Ramirez Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 gledao NFL Pitsburg-Sinsinati i neshto se smorio (a nije bila tolko losha tekma)... sad ima Bafalo-Oukland a iskreno ni ne gleda mi se... jedem neki opak kolach sa grizom, vishnjama, pudingom i shlagom... i tako p.s. moram kod psihijatra podhitno..... zvali me na fudbal danas ja rekao da netju i ceo dan me grize savest... WHYYYYY? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Inache je ponovo doslo vreme da kupujem patike. [...] ← e, al što ja ne volim kad me neko na ulici startuje da pita koliko je sati dok slušam muziku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 bio kod drugarice na kolacima za rodjendan, (ipak) zalivao antibiotike domacom ljutom, otisao u pozoriste na Zagonetne varijacije (odlican scenario, slaba rezija, gluma Marka Nikolica na nivou, onaj drugi, anonimus, bio nula, iako je imao bolju ulogu). razmisljao zasto vecina nasih pozorisnih reditelja od svakog scenarija napravi prc paradu sa jeftinim zasmejavajucim momentima koji ubijaju tenziju. sad cu da gledam BSG i da pajkim. sutra na posao. motaju mi se neke ideje kako da ucinim radni dan zanimljivijim. Lale, potpuno razumem tvoj problem. ja vec godinama imam problem sa patikama. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 razmisljao zasto vecina nasih pozorisnih reditelja od svakog scenarija napravi prc paradu sa jeftinim zasmejavajucim momentima koji ubijaju tenziju. ← ukratko: zato što je situacija u dramskoj umetnosti ista kao situacija u ostatku zemlje. nadugačko i naširoko možemo preko koje čašice te domaće ljute, hohoho mada, to je priča prežvakanija od korumpiranih političara i pandura sa radarima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Sine: 1.CARIBIC one and only ..... .... .... .... 5.La Forza 6.Adrijana ------> Imaju najbolje parce u gradu :)) A kod futoske imas Sempre , Caribic , BMB. ← znam za caribic ali mi nije nesto posebno kao cao i sempre... nemoj zajebavati za adrijanu, bas imaju kamenu pizzu. u bmb-u nisam hrso jos top: sad sam zavrsio sa gledanjem one budale Sandro-a na mostu (on je i na palmi i bn-u i na milion programa) ono sranje Prslook mada faka again... sestra i dzumara su mi tamo igrale kao plesacice... ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 bio do ortaka... sad net.. irc.. nema nista za dl.. al je makar chat interesantan Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Lucky, pogledaj Sport forum (tj. and1 temu) po Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Lucky, pogledaj Sport forum (tj. and1 temu) po Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) Imao nedelju dana, a tek sad pocheo da crtam prvi od 4 rada koja moram da predam za 11 sati [ili u prevodu jebo mi pas mater lenju] Edited October 24, 2005 by sTaLjin Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Sad sam dosao kuci....palim na qnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ustao i mrzeo se vise nego obicno...ceo dan tju da slusam diskmen dok ne umrem.... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 sad me deda probudio jer mu je puklo bure za kominu pa sam moro ici da presipam jebenu kominu u jebenih 7 ujutru sada ne mogu jebeno da zaspem pa cu morati jebeno da se smaram na kompu a tako sam jebeno umoran... ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Malo štrebao rano izjutra pa sada se odmaram.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Mrzim ponedeljak... Opet imam gomilu posla. Vreme ultra shugavo, kisha pada vec dva dana. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Moram na faks. Kako mrzim Beograd i svoj jebeni faks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Bio u Vrsxcu za vikend, sada krecem nazad za Smederevo...put me ubija :( fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 probudio me kolega sa faxa... izgleda da sam pao ispit, therefore i godinu... ako ovih dana cujete na vestima "Mladi student izmasakrirao pola zrenjaninskog fakulteta, i nasladio se iznutricama zrtava" pojacajte i obratite paznju.. mozda mi pokazu i sliku Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 (edited) Spavo 26 sati zbog exkurzije gde je bilo nikad bolje Videli najlepse gradove evrope(monte karlo,kan,nica,piza,venecija,marsej,barselona....) bili se za spasnkim obezbedjenjem diskoteke pokrali pola slovensku pupmu... bili pijani 11 dana :) Edited October 24, 2005 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 umesto do jula idem u vojsku do marta, to je odlicno, moram priznati. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 El to ensto skracen vojni rok civilni ili si ti nesto izboksovao?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ja ustao , i drago mi je zbog weasel-a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 El to ensto skracen vojni rok civilni ili si ti nesto izboksovao??da, skraceni su i regularni i civilni rok na 6 tj. 9 meseci. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 o da.. civilka na 9 fokkin' meseci :))) oplod mame ! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Usto pijan po 5 dan za redom. Planiram da prestanem da se opijam... koliko mi dajete sanse ? � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Evo dosao iz skole,mrtav umoran sad cu malo da pikam wow Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts