Chronicles Of Narnia Bambi 2 ← Odgledah i ja Narniu. Nije losh film, djasvi mi se. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Polu pecen. Neka komedija, onako nije losa moze da prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Odgledah Crash...ovogodishnji dobitnik Oskara... Da li zasluzheno ili ne to ne mogu da tvrdim dok ne pogledam i ostale nominovane... Ali... Stvarno dobar film (ne vrhunski ali jako dobar)...svaka chast onome ko je birao muziku... Ne znam shta da kazhem a da ne zvuchi kao ono standardno proseravanje... Pogledajte film. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Odgledao "Duhovi u nama" sa Nikol Kidman. Jak je film. God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Killing http://www.imdb.com/title/tt0049406/ Stanley Kubrick sta vise reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Odgledo sam juce Gosodore sve delove cisto da se potsetim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 pocheo sam da gledam seriju Everybody hates Chris, i prilichno mi je simpatichna, jedino je smor shto su epizode po 20 min Evo i linka za one koji bi da pogledaju o chemu se tu radi: http://www.imdb.com/title/tt0460637/ 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 odgledah the sting i odusevih se.....film je keva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 elektra glupo do bola :) american pie presents band camp jeftino, dtv koliko sam skontao, ali gomila finih cica i zapravo je na momente smešno dan za glupe filmove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 elektra je tuga, to nisam mogao da odgledam do kraja.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Ultraviolet ne znam sta da kazem,snimak je bio ko da je snimano mobilnim telefonom :( smorio sam se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Izvalio sam da je Ultra Violet film koji se uspesno bori sa piraterijom :) Jer skriner kad snimas, sam po sebi je onako svetao i "ispran", a Ultra Violet je u originalu takav, sav photoshopovan, tako da kad jos na to uradis skriner, kapiram da se nista ne vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Odgledo juce dobermana a veceras idem da gledam gejsu JAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts