noodle Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Pa da, mada, bice malo opushtenije za fanatike za nashom reprezentacijom, nece se nervirati iz prostog razloga-mi necemo igrati tamo... Da li stvarno mislis da nam Fiba nece dati wild kartu? nećemo mi nikad znati celu istinu, pomirite se s tim i idemo dalje.. ← Jbg. znatizelja je cudo. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 o wildcardovima ce se odluchivati valjda novembra 25,ili kad vec? aj ko se malo bolje razume u vanevropsku kosharku da kazhe ko bi moga pre nas da dobije.iz evrope rusija i italija imaju vece shanse,tegetlija je vec objasnio,shto zbog vishe navijacha shto zbog boljeg stanja u njihovoj kosharci.sve u svemu shanse su nam daleko od 90% kao shto se mislilo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 portoriko ce sigurno dobiti... imao je debakl skoro zavrsenom njhovom sampionatu, Koreja - cini mise zbog politike.... Ja se nadam da cemo dobiti bash zbog toga shto smo aktuelni sampioni... a i ako ne dobijemo ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da ne ucestvujemo... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ma pustite vi te karte, razmisljajmo u drugom pravcu oko reprezentacije i njene pripreme za bilo sta sto sledi. Pa ako ukenja da se ide u Japan, ide se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 wild karte valjda dobijaju po defaultu italija i namcka jer imaju neke ugovore sa fibom.. s obzirom da se namacka plasirala regularno na sp, zove se portoriko i jos neko iz azije i ostaje jos jedna nekom da sse udeli.... mi ili rusi... cini mi se da je to pitanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ma nek daju hrvatima :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 tesko zato shto je Vujicic rekao da ce da se popisa na pozivnicu Fibe... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ^^ ...eh ti saljivi hrvati... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ma bice "niste me dobro razumeli, rekao sam da se potpishem na nju, kao znak odobravanja i priznanja". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 nećemo mi nikad znati celu istinu, pomirite se s tim i idemo dalje.. ← Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 tesko zato shto je Vujicic rekao ← Vujichic? Takav igrach ne postoji u hrvatskoj reprezentaciji :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 sto je najcrnje sad bodiroga ili neki igrac koji nije ucestvovao u tim izlascima ili cemu vec cuti i kao pravi se da je deo time nece da druka a nekapira da time cini medvedju uslugu. Ja da sam na mestu nekoga od njih i da znam da mi je savest cista izasao bih sa selektorom na onu prvu konferenciju i poimence nabrojao svakog i posle svakog imena zasto sam ih tu stavio.... da nebude zabune, pre konferencije bih svakom od tih igraca rekao izadji i sam reci ili cu ja umesto tebe. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Vujichic? Takav igrach ne postoji u hrvatskoj reprezentaciji :) ← posto mi je post bezveze izbrisan... ne znam shta sam to rekao shto nije ali i to je pravo "nepristrasnih moderatora"... izvini da li ovo tvoj nivo humora? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ja ti nisam obrisao nikakav post, zaista ne znam o chemu bulaznish, samo mi se ne svidja shto se pravish toliko pametan, a ne znash ni da se #7 iz hrvatske reprezentacije zove Nikola Vujchic... Vujichic vec ne postoji u njihovom timu... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ja sam formici obrisao post pun hejta, a ti bartuce stvarno tražiš dlaku u jajetu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ma koga uopste zabole patka kako se zovu hrvatski igraci...big deal... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ja ti nisam obrisao nikakav post, zaista ne znam o chemu bulaznish, samo mi se ne svidja shto se pravish toliko pametan, a ne znash ni da se #7 iz hrvatske reprezentacije zove Nikola Vujchic... Vujichic vec ne postoji u njihovom timu... ← pazi nebitno ko mi je obrisao post... pravim se pametan zato shto sam napisao da je Vujchic izjavio shta je izjavio... ti tako procenjujes da se neko pravi pametan? /btw ti se ne pravis pametan kad kazes da nosi broj 7?/ tebi se to ne svidja? Pa i byp i ja smo ti rekli da nam se ne svidja shto trazis dlaku u jajetu a ti i dalje ides istom stazom... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ne volim kada se neko previshe mesha u teme u koje se bash i ne razume preterano, a josh glumi nekog struchnjaka... A takvih, hvala Bogu, ima koliko ti je volja shto ovde, shto na drugim forumima :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ne volim kada se neko previshe mesha u teme u koje se bash i ne razume preterano, a josh glumi nekog struchnjaka... A takvih, hvala Bogu, ima koliko ti je volja shto ovde, shto na drugim forumima :D ← da ne duzimo raspravu ti i ja vishe... ok ja neam pojma o basketu... totalno mi je svejedno. Nije mi bila ni namera da se pravim strucnjak... A to ko se pravi pametan izmedju nas dvojice mogu drugi da procene i kazu ko je ovde "dezurna sveznalica"... takodje ako si vec ti strucnjak za basket ja se nadam da ces postati neki trener ili tako nesto... mada tesko jer za to treba bar minimalno iskustvo igranja basketa... ali vremena se menjaju pozdrav i rasprava sa tobom mi je preko glave... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 E ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 da ne duzimo raspravu ti i ja vishe... ok ja neam pojma o basketu... totalno mi je svejedno. Nije mi bila ni namera da se pravim strucnjak... A to ko se pravi pametan izmedju nas dvojice mogu drugi da procene i kazu ko je ovde "dezurna sveznalica"... takodje ako si vec ti strucnjak za basket ja se nadam da ces postati neki trener ili tako nesto... mada tesko jer za to treba bar minimalno iskustvo igranja basketa... ali vremena se menjaju pozdrav i rasprava sa tobom mi je preko glave... ← Ti si beshe onaj brain damage i josh gomila nadimaka? Nisam imao pojma da si ti, ko ce zapamtiti sve tvoje usere... :) Svejedno, svakako nisi imao prilike da gledash ovo EP iz istog ulga i mejdu istim ljudima kao i ja, pa mi je potpuno jasno zashto imash potpuno zamrljan pogled na vecinu stvari, pa da zavrshimo raspravu koja nema nikakav smisao... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 bartuc, ili reci do kojih si zaključaka došao uz pomoć tog tvog pogleda iz najbolje lože, ili STFU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Ti si beshe onaj brain damage i josh gomila nadimaka? Nisam imao pojma da si ti, ko ce zapamtiti sve tvoje usere... :) Svejedno, svakako nisi imao prilike da gledash ovo EP iz istog ulga i mejdu istim ljudima kao i ja, pa mi je potpuno jasno zashto imash potpuno zamrljan pogled na vecinu stvari, pa da zavrshimo raspravu koja nema nikakav smisao... ← jebte prestani da se proseravas na forumu, sta koga boli dupe gde si bio na EP kad se ponasas kao obican seronja a da ti i jos neko ste one face koje ste govorile 'mi znamo sta je bilo ali ne smemo da pricamo, mi smo zapravo bili u NS na spensu, ali smo dali zakletvu da nikom ne spominjemo najmracnije tajne nase reprezentacije, kojima je svedocilo pola novosadjana" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Da li je to vreme da ucutim? :) BTW Ivane, nije poenta u mestu na kome sam sedeo svakako, nisam idiot :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 pričao sam figurativno, pobogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts