Nykolla Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Vec neko vreme pokusavam da skontam u cemu je kvaka ali mi nikako ne ide koja je razlika izmedju koce od 85din i koce od 95 din (osim u ceni naravno) !?! Jel ova od 85din neka soc varijanta? or what? Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ja pijem cesmusu, tako da nemam pojma o cemu se ovde radi... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Varas se Light je 95 A obican kocu imas od 95 to su neke starije( i sve ih redje vidjam) i od 85 to su nove kao sa nekim popustom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 da, privatnici mogu da ga pushe ^^ inache je u mojoj prodavnici 99din sada su MORALI da spuste Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Pa ako pise na flasi 85 nema potrebe da ikom dajes 99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 pijem pepsi ← ti to ozbiljno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 (edited) Moras da imas mozak da bi shvatio. Elem, koca na kojoj pise 85 dinara je jednostavno promotivna cena odnosno jedna od mnogih koka kolinih akcija. E sad to sto su one stare etikete(flase) i dalje u opticaju to je zato sto nece da gube pare pa onda sibaju u prodaju i jedne i druge. Edited August 30, 2005 by zEki Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 To je specijalna cena za Kocu, kao popust, ovo ono, kao sto je Fanta svojevremeno bila za 79 dinara. Oni koji ti je prodaju za 95 su obicno 00-24 supermarketi i trafike koji to ne postuju. Ne znam da li smeju to da rade ili ne, tek ono samo ujuri tu od 85, ista je kao ova od 95. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 To je specijalna cena za Kocu, kao popust, ovo ono, kao sto je Fanta svojevremeno bila za 79 dinara. Oni koji ti je prodaju za 95 su obicno 00-24 supermarketi i trafike koji to ne postuju. Ne znam da li smeju to da rade ili ne, tek ono samo ujuri tu od 85, ista je kao ova od 95. ← Mistery solved!!! off: Koka-kola je najgadnije pitje na svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Lopovi brate. Sad razumem Ruse kad su onomad na sve proizvode utiskivali cenu u kopejkama i rubljama... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 To sam vec napiso u 3 postu :) I koliko mi je rekla jedna poznanica iz koka kola ne bi smeli ni diskonti ni trafike da prodaju po vecoj ceni od one koja je napisana na etiketi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Pepsi je ionako bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ne znam kako ali ja nemogu da shvatim da je nekom pepsi bolje od koka kole (prve i jedine za mene) Nemojte da topic preraste u koka vs pesi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Lopovi brate. Sad razumem Ruse kad su onomad na sve proizvode utiskivali cenu u kopejkama i rubljama... ← to ih je kostalo glave. ne mogu makaze proizvedene u ukrajini da kostaju isto u moskvi i na kamcatki. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 pepsi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 To je specijalna cena za Kocu, kao popust, ovo ono, kao sto je Fanta svojevremeno bila za 79 dinara. Oni koji ti je prodaju za 95 su obicno 00-24 supermarketi i trafike koji to ne postuju. Ne znam da li smeju to da rade ili ne, tek ono samo ujuri tu od 85, ista je kao ova od 95. kad smo evc kod toga shta treba a shta ne treba. ulazimo u prodavnicu da se snabdemo za after rhh naravno odmah do friza i tamo sva moguca pica osim koce koja stoji izvan na podu i ako unutra ima mesta.mi ako"izvini jel imash neku hladnu kocu"lik ladno kao"ne u nekom sam hejtu sa njima"uglavnom slozio je neku neverovatnu prichu kako su ga enshto bezveze zajebali i kako on sad pokushava da urushi kompaniju tako shto ce se truditi da proda shto manje ako je moguce nishta;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ahahahahahahahahahhah david protiv golijata bosanac sa prčvarnicom iza ugla vs. the coca cola company erin brokovič prajsles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 i kao prodace ove sto kostaju 95din.....uopste ih ne razumem..majke mi..... 2 potpuno ista proizvoda .,a razlicite cene..pazi molim te .... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Mistery solved!!! off: Koka-kola je najgadnije pitje na svetu. ← bravo matori blueberry OWNS Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 kad smo evc kod toga shta treba a shta ne treba. ulazimo u prodavnicu da se snabdemo za after rhh naravno odmah do friza i tamo sva moguca pica osim koce koja stoji izvan na podu i ako unutra ima mesta.mi ako"izvini jel imash neku hladnu kocu"lik ladno kao"ne u nekom sam hejtu sa njima"uglavnom slozio je neku neverovatnu prichu kako su ga enshto bezveze zajebali i kako on sad pokushava da urushi kompaniju tako shto ce se truditi da proda shto manje ako je moguce nishta;)) ← jooj jbt , uf umrecu. Kakvih sve likova ima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 sta ces...nismo mi krivi :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 heh posto se ne bavite tom tematikom mogu malo dapojasnim jer totalno razumem dotichnog prodavca... jer coca cola se ponasa kao da je u njenom valsnistvu cela srbija... njihovi ljudi dolaze u vasu prodavnicu i govore vam kako da redjate flashe... koje sokove da hladite... koje flashe da stavljate u frizider (tipa savetuju vas da ne hladte sokove od 2 l jer se oni i onako prodaju vec da hladite fantu od vishnje koja apsolutno ne ide)... lazu neke ljudi da moras prodavati po ceni koja je napisana na etiketi (nije tachno)... josh su kao u fazonu svi u odelima sa kravatama visoki oko 2 m i sa 120 kg min... dakle kao iz nekog filma o CIA ili KGB... smeshno... pri tom se ponashaju kao da im rodjena sestra radi kao predsednik coca cole i spremni su malte ne glavic u vatru da bace za nju... tuzno... bottom line trenutno je promotivna cena coca cole i oni pokushavaju da nateraju prodavce da stavljaju cenu koju oni misle da je prava u datom trenutku (nigde ne pishe da prodavac to mora da isposhtuje)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Sta ti nije jasno... kosta 85 dinara... verovatno neka "letnja akcija" ili tako nesto... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 (edited) trenutno je promotivna cena coca cole i oni pokushavaju da nateraju prodavce da stavljaju cenu koju oni misle da je prava u datom trenutku (nigde ne pishe da prodavac to mora da isposhtuje)... ← Pa oni sklapaju dogovor sa prodavcem valjda da prodaje po napisanoj ceni.Tako mi je bar rekla ta koja radi u koka koli Sad da li je to ispravno ili nije nije moja stvar Edited August 31, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts