Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ustao josh u pola 7, spremio se za shkolu. Onda sam se setio da su skraceni chasovi, a poshto 2. smena krece od 2 sigurno, to znachi da prva krece najranije od 9:30(bar sam ja tako mislio). Zvao sam shkolu, i niko se nije javljao. Pozvao sam ortakinju oko 8:50, i pitala me je zashto nisam u shkoli? [:D]

Malo sam se zajebao, ali opushteno, vec sam nashao lika koji ce da mi nabavi opravdanja :))

Juce sam zaglavio najstrasnije, ono pokusavam da totalno osposobim neki server ali on jednostavno odbija da bude osposobljen :) I poisle procitanih cirka 150 stranica manual-a i jos oko 50 stranica sa svim mogucim i menogucim forumima sam odustao za to vece...

Danas idem na drugu rundu a ispiti su mi sve blizi uffffff.....

slusam onu pesmu o zelenim beretkama iz migsinog potpisa celo vece :P

idem sad da kuntam, do malocas sam nerviro burazera tako sto sam namerno bljo na kompu dok on pokusava da spava.. pa ko vise izdrzi, e pa ja sam izdrao vise. enoga ode da spava na kauc :P

gj mate gj :)))

nego e pecash josh uvek?:)

btw. reci el zarazna pesma:)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

@ xeno-Marylin Manson - Tainted Love (Dino Psaras Rmx)

zasto pravis zazubice???!!! [:p][:p]

Znaci pesma je do jajna,po meni najsvetlija tacka rejva u subotu...:DDD

@topic...nazeb'o sam u subotu,ust'o malo pre,jeo,sad treba da palim u skolu...i tako...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

sinoć sam do ne znam koliko gledao glupi smitov film sa beniferom, bez veze izgubio vreme.. sad mi se nagomilalo stvari koje treba da završim pre nego što zapalim na selo na ožderavanje..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...