Stator Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Sutra mi (mladjoj) sestri rodjendan, a ja sam i dalje bolestan. Tako da ono sada se koncetrisem svim silama da ozdravim pa da mogu da zapalim iz gaibe jer kapiram da cu od klinaca da popizdim totalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 evo poranio opet:)....treba da odem do placa za neki stvari, a vreme je shugavo,padala je kisha nocas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Jeli zex, subo, jel to sad novi trend da stavljamo felne u avatare? Ono, da izaberem i ja neku, da ne ostajem van tokova :> Kao onomad patike ... Inace prodje Miholjsko leto ... rekoshe i na tvu ... iskoristite inache subotu i nedelju posto ce to biti jedni od poslednjih trzaja lepog vremena. Od ponedeljka 10 stepeni i kisha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Strava,znaci lepo vreme u subotu na severu...Pardon u Srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Tražim neki lepši avatar ovaj ne izgleda lepo na retro skinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Jeli zex, subo, jel to sad novi trend da stavljamo felne u avatare? Ono, da izaberem i ja neku, da ne ostajem van tokova :> Kao onomad patike ... ← Cek cek zar te patike nisu bilu u signaturama :) <--- sada sam se setio tvojih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Cek cek zar te patike nisu bilu u signaturama :) Signature, avatari, menjaju se trendovi ;) <--- sada sam se setio tvojih :) Hehe, a reci, najjakije su bile od svih koje su postovali, zar ne? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 /me ustao pre par minuta.. naspawao se kao vepar... cirkam kafu, posle mra da operem kosu.. i tako... onda malo ucenja :\ idem u nedelju u Sabac u svatove... aaaaaaaaaaaaa.... odlepicuuuuu Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Juce sam bio na najboljem koncertu jos od '98. Julian Rahlin je svirao 3 sata i 10 minuta, a posle 5 biseva, publika u Kolarcu je bila van sebe. U stvari '98. je isto on svirao, ali tada je bilo mnogo vise emocija. U svakom slucaju fenomenalno je kada osetite cistu srecu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Dizem xp na hardu od 10gb :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 koja banka? :) ← NBS drale, ne kradi pare... ← o cemu Vi pricate? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Oprosticemo ti ako poneses malo i nama na RHH ... Inache se razvi fin dan iz onog losheg, jos samo da stvarno ispadne da su prognozeri pogresili (o cuda) pa da i sledece nedelje ne bude 10 stepeni nego vise, super bi bilo. Idem sad da podignem neke karte polako peske ako ne bude prevoza, malo da se prosetam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 spremam se da jurcam za ćaletom, preveliki mi je cim da idem do blokova (jebeno brže stižem do karaburme nego do bloka 45, glupi tramvaji) pa ga jurim po gradu :) posle nešto sastančim sa nekim šabanima pa uveče nosim štrudlu drugarima na rhh, da omaste brk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Legao sam jutros u 5 sati, ustao u 8, ishao da vratim zenu iz bolnice kuci. Sada ona spava kuci, a ja na poslu, smaram se sa nekim slikama ruskih pop zvezda А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Moram da ucim, ali... Gladan sam ko zmaj. Mora nesto da se smota. Der Untergang me mnogo/puno zove da ga gledam. Devojcica mi dolazi posle 5. Da necemo mozda zajedno da ucimo? :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 srbo, aj okači poneku sliku ruskih pop zvezda, ako te ne mrzi, ako su dobre cice ili ako su mnogo smešni (tipa deen) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Doshao iz shkole u 10, nije mi bilo dobro, i do sada blejao na fm2005, izgleda da sam se opet zarazio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 posle ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 bio na faxu, sad jedem neku babinu gibanicu i kuliram. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Bio u marketu kupio neke stapice sa susamom (ulker proivodi valjda) i guaranu i gumene bombone...zivot je lep... a sutra moram sabajle da ustajem...imam skolski kros kod hajducke cesme...zivot je kuja... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 (edited) srbo, aj okači poneku sliku ruskih pop zvezda, ako te ne mrzi, ako su dobre cice ili ako su mnogo sme Edited October 14, 2005 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Bio u marketu kupio neke stapice sa susamom (ulker proivodi valjda) i guaranu i gumene bombone...zivot je lep... a sutra moram sabajle da ustajem...imam skolski kros kod hajducke cesme...zivot je kuja... ← Orijentacija? @topic: Josh jedan normalan dan u zivotu mladog mene, ustajanje, potezi, shkola, kuca. Spavao do malopre, kasnije cu negde da idem sa lepshom mi polovinom, mozda i samo dodje do mene, ili tako neshto. Ujutru planiram da spavam duuuugo...(ali ipak cu da se probudim da potroshim kesh, leshinari ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 orijentacija?? wtf?! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 samo mi ruke funkcionisu , noge mi mrtve od treninga , glava mi ukocena od anestezija , ne mogu da pricam , vadio 2 zuba pre pola sata ... je*eni zubi i sredjivanje vilice [:(!] fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 orijentacija?? wtf?! ← Da li je orijentacioni kros ili samo trchanje? Chisto me zanima, poshto ja trchim te orijentacione, a ne znam da sutra ima. Nego, ne idem nigde, devojchica se razbolela, temperatura i tako ta sranja, grip verovatno ili shta vec. Smorio sam se sad, icicu da spavam uskoro mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts