Cartman_ Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 LJudi imam samo jedan kometar! SRAMOTA !!!! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Pored toga sto je na tri minuta do kraja u program RTS2 krenula da se mesha neka telefonska linija (srecom pa nisu psovali ti koji su pricali fonom) Francuska je na kraju odnela pobedu nad Litvanijom i to sa 63 : 47. Eto iznenadjenja 1/4finala, barem za mene. Nisam neki kosarkaski strucnjak, ali ovako nesto nisam ocekivao. Francuzi inace igraju protiv Grchke ... Umesto ocekivanog duela Rusija - Litvanija. Ako se ne varam, Grci su vec dobili Francuze i isto je bila neka tvrda tekma sa velikom razlikom u korist Grcke. No, bice zanimljivo polufinale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Jadan basket je bio danas...bas...Malo poena, konfuzno su svi igrali...Francuzi se ocigledno napalili posle nas. Valjda ce sutra biti zanimljivije tekme...narocito ona u 9. Hohoho! Espana! Espana! BTW Al' sam se sokirao kad sam video da ima ljudi koji ce ladno sutra navijati za ustase...bruka... [:(!] Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 francuze sere za medalju, kao grke na evropskom u fudbalu.. ne bih voleo da hrvati prođu špance jer nećemo moći da živimo od njih u suprotnom.. a navijam za slovence, nekako su mi gotivni što su u tolikom broju došli u BG, što ne prave sranja itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Francuzi imaju odlichnu atmosferu, Pietrus, Parker i Diaw su trchali i skakali od mix zone do svalchionice od srece... Neshto u fazonu Shcepanovica, Rakochevica i Tomashevica :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Da dodam da (mada nije toliko vazno ;)) Slovenci imaju super dreseve, fino su se setili zanimljive kombinacije boja. Ono, trebalo malo razbiti te stereotipe oko odevanja i napraviti nesto zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Huh...meni su ti dresovi bas ogavni...ona zelena boja bas grize za oci. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 egzekli! Vidis kako si dobro zapamtio koja je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Da dodam da (mada nije toliko vazno ;)) Slovenci imaju super dreseve, fino su se setili zanimljive kombinacije boja. Ono, trebalo malo razbiti te stereotipe oko odevanja i napraviti nesto zanimljivo. ← Kakva si ti zena :) , ko moja keva ja gledam ep u fudbalu i upada keva i kao gleda gleda i posle 5 minuta "Jao sto ovi imaju lepe dresove" ^^ (Portugalci) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 tako i moja keva, a verujem i većina žena.. kad god se gleda neki sport na tv-u, u prvih pet minuta primete da neko ima lepe/ružne/kakvegod dresove, i onda to ponavlja kao jedan od glavnih utisaka cele utakmice ili čak prvenstva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Nije pitanje toga da li je neko zhena ili nije, vetj pitanje ukusa. Cinjenica je da i bilo koji od muskih, ako smo vec poceli da delimo, prvo primeti novi dres Slovenaca (jer je to slika koju vidis na ekranu), ali mu nije neki prioritet da ga komentarishe vec samo nastavi da gleda dalje utakmicu. To oko naknadnog komentarisanja vec spomenutog je vec uticaj Bazara i Cool Girl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 (edited) Ma opusteno Laki :)) I uvek navija za Italijane , a pogotovo kada igraju protiv ruznih ridjih debelih engleza :) Edited September 22, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 litvanci za 20 minuta dali francuzima 16 koseva.. lose .. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Eh, sad sam se vracao kuci taxijem i shta sam ugledao... Nikad veca limuzina, dakle ja ni u holivudskim filmovima nisam video toliku, to je bre bilo ko autobus jebem ti zivot. Naravno i taxista primeti, ali nisam ga bash najbolje shvatio da li je mislio na tu limuzinu kad mi je isprichao sledece: Kaze on, pre neku noc vozi kola i vidi nashe kosharkashe ( citiram : "seljaci otvorili prozore" ) u limuzini prepunoj riba u neke gluve sate. Znachi... to dovoljno govori o svemu. Nego mi se jos vise svidela druga pricha. Kaze on, vozi nekog Slovenca ( nije uspeo da izvali da je Slovenac, chudan mu naglasak, ali nije bio siguran koja je sorta ) i taximetar otkuca 250 kinti. Staje on i da naplati, a Slovenac ce : "jel' ovo tachno ?". Nastavlja prichu taxista i kaze mi da je pomislio da ce da se zali shto je skupo i pochne da se pravda : "jesam te vozio toliko i toliko, tuda i tuda..." Prekida ga Slovenac i kaze : "Ja dok sam u Beogradu, nijedan taxista mi nije uzeo manje od 2000 din. Kaze mu taxista, kuda te bre vozio, pa ovo je nomalna cena, i da mu Slovenac 500 kinti i kaze u redu je i na njegovo insistiranje, taxista mu dade broj mobilnog. Zove ga Slovenac, posle sat vremena da dodje po njega i da ga vodi na neko mesto gde je dobar provod. Odveze ga taxista na neki splav, a rachun bude neshto oko 150 din. Kaze Slovenac da ima samo evre, jel' problem tako da plati, ovaj mu kaze da nema da mu vrati, ali kao ok, nema veze, chastio si me malopre, u redu je. U pola 3 te noci zove ga opet ovaj baja da ga vozi u hotel Srbija, ali sad njih 5. Pravda se taxista da ne sme od murije da ih vozi 5, a slovenac mu da 20 evra i kaze ovo je za 5. Naravno, taxista uzme i odvede ga. Taxista je mislio da je ovaj tako platio i voznju, ali je ipak upalio taxsimetar, kad su stigli tamo, Slovenac mu da 50 evra. Ovaj taxista, opet nema da mu vrati, ali mu daje onih 20 evra, a kaze Slovenac : "ne, ne to je sve za tebe". Taxista sav happy ode u neku kafanu gde se taxisti okupljaju i oce sve da chasti picem, ovi ga pitaju koliko je uzeo, kad je ovaj odgovorio svi su smejali... Ne reche mi koliko su njegove kolege odrale "turiste" ali, mogu da zamislim kad su se nasmejali na 70 evra... Znam da sam previshe ispisao i da sam mogao mnogo krace ovo da ispricham, ali jbg-a... valjda ce se neko zajebati i ovo sve prochitati... hteo sam da vam prenesem shto vernije nash razgovor :) Sve u svemu, ako ovi prodju do polufinala, svi na taxiranje ili na tapkanje :) Vec vidim kako sachekuju na stanici sa natpisima kao u Crnoj Gori leti : "izdajem sobu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 pa malo realnosti.. ... pa opet oblaci... ... pa opet malo realnosti i btw, nemogu da kazem da sam totalno retardiran covek ali nikako da skapiram to otvaranje.. pricam o onom delu gde neki "umetnici" kao igraju sa loptama, sve u paru ortak-riba pa se nesto dobacuju itd.... misim ono je za mene ko predstava za decu sa specijalnim potrebama (no offense za decu).. mada mozda i jesam retos.... masta end commanda u predvidjanju :P .. a ovaj lik je pobednik apsolutni :PPPP ehhh nisu skapirali.. ooook .. evo ga kralj opet :P ccc... divac magarac nemogu da stanem da se smejem :PPPPPPPP ...i opet.... nije mi jasno sto sad branis obradovica? ... hihi gledajte reprizu danas.. mozda dobijemo [jumpy] ← jbg mogao sam da se kladim u svoj zivot da cemo dobiti Francuze... da mi je neko rekao ako izgubimo od Francuza ja tebi secem glavu na Terazijama ja bih pristao ...na kraju dobro je shto me niko nije pitao... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 jbg mogao sam da se kladim u svoj zivot da cemo dobiti Francuze... da mi je neko rekao ako izgubimo od Francuza ja tebi secem glavu na Terazijama ja bih pristao ...na kraju dobro je shto me niko nije pitao... ← ako izgubimo ti MENI seces glavu? :PPPPPPPPP Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Da dodam da (mada nije toliko vazno ;)) Slovenci imaju super dreseve, fino su se setili zanimljive kombinacije boja. Ono, trebalo malo razbiti te stereotipe oko odevanja i napraviti nesto zanimljivo. ← Fala bogu da je neko primetio :) Simpaticxni su zmajcxeki, samo da ih Novicki ne smori...iako mrzim one cigancxine sxpance ipak bi visxe voleo da oni pobede...nekako ne bi podneo da mi se hrvati smejulje u polufinalu [:(!] Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 ako izgubimo ti MENI seces glavu? :PPPPPPPPP ← nisi skapirao ili se zezas? :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Taxista sav happy ode u neku kafanu gde se taxisti okupljaju i oce sve da chasti picem, ovi ga pitaju koliko je uzeo, kad je ovaj odgovorio svi su smejali... Ne reche mi koliko su njegove kolege odrale "turiste" ali, mogu da zamislim kad su se nasmejali na 70 evra... Realno to nije u redu i ja bi ih sve kaznio ... Znaci ono maskirao bih 10 inspektora u slovence i litvance i poslao ih da 'vataju taksi po gradu. Meni je jasno da svi hoce da se obogate "na lak nacin" ali nije u redu da deru ljude i time rushe iovako slab ugled koji postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ortak isao pre neki dan da lovi strance po Beogradu, da iznajmi stan za 150 evra za vece...po osobi...naravno nista od toga...zasad. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 ja sam prodo komplet karata za lepe pare slovencima ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 nego ja sam da se organizujemo da kupimo kompet karata ovim nasim kosarkasima da idu lepo da gledaju kako se igra kosarka ko je za nek digne srednji prst ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Nije pitanje toga da li je neko zhena ili nije, vetj pitanje ukusa. Cinjenica je da i bilo koji od muskih, ako smo vec poceli da delimo, prvo primeti novi dres Slovenaca (jer je to slika koju vidis na ekranu), ali mu nije neki prioritet da ga komentarishe vec samo nastavi da gleda dalje utakmicu. To oko naknadnog komentarisanja vec spomenutog je vec uticaj Bazara i Cool Girl. ← ama nisam ništa TEBI srao za primećivanje slovenačkih dresova, i ja sam ih primetio, nego kažem da žene UVEK primete dresove i UVEK o tome pričaju.. nemoj odma da se braniš, ne mislim da si darko kostić jebote :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Realno to nije u redu i ja bi ih sve kaznio ... Znaci ono maskirao bih 10 inspektora u slovence i litvance i poslao ih da 'vataju taksi po gradu. Meni je jasno da svi hoce da se obogate "na lak nacin" ali nije u redu da deru ljude i time rushe iovako slab ugled koji postoji. ← ne verujem da je to tako samo kod nas.. u svim 3rd world zemljama je tako.. pogotovo turistickim... na ulasku u zemlju treba da se deli lista cega da se cuvas :) kod nas, eto taksista :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ma to sa taxijima je svuda.A tek kako iskusno deru turci i egipcani... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts