Jump to content

Coca cola 85din or 95din!?

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moras da imas mozak da bi shvatio. Elem, koca na kojoj pise 85 dinara je jednostavno promotivna cena odnosno jedna od mnogih koka kolinih akcija. E sad to sto su one stare etikete(flase) i dalje u opticaju to je zato sto nece da gube pare pa onda sibaju u prodaju i jedne i druge.

Edited by zEki

V

To je specijalna cena za Kocu, kao popust, ovo ono, kao sto je Fanta svojevremeno bila za 79 dinara. Oni koji ti je prodaju za 95 su obicno 00-24 supermarketi i trafike koji to ne postuju. Ne znam da li smeju to da rade ili ne, tek ono samo ujuri tu od 85, ista je kao ova od 95.

To je specijalna cena za Kocu, kao popust, ovo ono, kao sto je Fanta svojevremeno bila za 79 dinara. Oni koji ti je prodaju za 95 su obicno 00-24 supermarketi i trafike koji to ne postuju. Ne znam da li smeju to da rade ili ne, tek ono samo ujuri tu od 85, ista je kao ova od 95.

Mistery solved!!!

off:

Koka-kola je najgadnije pitje na svetu.

kad smo evc kod toga shta treba a shta ne treba. ulazimo u prodavnicu da se snabdemo za after rhh naravno odmah do friza i tamo sva moguca pica osim koce koja stoji izvan na podu i ako unutra ima mesta.mi ako"izvini jel imash neku hladnu kocu"lik ladno kao"ne u nekom sam hejtu sa njima"uglavnom slozio je neku neverovatnu prichu kako su ga enshto bezveze zajebali i kako on sad pokushava da urushi kompaniju tako shto ce se truditi da proda shto manje ako je moguce nishta;))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

kad smo evc kod toga shta treba a shta ne treba. ulazimo u prodavnicu da se snabdemo za after rhh  naravno odmah do friza i tamo sva moguca pica osim koce koja stoji izvan na podu i ako unutra ima mesta.mi ako"izvini jel imash neku hladnu kocu"lik ladno kao"ne u nekom sam hejtu sa njima"uglavnom slozio je neku neverovatnu prichu kako su ga enshto bezveze zajebali i kako on sad pokushava da urushi kompaniju tako shto ce se truditi da proda shto manje ako je moguce nishta;))

[roflmao] jooj jbt , uf umrecu.

Kakvih sve likova ima :)

heh posto se ne bavite tom tematikom mogu malo dapojasnim jer totalno razumem dotichnog prodavca... jer coca cola se ponasa kao da je u njenom valsnistvu cela srbija...

njihovi ljudi dolaze u vasu prodavnicu i govore vam kako da redjate flashe... koje sokove da hladite... koje flashe da stavljate u frizider (tipa savetuju vas da ne hladte sokove od 2 l jer se oni i onako prodaju vec da hladite fantu od vishnje koja apsolutno ne ide)... lazu neke ljudi da moras prodavati po ceni koja je napisana na etiketi (nije tachno)... josh su kao u fazonu svi u odelima sa kravatama visoki oko 2 m i sa 120 kg min... dakle kao iz nekog filma o CIA ili KGB... smeshno... pri tom se ponashaju kao da im rodjena sestra radi kao predsednik coca cole i spremni su malte ne glavic u vatru da bace za nju... tuzno...

bottom line

trenutno je promotivna cena coca cole i oni pokushavaju da nateraju prodavce da stavljaju cenu koju oni misle da je prava u datom trenutku (nigde ne pishe da prodavac to mora da isposhtuje)...

fallout_table.gif

trenutno je promotivna cena coca cole i oni pokushavaju da nateraju prodavce da stavljaju cenu koju oni misle da je prava u datom trenutku (nigde ne pishe da prodavac to mora da isposhtuje)...

Pa oni sklapaju dogovor sa prodavcem valjda da prodaje po napisanoj ceni.Tako mi je bar rekla ta koja radi u koka koli

Sad da li je to ispravno ili nije nije moja stvar

Edited by weasel