Jump to content

Poplave u SAD

Recommended Posts

@Corey:

Razlozi zbog kojih Ameri nisu potpisali navedeni sporazum navedeni su u dva posta iznad tvog... [;)]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ljudi, bila bi extra fora kad bi se pojavili ispred ambasade sa nekim starim krpetinama i smotali hleb od prekjuche :)))

Jos neko ko moze, da zovne neku televiziju da sve to snima :)))

Zamisli samo scenu, nas 30 debila sa paketicima ispred ambasade, a TV bi od toga napravio ozbiljnu akciju :)

A i, kako smo saznali pre par dana iz politike, RUR industries je nevladina organizacija, pa bi mogli da dodjemo pod tim imenom :)

stvarno,mislim...ja se mnogo saosecam sa njima... pomoc preko paketa sa 'ranom,picem...?

Ja mislim da je najbolje da ih ugostimo,udomino u toplo, i serviramo im toplo jelo i toplu supicu i posle toga smestimo ih u topli krevet...pustimo ih da udju u duboki sam,uz nasu pomoc masiranja umornih nogu....i posle jer treba da bidnem VULGARAN ili mozete pretpostaviti sta ce biti......

kill

kill

kill

kill

kill

kill

kill

kill.......

I sta se sada deshava.... CUnami od pre par meseci, uragan ovde, uragan tamo,

zemljotresi, tornada itd... I gle cuda, cesto ove nepogode pogadjaju bas ameriku i

ostrvske zemlje u njenoj neposrednoj okolini..... e pa jbg, trebali bi da se i oni a i mi

zapitamo u cemu je problem...?

I da, kapiram da ce sada kako bi nadoknadili jezivu materijalnu shtetu, ameri hrabro

krenuti u novi rat protiv XYZ zemlje, jer ratna masinerija je najbolja masina za pravljenje

para, sto je svima jasno... Mislim da ce ovoga puta dezurni krivac biti Iran...ili mozda Sirija?

sa svima se slazem - amerika nije potpisnik niti deklaracije o dechjem radu, pesadijskim minama niti dogovora o Kjotu koji regulishe emisije industrijskih gasova, jer su smatrali da ce to usporiti razvoj njihove ekonomije. Sada ih je pohlepa za parama kostala glave.

Nadam se da ce sada opametiti

ps

ma koliko su suludi, sigurno nisu krivi za cunami.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

sa svima se slazem - amerika nije potpisnik niti deklaracije o dechjem radu, pesadijskim minama niti dogovora o Kjotu koji regulishe emisije industrijskih gasova, jer su smatrali da ce to usporiti razvoj njihove ekonomije. Sada ih je pohlepa za parama kostala glave.

Nadam se da ce sada opametiti

ps

ma koliko su suludi, sigurno nisu krivi za cunami.

Ovo shto si izneo je manje vishe kontradiktorno.

heh, odlična ideja, da sam malo zaludniji, odneo bih paket pred američku ambasadu, baš da vidim kako bi me primili :))

Upravo tako. Trebao bi da dodje svako ko nema neka bas bitna posla.

Sad su sklonili one vojnike sa kalashima ispred ambasade, tako da mozhes da probas ... ne bi te odma' ono nanishanili kada bi sa paketom prishao ispred. Verovatno bi te odjebali ili ako bi se ispostavilo da od toga moze da ispadne dobar marketing dosao bi b92 da napravi reportazhu za vesti.

Za to sam ubedjen da bi bilo na svim vestima. Sada dok sam citao odgovore pade mi na pamet da bi nas podrzao i Majkl Mur ako bi ga obavestili e-mailom :)

Mislim da bi Vlada Srbije trebala da sakupi sav preostali gradjevinski materijal od izgradnje porusenih mostova, bolnica i ostalih "strateskih" objekata, te da iste pokloni NAN-u, koji bi to preko okeana preneo, naravno, o svom trosku (posto oni novca imaju ali im fali materijala). Ideja je ODLICNA - upravo saljem mail Kostunici i Velimiru Ilicu da organizuju ovu akciju! [;)]

Ja mislim da bi Vlada Srbije, pre bila na "njihovoj" nego na "nasoj" strani. Ali da postoje druge organizacije i udruzenja koja bi podrzala akciju.

sa svima se slazem - amerika nije potpisnik niti deklaracije o dechjem radu, pesadijskim minama niti dogovora o Kjotu koji regulishe emisije industrijskih gasova, jer su smatrali da ce to usporiti razvoj njihove ekonomije.

Plus su potpisali mnogobrojne sporazume o NEizrucivanju njihovih gradjana medjunarodnim sudovima, plus reketiraju ostatak sveta.

Znaci ne postoji ni jedan dobar razlog da odustanemo od akcije.

bgsvet.jpg

pa i nije... cunami je zemljotres i nema veze sa globalnim otopljavanjem, samim tim ni sa us

Hate, hate, hate.... Hatred is the path to the dark side - to shto su oni loshi ne znachi da mi treba idemo njihovim stopama.

sta fali the dark side??? tiranija je jedino sto ljudi kapiraju... nismo nista bolje ni zasluzili kad razmislite bolje.

zasto je kontradiktorno? Cunami je posledica prirodnih procesa pomeranja tektonskih plocha,odnosno zemljotresa, a ne covekovog uticaja na ekosistem kao sto je to

kada govorimo o globalnom zagrevanju. Zemljotres i cunami su se morali desiti i tu se nista nije moglo promeniti osim ranog upozorenja.

ahaha ... jel ovo samo meni smesno? :))

izvinjavam se za offtopic, btw :)

da.... fali samo jedno o. [:D]

trebao sam da napishem dogovor iz Kjota.

Hate, hate, hate.... Hatred is the path to the dark side - to shto su oni loshi ne znachi da mi treba idemo njihovim stopama.

hejt nije kada nekom pokazesh da mu je njegova gramzivost i tragedija dovela olujni plimski talas (storm surge na engleskom) od 8 metara na kucni prag. To je realnost. Amerika je trenutno najveci izvor gasova "staklene baste"

offtopic

Zašto nije potonuo ??? [:(]

MainPage.jpg

Da je potonuo Indijanska kultura bi opstala.

Afriko-Amerikanci nebi bili robovi, i nebi bili odbačeni od crkve.

Nebi se izglasao precednik koji bi bombardovao Srbiju.

Nebi bilo ratova (ne u tolikoj meri).

Svet bi bio savršeno mesto za život.

Ko može da im oprosti za to što ubijaju mnogo ne-amerikanaca bez ikakvog žaljenja

a kukaju za par (desetina) hiljada amerikanaca kao da su bili Bogovi u pitanju ???

Izvinite ako postoji neka dezinformacija u postu.

Setih se nesto...... Ja mislim da ovde trebamo da raspravimo sta je prouzrokovali

ove vremenske nepogode... Licno, smatram da je sve to rezultat globalnog otopljavanja...

Ne zelim sada da solim pamet ovde, ali pre par godina na konvenciji u Brazilu ameri

su bili jedini koji NISU HTELI da potpisu sporazum o smanjenju globalnog zagadjenja

od 2% sto je trebalo da pokrene niz akcija za unapredjenje uslova zivota i smanjenju

zagadjenja u razvijenim sredinama u svetu... Oni su tada rekli u fazonu sorry ali nasa

kompletna ekonomija zavisi od ovoga i onoga, uglavnom, ne mozemo da potpisemo,

ko vas jebe.... Znaci oni su pametni a sve ostale zemlje potpisnice su glupe...

I sta se sada deshava.... CUnami od pre par meseci, uragan ovde, uragan tamo,

zemljotresi, tornada itd... I gle cuda, cesto ove nepogode pogadjaju bas ameriku i

ostrvske zemlje u njenoj neposrednoj okolini..... e pa jbg, trebali bi da se i oni a i mi

zapitamo u cemu je problem...?

I da, kapiram da ce sada kako bi nadoknadili jezivu materijalnu shtetu, ameri hrabro

krenuti u novi rat protiv XYZ zemlje, jer ratna masinerija je najbolja masina za pravljenje

para, sto je svima jasno... Mislim da ce ovoga puta dezurni krivac biti Iran...ili mozda Sirija?

Tacno!Slazem se da je uzrok svih tih poplava globalno otoplajvanje i topljenje

severnog pola.

Samo ja kontam da ce biti taj fazon da kad amere preplavi voda oni ce se

zaratiti sa svima koji su na suvom pa ko bude jaci.

Kazem ja bice bum bum sranja.

Neukrotljivi!

Ljudi, bila bi extra fora kad bi se pojavili ispred ambasade sa nekim starim krpetinama i smotali hleb od prekjuche :)))

Jos neko ko moze, da zovne neku televiziju da sve to snima :)))

Zamisli samo scenu, nas 30 debila sa paketicima ispred ambasade, a TV bi od toga napravio ozbiljnu akciju :)

A i, kako smo saznali pre par dana iz politike, RUR industries je nevladina organizacija, pa bi mogli da dodjemo pod tim imenom :)

Al keve mi fora bi bila do jaja :)))