Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ustao.. palim do faxa za koji minut... da widim dal veceras da se ogovedam od radosti il' od tuge...

ako sam polozio, ceo dan ima da jurcam da sredim jos neka sranja oko upisa...

ako nisam.. eto mene uskoro ovde da bacim kuk, pa zabadam uz heroje all day long... [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

ustao.. palim do faxa za koji minut... da widim dal veceras da se ogovedam od radosti il' od tuge...

ako sam polozio, ceo dan ima da jurcam da sredim jos neka sranja oko upisa...

ako nisam.. eto mene uskoro ovde da bacim kuk, pa zabadam uz heroje all day long... [:D]

Pa ti polazhesh. A zato si redovan vec par dana na fahu? :)

jedem pizzu.. pijem "zuti" sinalco...

skidam neku muziq... zivot je lep :)

Jel to neki fazon da vi iz Vojvodine pijete Sinalco ili...? :D

E secam se da si ranije pitao za neki kaput...ortak ima neki do jaja Nemacki casopis (samo metal muzika) i imaju uponudi kozne mantile,mantile iz "Matrixa" i tako to...

a nisu bas toliko skupi (recimo kozni mantil je 99.99e :D,jbga tako pise) ....eto mozes tu da narucis:)

@topic...ustao sam rano da bih ucio fiziku...ali cu prvo da idem da jedem nesto...

@corey...ajde ne moras,postedecu te ovog puta:DDDDDD

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Jel to neki fazon da vi iz Vojvodine pijete Sinalco ili...? :D

E secam se da si ranije pitao za neki kaput...ortak ima neki do jaja Nemacki casopis (samo metal muzika) i imaju uponudi kozne mantile,mantile iz "Matrixa" i tako to...

a nisu bas toliko skupi (recimo kozni mantil je 99.99e :D,jbga tako pise) ....eto mozes tu da narucis:)

@topic...ustao sam rano da bih ucio fiziku...ali cu prvo da idem da jedem nesto...

@corey...ajde ne moras,postedecu te ovog puta:DDDDDD

Mi iz Vojvodine smo skovali zaveru da samo pijemo Sinalko , jer ovde ni nema drugih pica [peep]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...