Jump to content

najgori trip sa ribom

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kapiram da mi je najveci blam bio kada sam u toku kresa izgovorio ime druge ribe, a kad je ona cula i prilicno iznenadjeno vrisnula "STAA?!?!" ja ko za inat nisam mogao da se setim njenog.

pa ti vidi...

ja bar kazem kad ja uprskam, a ne k'o kojot: "desilo se mom ortaku" [8D]

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

U sred ljubljenja+vacarenja sam izgovorio ime druge devojke (bivse). Trip je sto Ona zna ko je ta druga devojka, isla s njom u osnovnu itd. Iznenadila se i pitala "Kakva *******" a ja kreno ko sisica da se izvlacim. Odma kreno u kontranapad tipa "Sto me opet tripujes", "Umisljas", "Znas da sa njom nemam vise nista" itd. I izvuko sam se. Al nisam jebo. :)

U sred ljubljenja+vacarenja sam izgovorio ime druge devojke (bivse). Trip je sto Ona zna ko je ta druga devojka, isla s njom u osnovnu itd. Iznenadila se i pitala "Kakva *******" a ja kreno ko sisica da se izvlacim. Odma kreno u kontranapad tipa "Sto me opet tripujes", "Umisljas", "Znas da sa njom nemam vise nista" itd. I izvuko sam se. Al nisam jebo. :)

ja sam imo slichnu situaciju ali sa devojkom koja mi se bash bash bash ultra svidjala i pokushavao sam da je smuvam. i sad proveli veche zajedno a moja taktika u to vreme je bila da joj opalim zhvaku pred vratjanje u hotel (to je bilo na moru) pa da misli na mene cele notji :D i kao pozdravimo se mi i ona krene ka svojoj sobi, ja da je zaustavim i da obavim to kazhem ime jedne devojke koju oboje znamo... situacija je bila extra neprijatna i definitivno mi je propala prilika koju sam imao do tog trenutka a devojka je vetj ludela zamnom, videlo joj se u ochima :) znachi blam me pojeo i posle par dana kad sam se okurzazhio da probam ponovo bilo je prekasno...

dopuna: chizra pocheo si opako da zrachish...

Edited by rev

E vidish, za to postoji veoma jednostavan lek - nikada svoje ribe nisam nazivao imenima nego je uvek nekom simpatichnom zivotinjicom ili slichno (maco, tigrice, bebice, ptichice itd.), tako da ako omashim pa "macu" nazovem "tigricom" nema shta da se ljuti [:D]

Najjachi je fazon shto sam ovu foru nauchio od jedne svoje bivshe, koja me je zvala "medo" [;)]

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

E vidish, za to postoji veoma jednostavan lek - nikada svoje ribe nisam nazivao imenima nego je uvek nekom simpatichnom zivotinjicom ili slichno (maco, tigrice, bebice, ptichice itd.), tako da ako omashim pa "macu" nazovem "tigricom" nema shta da se ljuti [:D]

Najjachi je fazon shto sam ovu foru nauchio od jedne svoje bivshe, koja me je zvala "medo"  [;)]

i mene moja zove medo [:(!]

sad cu dodjem idem da proverim neke stvari [b)]

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

E vidish, za to postoji veoma jednostavan lek - nikada svoje ribe nisam nazivao imenima nego je uvek nekom simpatichnom zivotinjicom ili slichno (maco, tigrice, bebice, ptichice itd.)

u ljubavi tako sve pocinje: kuco, maco, pilence, jagnjence, telence... kako vreme prolazi te zivotinje rastu: dzukelo, kokosko, ovco, kravo... [:D]

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha