Guest Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 adrenalin - em je domace, em ga dileri ne mozgu gaziti, em ne mogu da padnem zbog posedovanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 vutricu ponekad i dan danas tj ako je neko 'desavanje' (mada je generalno smorila i u principu je vise ne koristom) pivo onako opusteno, tecna hrana double vodka for teh win!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Vario neredovno do pre par godina... Sad mi je pivo konstantno (cak i previse cugam poslednje pola godine), vino takodje, zestinu izbegavam... Gledam kakva sam svinja bio u petak, i stvarno se divim likovima koji ne piju alkohol - svaka cast (no sarcasm involved ;)). Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Retko pijem alkohol, i ne puno, loshe mi je to. Od gudre...trava tu i tamo (npr 2-3 puta mesechno), skank i shit par puta, hemiju nikad i ne nameravam. Kafa retko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 (edited) sve i svashta probah i zakljucih da je alkohol i duvan najjaca droga dobro tu su i slicice ali ... skupo zadovljstvo a i mnogo stetno ... tako danjbolje se napijesh :) Edited September 12, 2005 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 ja sam strejt, mislm nisam gej. jel se to rachuna? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 nisam nikad ni cigaru zapalio, travu isto.. jednom sam probao drogu, pre tri godine, zgutao sam 3 amfetamina i jedan litar vodke, i probudio se u bolnici iz kome 3 dana kasnije. Shvatio sam da je to loshe i od tada cak ni ne pijem, osim ponekad pivo. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 a sta je to strejt?i posto vidim da ovde pominjete neki alkohol nisam nikada pio nesto jace od borovnice, je li borovnica strejt ili? ← Ne brate , to ti je najgej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Takodje. JBT, ne verujem, mislio sam da sam sam.PREZIREM alkohol.Meni je lepo i bez njega.Nikako ne kontam shto vama moze da bude lepo jedino ako ste pijani?Celo moje drushtvo pije a ja ne i boli me patka. Pričaj mi... U srednjoj školi nisam mogao da živim od "muškarčina" koje piju alkohol. Navodno, nisi muško ako ne piješ. Sem toga, ne volem ni kafu ni cigare i mislim da je svako ko zapali cigaru na javnom mestu, najblaže rečeno, nevaspitan. Hmm, ovi forumski bagovi su sve raznovrsniji... Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Pa lepo... ja mislio ovde ima vise 'komana... ili ih nema ili nece da kazhu.... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ma to ti se chini jer su oni najglasniji pa ih ima najvishe. Normalni sa druge strane nemaju potrebu da se hvale time kako su normalni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 probao sam samo travu par puta i to je to vise nikad i nista necu :D sad samo cigare i alkohol Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Samo pivo i rakija. VIno ne. Travu probao davno, nije mi godila kao ni drustvo a i koga znam da duva su sve redom il luzeri il iz problematicne porodice, tako da se nesto i ne nalazim bas u takvom drustvu. Jebiga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 jednom sam probao drogu, pre tri godine, zgutao sam 3 amfetamina i jedan litar vodke, i probudio se u bolnici iz kome 3 dana kasnije. Shvatio sam da je to loshe i od tada cak ni ne pijem, osim ponekad pivo. ← ...a onda vidiš pesmu uživo ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 ovaj. popiem. povarim. svremena na vreme. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 pivo ima vitamin B Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 (edited) ← ahahahahaahahahahahaahah....HAHAHAHAHAH...ahhahahahha...... kako je dobar smajli! ! !! ! ! hahahahahahahahahahhahahahaa najjaci odgovor do sada....... Pa ja varim i te stvari...vite tako radim :D Vario sam u jednoj limarskoj radnji, tu... PIVO konza Edited September 12, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 evo naprimer ja nikad nista nisam uzeo pa chak ni travu,i nikad necu,zajebi! jedino sto uzimam je alkohol i to umereno,napijem se da mi je do jaja a ne da me vode unakazhenog kuci!!! ← Potpuno isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ...a onda vidi Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 @title "ne mojte da baronisete..." HOHOHO nevertheless alcohol konza... setjam se prvog napijanja pre 3-4 god na moru, sa ortatzima popio sam 7-8 chashitza tequile i litar i po piva i bilo mi je vrhunsko... bio sam prehappy... a onda je na to doshlo i litar belog vina i posle pola sata sam zavrshio u bolnitzi... (: happy times... na xqrziji pre god dana u madjarskoj... mi u diskatju, ja se smorih i uzo da lochem... aj to shto lochem nego jedan bakardi 5 jevreja, a ostalo se ni ne setjam i tako lochem ja, lochem... sledetje shto znam je da se budim u krevetu, ustajem pogledam pod, ne mogu da ustanem od bljuvotine, a pored mene lezhi moja naj ortakinja....... only alcohol and Ph0r3w3r alcohol... tzigars maybe... but maybe... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Vecini ljudi je jedino tad gotivno. Pa kad ga pijesh ceo zivot. Nikad nisam piJo alkohol i nemam zelju da to radim. ← polako...polako... Kako mozes da znas da je nesto lose ako nikad nisi probao :) Osim toga, meni je malo bezveze da izadjem negde i pijuckam sokic. Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Skroz sranje...jedini problem kod piva je sto me nervira miris....a i sushe mi se usta posle nekog vremena.....pokushavam da predjem na vodku....ali ne uspevam ! ! ! :( Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Drogu nikada nisam probao...ali zato alkohol derem... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Alkohol & droga jock (alkohol pio u ogromnim kolichinama dok sam zhiveo u ukrajini pa zbog toga prestao, a drogu nikad probao (ni vutru)).. al' zato cigare .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts