Zwerko Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Mali u smislu recimo 20x20 metara, to mi mnogo malo za bilo koji objekat a ne za centralu. A cekaj hoces da kazes da onaj crnac koji vrti pedale tamo u bloku 70 ce izgubiti posao zbog toga sto cu ja da dobijem bolji Net? Neee, necu onda Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Da li je imati 2 srca bogatstvo? NE! Samo otezavajuca okolnost. ← 2 bubrega ? bogatstvo, prodas jedan zivis ko burziu j a drugi radi perfernkt ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 jedem kelerabu...mrzim kelerabu... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Chekam da matorci zapale u selo da napravim raspad Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Došao iz škole i video da mi brat preturao po sobi pa sam ga nalupo iako nisam hteo,mora jednom da nauči lekciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 @Statore Najbolje bi bilo da se bavis Linuxom, to su neke stvari koje relativno dobro poznajes. @Topik Lep dan danas. Sad jos malo u Bigz, pa na Rhh, lepo, fino, zadovoljan sam. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 jutros sam se baš loše osećao, sad mi je dosta bolje, ali imam utisak da će to sve da se promeni kad izađem iz kuće.. što je najgore, ne znam dal sam ovako kilav zbog vađenja kljove ili me je to potkačio neki grip.. Mali u smislu recimo 20x20 metara, to mi mnogo malo za bilo koji objekat a ne za centralu. A cekaj hoces da kazes da onaj crnac koji vrti pedale tamo u bloku 70 ce izgubiti posao zbog toga sto cu ja da dobijem bolji Net? Neee, necu onda ← pa ono, uvek možeš "privatno" da ga zaposliš.. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 BiJo sam u shkoli i smorio se.Danas sam napokon igrao malo WOW. Sad odo' da knjavam a vecheras idem na neki rodjendan. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 bio na faxu 7h, umirem, ne valja ovo, svaki dan po 7-8h osim srede, nisam ni za kurac. Sad cu da gledam DHW natenane, i da se odmaram, a uveche cu mozda negde,ali ne verujem, umoran sam do bola. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Sedeo ceo dan u kuci sad cu malo da odspavam pa da vidim gde cu veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 @Bole: Da dva pisma imaju ikakvu upotrebnu vrednost nasao bi se barem jos jedan narod na ovoj nasoj plavoj planiti koji bi to koristio. Barem jos jedan. Ali ne postoji ni jedna druga nacija sem nas Srba koja je tako 'bogata'. Dakle preko 300 drzava i jedino mi to praktikujemo! Aj baci neke argumente pa ako me pobijes sa njima evo povuci cu se i vraticu se na kompaliranje KDE-a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ahh lezao sam na klupici na nekom trgu, nije bilo puno ljudi slushao enya - sail away i druge pesme tog tipa, gledao zvezde... pricao sa jednom devojkom jedno 80min (preko moba)... uzivao u hladnoci dana i toploti razgovora... izbedacio se oko nekih stvari... al nevazo, vremenom ce se sve kockice skupiti... uf... zivot je isti kao more... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 <3 sergio ramos. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 2 bubrega ? bogatstvo, prodas jedan zivis ko burziu j a drugi radi perfernkt ← inace imas samo 1 bubreg ? fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) bah nepotreban post... :) ( )... Edited November 4, 2005 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 skidam ziku...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Evo sad pojo rol virslu, pa evo sad blejim sa noodle-om i mojom svecom kod njega na bugaji... Slusamo Ajzaka i blejimo ko pravi! Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Napravilo se spontano zezanje u firmi :) Zurka! Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ne zoveš ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 (edited) Hasam pitu od oraha, i cekam da me pozove ortakinja da idemo u neku bleju. Edited November 4, 2005 by KingLui[FOG] The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 nabavio quake4, deltaforce x treme, age of emp 3 i farenheit i igram farenheit i skenjan sam jer ovako nesto nikad nisam video. zlo od igre ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 odok na qnt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Doso iz kafica , padao je dogovor oko skupljana za sutrasnju utakmicu Vosa-Zeta , ide nas 20 bice zlo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 doshao iz grada.. smorio se max... sad malo da isqliram na netu, pa da se vratim svojim privatnim stvarima... Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 padao je dogovor oko skupljana za sutrasnju utakmicu Vosa-Zeta , ide nas 20 bice zlo! ← Jel to ukupno ili samo tvoja ekipa?:DDDD hahaha salim se... vi Firmasi mi niste jasni,stalno vam je prazna tribina a Vosa dobro igra... @topic..nabavio pes5 i u neku ruku sam razocaran...trebao da idem na neku zurku pa me mrzelo...sad cu na qnt... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts