Jump to content

Gimnazije

Ice Q

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dok si moago da studiras koliko hoces i nije bio rizik da te izbace sa faksa ako nedas uslov u roku, gimnazije je bila ok. Koliko sam cuo tako vise nece biti ni u srbiji, tako da bi sada dobro ramislio da li bi otaljavao skolovanje ili isao odmah na neku "specializaciju" :)

Rodio sam se i ziveo na Vracaru, tako da sam posle osnovne 14-tu imao u kraju, ali nisam hteo tamo da idem :)

Biraj najblizu, to je valjda najbolje resenje

sex, drugs and bio food!

Komshija, a?

e cim sam video da su sjebali Maru odmah sam se setio Lakija koji je nudio pljedzu kod Mare onome ko smisli ime Army Sistemu... hehe shteta ta Mara je izdrzala shtoshta kad na kraju - "patos" [:D]

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Heh, pa da. To sam ja zapravo namerno, jer sam znao da ce da je sruse i da taj neko nece dobiti pljedzu :> Zapravo, znao sam da ce da je rushe al' jos odavno, i nisam imao pojma za taj najnoviji poduhvat, i onda sam se smorio kad sam jedan dan prosao tuda kad ono nema kioska. A i oni ludi, trebalo je samo da potrazhe kiosk u blizini i prebace se. Kao burek non stop kod graditj pejtona.

Izvini Rambo, znamo da si opasan, podizesh suknje profesorkama, rushish saksije po shkoli i tako to...respect! Koje vrednosti...ne znam koliko imash godina, ali ako je vishe od 12-13, loshe je...

@topic: Ja sam imao 89.2 poena kad sam se upisivao, i mogao sam sve da upishem sem Tesle za rachunare i telekomunikacije i Trecu (drushtveni smer). Ali ipak, najblize je najblize.

Edited by Green