Highl1 Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 sad idem da kuntam, mada kapiram da ce me mali milion ljudi danas probuditi, jer sam nekolicini obecao da cu da im sredim neke konfe ili parche hardvera danas, valjda se nece setiti da je utorak Veceras tekma, klasichan zabod u kraju a posle ko zna. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Juce sam, iako sam znao unapred sta ce se desiti, otisao na jedan od "hakerskih" sajtova i naravno pokubio adware, i sad, naravno ne mogu da skinem to sranje (ako neko zna, neka da predlog, instalirao sam Spyware Blaster, Ad Aware, Spybot S&D i n pomaze). Sad mi jedino ostaje format c: A sto se odela tice, da imam kesha ne bih zalio nista (najskuplje u zivotu sto sam video bila je neka providna crna haljina u Pradi - preko 10k evra, a muske stvari su jevtinije od toga, uvek). ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Juce bio u Duff-u sa drustvom jer je poppust ponedeljkom pa smo za 160 din kupili puljnu susam pljeku :) E da imali su i sveze priloge bas tada tako da sam se odvalio Kecap Luk Paradajz Zelena Salata Krastavci Ruska salata Krem sir sa susamom Senf Slikao ortak sa mobilnim dakle pljeka je bila visoka kao otprilike kada se otvore usta najvise sto mozes pa tako 2 puta Ono sad mi lose, kada se probudis pijan je mila majka u odnosu na ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 sedim u kancelariji pijem kafu i gledam kroz prozor... standardno tuzna atmosfera na sajmu... kao da sam ovo vec video negde...zajebato T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 (edited) Konacno, pocele su nove epizode Will & Grace na B92, dugo im je trebalo... Prepucavanje izmedju Karen i Rosario mi je stvarno nedostajalo :) Moram danas do fakulteta... Joj kako me mrzi Edited September 20, 2005 by MaYa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Slikao ortak sa mobilnim dakle pljeka je bila visoka kao otprilike kada se otvore usta najvise sto mozes pa tako 2 puta Ono sad mi lose, kada se probudis pijan je mila majka u odnosu na ovo Meni samo nije jasno kako se tacno jede pljeskavica sa tolikim brojem priloga? Ja recimo nikada ne stavljam vishe od 2-3 jer krene da curi, kaplje, ispada na sve strane i tome slicno. Konacno, pocele su nove epizode Will & Grace na B92, dugo im je trebalo... Prepucavanje izmedju Karen i Rosario mi je stvarno nedostajalo :) Da, stvarno su se dobro setili da otkupe. Taman da ne moram da skidam sa neta te starije epizode, a ovo ostalo novije sam iovako svuk'o pa da uklopim ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 U nekoj sam (opet) frci na poslu... Mrzim kada nemam ni dana da nisam u frci... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Vidim ja moracemo da cimamo Springfield da nam bude sponzor "Prichajte" topica, kad je toliko spomenut i ishvaljen ovde :) ← "Vasa dnevna smaranja postujte u garderobi najvecih smekera! Springfield. " sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Mozhe, predlozhicu im taj slogan. "Dobar dan, da li zelite da budete sponzori "pricajte" topica na RUR !ndustries forumu?" Sledeca scena je verovatno ona iz crtatja ... ili kada homer trazhi da mu daju i sheshir koji nije ni imao ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Juce bio u Duff-u sa drustvom jer je poppust ponedeljkom pa smo za 160 din kupili Zar nije popust samo provg u mesecu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 sredio danas civilnu armiju za decembar... kod matorog u firmi ;] ako bod da da diplomiram do isteka vojnog roka, ostajem tamo da radim... inace, kao treba da ucim.. al freelancer zove.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 zvala me riba i rekla da hoce da malo "experimentisemo" veceras... sta mislite, jel 'oce u rcma ili......??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ma sta ti je, pa to je prosecna poslanicka plata :) I ja da imam takvu platu bi zrtvovao jednu za odelo :) ← Znachi za koju godinu zverko dolazi na rhh u trodelnom pal zileri ili armani odelu sa filip patek satom i zlatnim dugmadima za manzetne[;)] kod nas te pare pored poslanika (koji imaju te pare ali ne znaju da se srede, da ne izgledaju kao da su juche sisli sa volovske zaprege, ni sa milion evra) jedino imaju josh raznorazni distributeri uvozne robe (kafa, sokovi, farbe, samponi...) i vlasnici marketinskih agencija . Bio sam na onom marketinskom festivalu - Zlatni kurac (pevac) - golden cock i nisam mogao da verujem da toliko mogu da zarade ljudi koji u sustini nemaju nikakvo strucno obrazovanje iz tog polja a sav tezak rad im odradjuju dizajneri koje placaju manje vishe smesno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Zar nije popust samo provg u mesecu ? ← Svakog ponedelja je 30% na random specijalitete sa rostilja a prve subote u mesecu je 50% na sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 jel taj duff negde kod krsta? I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 smaram se od kad sam ustao....rucao...sad treba da odem do nacionalne banke pffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Svakog ponedelja je 30% na random specijalitete sa rostilja a prve subote u mesecu je 50% na sve ← Dada sad se setih A pivo valjda svakog petka 50 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Jap ali ne znam da li to vazi za onaj drugi duff posto klopam samo kod ovoga u bloku... Ono svaki ponedeljak prevrtanje od klope a svake prve subote unistavanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Došao iz škole,hasao,sada cepam grožđe crno i belo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 bio do fax-a sad se kuci smaram ...posle idem da gledam tekmu sa ortacima _^ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Znachi za koju godinu zverko dolazi na rhh u trodelnom pal zileri ili armani odelu sa filip patek satom i zlatnim dugmadima za manzetne[;)] kod nas te pare pored poslanika (koji imaju te pare ali ne znaju da se srede, da ne izgledaju kao da su juche sisli sa volovske zaprege, ni sa milion evra) jedino imaju josh raznorazni distributeri uvozne robe (kafa, sokovi, farbe, samponi...) i vlasnici marketinskih agencija . Bio sam na onom marketinskom festivalu - Zlatni kurac (pevac) - golden cock i nisam mogao da verujem da toliko mogu da zarade ljudi koji u sustini nemaju nikakvo strucno obrazovanje iz tog polja a sav tezak rad im odradjuju dizajneri koje placaju manje vishe smesno ← Vidish ja sam zbog toga otishao da radim napolje i imam u principu vecu platu od poslanika, ali zivim u Moskvi koja se smatra jednim od najskupljih gradova u svetu, tako da mi dodje na isto... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 nema Duffa kod krsta, najblizhi nama Vracarcima je ili onaj na Autokomandi ili onaj skroz gore na kraju bulevara. Inace je kod ovog na Autokomandi definitivno 50% petkom pivo, 30% na random sto rece stator plus 1. u mesecu 50% na sav rostilj, tako da je to akcija u svakom duffu ondaK. Bio sam na onom marketinskom festivalu - Zlatni kurac (pevac) - golden cock i nisam mogao da verujem da toliko mogu da zarade ljudi koji u sustini nemaju nikakvo strucno obrazovanje iz tog polja a sav tezak rad im odradjuju dizajneri koje placaju manje vishe smesno Bas sam hteo da odem na ovo, da vidim sta imaju da ponude, ali nije bilo vremena. A mislim da nije bilo loshe. Imas jos neke utiske osim ovih profesionalno/frustrirajucih? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 u sustini ne, jer je taj nazovi festival namenjen vishe velikim firmama koje traze odgovarajucu kompaniju da odradi kampanju, promociju nego za obichan svet kome sve to deluje kao vasar tastine i beogradskog dzet seta. Ali je ipak neverovatno kako ti ljude mlate pare i kako prodaju maglu i nista za nesto...Apatinska pivara potrosi godisnje 9 miliona evra na marketing, sto znachi da jedna marketinska kompanija uzme nekoliko stotina hiljada evra kao honorar. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Napravio sam puding... I sada cekam da se malo ohladi pa da pojedem one korice od gore.... Mmmmmm... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ewo dosao iz zemuna.....skinuo owu mini jawu za mob i gledam kako funkcionise.....prwi post sa moba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts