Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

Ustao po obichaju oko keca , ochi su mi dva krvava proreza sad cu da popijem neku kafu da dodjem sebi , pa bi kasnije trebali na neki sport da zabodemo (chisto sumnjam al nade postoje :D) dan je lep ako nishta drugo :D

Posted: Today, 12:08

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Topic je stvarno zlato...

Smorio sam se shto se krenulo u shkolu kod mene sad u utorak, jes' da su skraceni chasovi, ali opet ubija u pojam. Nemam nikakav nachin da pravdam chasove, shto je josh veci smor.

grrr

kapiram da sedma jedina ne shtrajkuje :[

a za pravdanje chasova uvek ima reshenja, samo je fora da to iskoristish za jedno 2 nedelja kad pochne propitivanje ;]

Ja sam ove veceri izasao sa mojom sestrom, moje godiste (od tetke valjda ili tako nesto), posto se godinama nismo vidjali sad smo konacno stupili u kontakt...

Boze kako je ona lepa.

Takvo slatko i pre svega pametno stvorenje nisam skoro video... Obozavam je skroz. Nikad nisam ocekivao da cu da zavolim tako neki moj rod, ali nju sam toliko zavoleo da cu da se rastopim svaki put kad je vidim :)

Ovo pricham zato sto sam toliko odushevljen njom, ne zato sto mi je sestra pa je hvalim, nego zato sto sam shvatio da tako neko postoji u ovom Pancevu... eh :)

U jebote, kako si poceo post delovalo mi gore od onoga kad je Hajli ostao ulogovan u Netu pa mu smestili aferu sa rodjakinjom :) A uostalom kad je toliko dobra niko te ne sprecava da nas upoznas sa njom :)

Inace bio juce na tekmi, malo bilo gotivno, malo vise smaranje, ali sta da se radi takav je nas fuzbal. Jutros ustao zorom, imao neki sastanak na poslu, sad kuliram pre nego sto odem u opstinu na zescu smaracinu...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Topic is back, forum is down [:D]

LM, zavrshio 2 reklame, josh 2 mi ostale...

Samo dok ima posla [:D]. Koliko ja kapiram rasturash se od rada => kesha...tako da, boli te paja. Igram PES4 vec nekih 2 sata.

@topic: Treba da krenem za 10-15 minuta na Cerak da pokupim neke stvari, ali koliko ja vidim na kraju necu ni otici, mrzi me bash. Vecheras na zurku kod ortakinje iz shkole.

Danas sam toliko popizdeo u shkoli, znachi retardirana profa iz Srpskog da nam svima iz razreda po 2 keca, i josh meni i Jack-O-Lanternu josh 1 extra... Znachi likusha dolazi, kao imamo pravopisnu vezhbu, pregleda, i podeli tu kecheve, i kao, e da, pregledala sam vam i ovaj kontrolni od proshle nedelje, dobili ste kecheve, chek da upishem... I sad za kraj, daje nama trojici eseje ( koje je nazvala referatima za predavanje kad nam je zadavala ) i kao, nije to esej, to mora sve lepo na papir, shta ja znam, literatura, pichke materine... I posvadjamo se sa njom, tu sranje, pichke materine... Popizdeo sam... Idem na fudbal sad da se opustim malo...

Hmm, danas imam koledz od 11h do 18h shto je teshki smor. Ne zalim se na predavanja (koja su btw prilichno zanimljiva), nego na trajanje, ali shta da se radi. Posle toga zovem 'zhenu' :) jer je to naravno jedini nachin da komuniciram sa njom.

Pozvan sam na neku zhurku u centru Toronteta, smor mi, pa cu da idem da lochem sa ortacima :). Nemam para jer nemam posao. Nemam posao jer nemam para ($200 za dozvolu za Obezbedjenje). Chvarim kuci, i smsiram devojchicu.

Zhivot je kuchka, a onda umresh.

Zastava101Mala.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...