Jump to content

Ispadanje SCG sa Eurobasket-a

Corey

Recommended Posts

Pa da, mada, bice malo opushtenije za fanatike za nashom reprezentacijom, nece se nervirati iz prostog razloga-mi necemo igrati tamo...

Da li stvarno mislis da nam Fiba nece dati wild kartu?

nećemo mi nikad znati celu istinu, pomirite se s tim i idemo dalje..

Jbg. znatizelja je cudo.

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

o wildcardovima ce se odluchivati valjda novembra 25,ili kad vec?

aj ko se malo bolje razume u vanevropsku kosharku da kazhe ko bi moga pre nas da dobije.iz evrope rusija i italija imaju vece shanse,tegetlija je vec objasnio,shto zbog vishe navijacha shto zbog boljeg stanja u njihovoj kosharci.sve u svemu shanse su nam daleko od 90% kao shto se mislilo

salt wat fish fresh wat fish?

portoriko ce sigurno dobiti... imao je debakl skoro zavrsenom njhovom sampionatu, Koreja - cini mise zbog politike....

Ja se nadam da cemo dobiti bash zbog toga shto smo aktuelni sampioni... a i ako ne dobijemo ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da ne ucestvujemo...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

wild karte valjda dobijaju po defaultu italija i namcka jer imaju neke ugovore sa fibom.. s obzirom da se namacka plasirala regularno na sp, zove se portoriko i jos neko iz azije i ostaje jos jedna nekom da sse udeli.... mi ili rusi... cini mi se da je to pitanje...

fallout_table.gif

sto je najcrnje sad bodiroga ili neki igrac koji nije ucestvovao u tim izlascima ili cemu vec cuti i kao pravi se da je deo time nece da druka a nekapira da time cini medvedju uslugu.

Ja da sam na mestu nekoga od njih i da znam da mi je savest cista izasao bih sa selektorom na onu prvu konferenciju i poimence nabrojao svakog i posle svakog imena zasto sam ih tu stavio.... da nebude zabune, pre konferencije bih svakom od tih igraca rekao izadji i sam reci ili cu ja umesto tebe.

Vujichic? Takav igrach ne postoji u hrvatskoj reprezentaciji :)

posto mi je post bezveze izbrisan... ne znam shta sam to rekao shto nije ali i to je pravo "nepristrasnih moderatora"...

izvini da li ovo tvoj nivo humora?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

Ja ti nisam obrisao nikakav post, zaista ne znam o chemu bulaznish, samo mi se ne svidja shto se pravish toliko pametan, a ne znash ni da se #7 iz hrvatske reprezentacije zove Nikola Vujchic... Vujichic vec ne postoji u njihovom timu...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Ja ti nisam obrisao nikakav post, zaista ne znam o chemu bulaznish, samo mi se ne svidja shto se pravish toliko pametan, a ne znash ni da se #7 iz hrvatske reprezentacije zove Nikola Vujchic... Vujichic vec ne postoji u njihovom timu...

pazi nebitno ko mi je obrisao post...

pravim se pametan zato shto sam napisao da je Vujchic izjavio shta je izjavio...

ti tako procenjujes da se neko pravi pametan? [8)]

/btw ti se ne pravis pametan kad kazes da nosi broj 7?/

tebi se to ne svidja?

Pa i byp i ja smo ti rekli da nam se ne svidja shto trazis dlaku u jajetu a ti i dalje ides istom stazom...

Ne volim kada se neko previshe mesha u teme u koje se bash i ne razume preterano, a josh glumi nekog struchnjaka... A takvih, hvala Bogu, ima koliko ti je volja shto ovde, shto na drugim forumima :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Ne volim kada se neko previshe mesha u teme u koje se bash i ne razume preterano, a josh glumi nekog struchnjaka... A takvih, hvala Bogu, ima koliko ti je volja shto ovde, shto na drugim forumima :D

da ne duzimo raspravu ti i ja vishe...

ok ja neam pojma o basketu... totalno mi je svejedno. Nije mi bila ni namera da se pravim strucnjak...

A to ko se pravi pametan izmedju nas dvojice mogu drugi da procene i kazu ko je ovde "dezurna sveznalica"...

takodje ako si vec ti strucnjak za basket ja se nadam da ces postati neki trener ili tako nesto... mada tesko jer za to treba bar minimalno iskustvo igranja basketa... ali vremena se menjaju

pozdrav i rasprava sa tobom mi je preko glave...

da ne duzimo raspravu ti i ja vishe...

ok ja neam pojma o basketu... totalno mi je svejedno. Nije mi bila ni namera da se pravim strucnjak...

A to ko se pravi pametan izmedju nas dvojice mogu drugi da procene i kazu ko je ovde "dezurna sveznalica"...

takodje ako si vec ti strucnjak za basket ja se nadam da ces postati neki trener ili tako nesto... mada tesko jer za to treba bar minimalno iskustvo igranja basketa... ali vremena se menjaju

pozdrav i rasprava sa tobom mi je preko glave...

Ti si beshe onaj brain damage i josh gomila nadimaka? Nisam imao pojma da si ti, ko ce zapamtiti sve tvoje usere... :)

Svejedno, svakako nisi imao prilike da gledash ovo EP iz istog ulga i mejdu istim ljudima kao i ja, pa mi je potpuno jasno zashto imash potpuno zamrljan pogled na vecinu stvari, pa da zavrshimo raspravu koja nema nikakav smisao...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

Ti si beshe onaj brain damage i josh gomila nadimaka? Nisam imao pojma da si ti, ko ce zapamtiti sve tvoje usere... :)

Svejedno, svakako nisi imao prilike da gledash ovo EP iz istog ulga i mejdu istim ljudima kao i ja, pa mi je potpuno jasno zashto imash potpuno zamrljan pogled na vecinu stvari, pa da zavrshimo raspravu koja nema nikakav smisao...

jebte prestani da se proseravas na forumu, sta koga boli dupe gde si bio na EP kad se ponasas kao obican seronja

a da ti i jos neko ste one face koje ste govorile 'mi znamo sta je bilo ali ne smemo da pricamo, mi smo zapravo bili u NS na spensu, ali smo dali zakletvu da nikom ne spominjemo najmracnije tajne nase reprezentacije, kojima je svedocilo pola novosadjana"

fallout_table.gif