Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

Mali u smislu recimo 20x20 metara, to mi mnogo malo za bilo koji objekat a ne za centralu. A cekaj hoces da kazes da onaj crnac koji vrti pedale tamo u bloku 70 ce izgubiti posao zbog toga sto cu ja da dobijem bolji Net? Neee, necu onda [:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jutros sam se baš loše osećao, sad mi je dosta bolje, ali imam utisak da će to sve da se promeni kad izađem iz kuće.. što je najgore, ne znam dal sam ovako kilav zbog vađenja kljove ili me je to potkačio neki grip..

Mali u smislu recimo 20x20 metara, to mi mnogo malo za bilo koji objekat a ne za centralu. A cekaj hoces da kazes da onaj crnac koji vrti pedale tamo u bloku 70 ce izgubiti posao zbog toga sto cu ja da dobijem bolji Net? Neee, necu onda [:D]

pa ono, uvek možeš "privatno" da ga zaposliš.. :P

bio na faxu 7h, umirem, ne valja ovo, svaki dan po 7-8h osim srede, nisam ni za kurac. Sad cu da gledam DHW natenane, i da se odmaram, a uveche cu mozda negde,ali ne verujem, umoran sam do bola.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@Bole: Da dva pisma imaju ikakvu upotrebnu vrednost nasao bi se barem jos jedan narod na ovoj nasoj plavoj planiti koji bi to koristio. Barem jos jedan. Ali ne postoji ni jedna druga nacija sem nas Srba koja je tako 'bogata'. Dakle preko 300 drzava i jedino mi to praktikujemo! Aj baci neke argumente pa ako me pobijes sa njima evo povuci cu se i vraticu se na kompaliranje KDE-a :)

ahh lezao sam na klupici na nekom trgu, nije bilo puno ljudi slushao enya - sail away i druge pesme tog tipa, gledao zvezde... pricao sa jednom devojkom jedno 80min (preko moba)... uzivao u hladnoci dana i toploti razgovora... izbedacio se oko nekih stvari... al nevazo, vremenom ce se sve kockice skupiti...

uf... zivot je isti kao more... [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

padao je dogovor oko skupljana za sutrasnju utakmicu Vosa-Zeta , ide nas 20 bice zlo!

Jel to ukupno ili samo tvoja ekipa?:DDDD hahaha

salim se...

vi Firmasi mi niste jasni,stalno vam je prazna tribina a Vosa dobro igra...

@topic..nabavio pes5 i u neku ruku sam razocaran...trebao da idem na neku zurku pa me mrzelo...sad cu na qnt...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...