Jump to content

Da li ste strejt???

Doca

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vario neredovno do pre par godina...

Sad mi je pivo konstantno (cak i previse cugam poslednje pola godine), vino takodje, zestinu izbegavam...

Gledam kakva sam svinja bio u petak, i stvarno se divim likovima koji ne piju alkohol - svaka cast (no sarcasm involved ;)).

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Takodje.

JBT, ne verujem, mislio sam da sam sam.PREZIREM alkohol.Meni je lepo i bez njega.Nikako ne kontam shto vama moze da bude lepo jedino ako ste pijani?Celo moje drushtvo pije a ja ne i boli me patka. [:)]

Pričaj mi... U srednjoj školi nisam mogao da živim od "muškarčina" koje piju alkohol. Navodno, nisi muško ako ne piješ.

Sem toga, ne volem ni kafu ni cigare i mislim da je svako ko zapali cigaru na javnom mestu, najblaže rečeno, nevaspitan.

Hmm, ovi forumski bagovi su sve raznovrsniji...

Everything's just fine.

jednom sam probao drogu, pre tri godine, zgutao sam 3 amfetamina i jedan litar vodke, i probudio se u bolnici iz kome 3 dana kasnije. Shvatio sam da je to loshe i od tada cak ni ne pijem, osim ponekad pivo.

...a onda vidiš pesmu uživo ;>

@title "ne mojte da baronisete..." HOHOHO

nevertheless

alcohol konza... setjam se prvog napijanja pre 3-4 god na moru, sa ortatzima popio sam 7-8 chashitza tequile i litar i po piva i bilo mi je vrhunsko... bio sam prehappy... a onda je na to doshlo i litar belog vina i posle pola sata sam zavrshio u bolnitzi... (: happy times...

na xqrziji pre god dana u madjarskoj... mi u diskatju, ja se smorih i uzo da lochem... aj to shto lochem nego jedan bakardi 5 jevreja, a ostalo se ni ne setjam i tako lochem ja, lochem... sledetje shto znam je da se budim u krevetu, ustajem pogledam pod, ne mogu da ustanem od bljuvotine, a pored mene lezhi moja naj ortakinja.......

only alcohol and Ph0r3w3r alcohol... tzigars maybe... but maybe...

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

Vecini ljudi je jedino tad gotivno.

Pa kad ga pijesh ceo zivot. [;)]

Nikad nisam piJo alkohol i nemam zelju da to radim.

polako...polako... Kako mozes da znas da je nesto lose ako nikad nisi probao :) Osim toga, meni je malo bezveze da izadjem negde i pijuckam sokic.

Liberate tutame ex infernis!