juicer. Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ^ AHAHAHAHAH kad nabavi okachi ih ovde plz :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 A kako objashnjavate ono sa testerom kad ga je presekla? Mene to brine, jutros... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ček, a kakvo mišljenje imate o ceni? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Danas se vraćamo iz škole i pričamo o Koperfildu.I ja krenem da pričam kako je to sve prevara,kamere,publika i svi ostali učestvuju a jedan ortak mrtav ozbiljan bez šale "Šta kenjaš,svima je poznato da to radi crnom magijom i da je agent CIA i FBI". ← Al' ga je raskrinkao...svaka mu cast! @btl ^ juicer: To sto si ti gledao je bio neki drugi (gluplji) show. Te gluposti sa patkom i kokoskom su stvarno jadne. Ovo sa vozom je show koji su prvi pustali, i koliko sam stigao da ga pogledam sledeci dan u reprizi, deluje dojajno. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ček, a kakvo mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 oprostite o cemu je rec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ahahah, ali najbolji su mi ovi koji sve u 16 objašnjavaju da tu nema magije nego da su sve optičke varke i trikovi.. no shit, sherlocks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Eee TO sam gledao i skenjao se kolko je glupo izvalio sam mu pola fora, kada uzme i kao menja patki i kokoshki glavu , i tako se savrsheno jasno vidi da uzme neko plastichno/gumeno/svemirsko sranje i stavi na glavu kokoshki da izgleda kao patka samo shto publika iz daleka ne vidi ofkors na tv se vidi ali morash da se zagledash da bi skontao da tako patka ne izlgeda (ali uzmimo u obzir koliko su zhivih patki evropljani videli) ok velika je kokokoshka i sve to i onda fazon joj skine tu plastiku i riba uzme i nabije joj glavu u perje i kao ludilo ma daj pali stom prichom ....a posle ono u bermudskom trouglu pa tek tu shto sam umro od smeha , znachi ZLO kako je glupo mrzi me da pishem vishe ko je gledao zna...sve u svemu razocharao sam se ← Stoji da je sve optichka varka, mislim, naravno...ali da li mislish da je to tako jednostavno da bi to izvodio?? Da li si video kada je stavio kokoshki i patki ono sranje na glavu (neku kao plishanu ogrlicu veliku ili tako neshto), i povuche i glava mu ostane u ruci...aj objasni ovo?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 iluzija ljudi iluzija, i to masovna ;] lik je odlichan, i vredi svaku paru dati za kartu, najbolji iluzionista vec godinama:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ma lamer najobicniji,pokusava na jeftin nacin ljudima da uzme iz dzepa! :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 hahah brate.. ja sam gledao neki shou gde je omadjijao dve ribe tako sto im je zamenio tjega a da nisu primetile :).... to ni kojot nemoze Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 Jel' gledao neko film David Blaine Street Magic ? Zanchi baja nije normalan, ako ono nije fotomontaza, od njega nema boljeg. Imam film na kompu, ali je u avi formatu i ima 700 mb-a... Znachi, sat ipo materijala... Ako vas interesuje, potrazite malo po netu, mozda nadjete neshto... Definitivno vredi pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 kojot sve može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 hahah brate.. ja sam gledao neki shou gde je omadjijao dve ribe tako sto im je zamenio tjega a da nisu primetile :).... to ni kojot nemoze ← kojot sve može. ← samo shto bi ta tachka kod kojota izgleda tako da one ostanu bez cega a na njemu dva para jedan dole a drugi na glavi =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 (edited) OK... Ja sam jedini glup ovde... Ako moze neko od ovih pametnih da mi objasni ono kada se sa onim likom prebacio na Havaje i vratio nazad? Logicno je da nije ni napustao dvoranu... Ali kako se stvorio na onom ostrvu sa T.S. inicijalima na ruci i fotografijom koju je napravio par minuta ranije u studiju... Uopste neka neko pokusa da mi objasni sva ta njegova cimanja sa jednog mesta na drugo... Neka mi objasni kako dize stvari u vazduh (dvosed na kome sede ljudi)...ne samo u studiju nago i na ulici... Kako je izveo ono kada skine noge i onda skakuce oslonjen na njih... Posto neki tvrde da je lik sarlatan i lamer ja sam onda ocigledno GLUP... Edited September 25, 2005 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 On je crni Mag :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 A kako objashnjavate ono sa testerom kad ga je presekla? Mene to brine, jutros... ← pa ako je standard ono u kovcegu kad ga presece na pola to su dve osobe nekako se skupe u kovceg etc, nisam gledao pa mozda ne mislis na ovo. za david blaina mogu da kazem da je extra iluzionista i da je extrem znaci ako si gledao samo taj film i nista drugo onda ne znas nista :) caprkaj google vidi koje je nacionalnosti onda na mircu nadji nekoga koji ga gotivi i onda izvalis sta je sve radio i mozda dobijes jos filmica :) da samo da kazem oni se bave ovim od 4te godine (da da sad ce neko reci ja nisam znao da hodam sa 4, ne mislim bukvalno ali su pocinjali makar da mesaju karte ako nista drugo "google pa nadjite") Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 @Crash Override: Pa zato je Copperfield najbolji / najpoznatiji iluzionista na svetu. Svi znamo da je to fake, ali ne mozemo da provalimo u cemo je stvar. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Ma znam, ali sam hteo da mi ovi "mozgovi" sa foruma koji su ga provalili objasne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 E da .. josh jedna od njegovih sjajnih tachaka, prolazak kroz kineski zid :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 E da .. josh jedna od njegovih sjajnih tachaka, nestajanje kipa slobode :) nestajanje vagona nestajanje boinga itd... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECEPTICON Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 E pa evo, Dejvid je odradio svoje, kakvi su vam utisci? Po meni, vredelo je svaki dinar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 E pa evo, Dejvid je odradio svoje, kakvi su vam utisci? Po meni, vredelo je svaki dinar :) ← http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=32769 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Znaci platio sam kartu 1500 dinara a platio bih je i 10000 da je kostala toliko. dozivljaj je pre pre extra, npr kad on i lik odu na jamajku pa se koperfild odjednom stvori u centru publike... znaci taj dozivljaj je neopisiv. Dobro sad jamajku su mogli da kompjuterski/vestacki naprave ali fora kad se stvori Shevrolet 5 metara dugacak na bini a ljudi gledaju pokrivace sa svih strana... to je vec bolesno. naravno sve su varke, a uz to sam cuo i da su zaposleni u areni potpisali ugovore da "kao" ne smeju da govore nista o onome sto su videli za vreme priprema. Jedino sto smara po malo je njegov humor na koji se istroshi dosta vremena ali iluzije+muzika+ozvucenje+dozivljaj = 10000 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 znaci to je bilo juce zar ne? i sta je radio alo je bilo...? el bila neka sto je kao poosebno pripremljena tacka za beograd jer sam cuo da je spremio Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts