Jump to content

Sta nikada ne biste uradili

I would never...  

102 members have voted

1. 1. I would never...

• Stavio svoju sliku na desktop
      6
    • Vozio pijan
      3
    • Udario devojku
      13
    • Uzeo extasy
      15
    • Bio sam devojkom najboljeg druga
      14
    • Istrcao nag sa parolom na teren usred fudbalske utakmice
      15
    • Koristio MS Internet Explorer :)
      8
    • Mogao bih da uradim sve od ponudjenog
      11
    • Ne bih uradio ni jedno od ponudjenog
      17

Recommended Posts

Nikad ne bih vozio pijan...ajde kapiram da je OK par piva ali jako me nerviraju ljudi koji se ozderu ko svinje i sedaju za volan...Znao sam dosta ljudi kojima je to bila kobna greska, i jednu devojku koja je zbog takvog idiota poginula tako da me to uzasava...

neki ljudi mogu da se kontrolishu neki ne, ja sam vishe gluposti strejt napravio nego pijan (i inache u zhivotu, ne samo voznja).

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jbg ja postovo sve,al zaboravio da nikad devojku nebih udario!

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

neki ljudi mogu da se kontrolishu neki ne, ja sam vishe gluposti strejt napravio nego pijan (i inache u zhivotu, ne samo voznja).

Jednostavo tu nije rec o nekakvoj samokontroli tipa kad te neko iritira a ti se putem samokontrole suzdrzavas na mu ne deformises facu...Sto vise alkohola popijes manja je mogucnost zdravog rasudjivanja, refleksi su usporeni itd. To ima za rezultat da eventualno u nekim "kriticnijim" situacijama ne mozes dobro da procenis i napravis gresku koja moze skupo da te kosta (recimo preticanje u krivini...). Sto je najgore uvek se nadje neko ko ni kriv ni duzan strada u takvim situacijama. Druga je stvar sto si ti mnogo opusteniji ili sta god kad popijes... [;)]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

sta mislis o 'bila sa deckom najbolje drugarice' ?

Ok, mrzelo me da pishem, ali kad insistirash (shto si takav bukvalista?!)

Ne bi nikad:

Bila sa dechkom najbolje drugarice

Bila sa bila sa devojkom najboljeg druga

Bila sa dechkom najboljeg druga

Bila sa devojkom najbolje drugarice

Jel sad jasnije? [:D]

oO

1. Nikada exeri. Znao neke ljude, sada ih vise niko ne zna :) [V]

2. Udario devojku - ovo nije sportski. Kao da jebes mrtvu pijanu ribu :) Ako oces da se lemas, na stadion tebra!

3. Sebe na desktop, bez veze je skroz. Kao da se lozim na sebe?! :P

Ni ortaku ne bih dirao ribu, oratci ipak treba da traju malo duze!

Ali go bih jurio opusteno, volim ja to po malo [:)]. Koliko je vruce bilo u SC na WCG-u, ozbiljno sam se razmisljao :)

Edited by oveRk1nd
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

ne kapiram shto se tako lozhite oko exera? :D

Hemija, ruzna hemija! Siguran put u ludilo [?] . Bolje da covek smrce koku nego da guta to sranje. Moje misljenje... [^]

Edited by oveRk1nd
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Ne bih stavio svoju sliku na desktop; vozio mnogo pijan (juce sam vozio posle 3 mala piva to mi je otprilike max); udario devojku; uzeo eksere; bio sa devojkom od ortaka.

IE koristim kad nema sta bolje, a sa istrcavanjem na teren nemam bas problema, samo mi treba dobar razlog, kao i nacin da preskocim rov na Marakani :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ne bih stavio svoju sliku na desktop; vozio mnogo pijan (juce sam vozio posle 3 mala piva to mi je otprilike max); udario devojku; uzeo eksere; bio sa devojkom od ortaka.

IE koristim kad nema sta bolje, a sa istrcavanjem na teren nemam bas problema, samo mi treba dobar razlog, kao i nacin da preskocim rov na Marakani :)

A-HA, sada imam kompromat da te ucenjujem da ne kazem kevi [:D]

А в чем сила, брат?

Sad sam razmisljao i zakljucio da je jedina stvar koju ne bih mogao da uradim-biti sa devojkom najboljeg druga.

Nikad ne reci nikad.

Ja sam prvo mislio da ne bih mogao, ali sam posle jedno chuke vremena razmishljanja samo o ovome shvatio da bih ipak mogao, ali naravno pod jako extremnim uslovima.

za svaku od ovih situacija se mozhe naci opravdan razlog:

slika na desktop - ako si na slici sa devojkom, ili grupna fotka, itd. (ja sam jedno vreme drzhao sliku na kojoj maltretiram 13-mesechnu rodjaku - aseksualno, bolesnici :P)

vozio pijan - ortak se polomio, treba ga hitno voziti u bolnicu. uostalom, male kolichine alkohola ne utichu na rasudjivanje vec otupljuju reflekse, tako da ako se drzhish propisa nece se nishta desiti

udario devojku - neke devojke nisu za zajebavanje, ili se peglash ili pijesh batine. jednom sam napenalio ribu, dodushe sluchajno, gadjao sam joj dechka [:D]

uzeo ekser - ovo ne moram ni komentarisati

bio sa devojkom najboljeg druga - riba je pauzirala vezu na neko vreme, i na zhurci me zaskochila. chist sluchaj samoodbrane [:D] . alternativna objashnjenja su da se sechete jedno na drugo godinama, ili da je drug poginuo pre par godina, itd itd

go na terenu - uf, ovo mi je najmanje verovatno, mada ako je opklada dobra..

koristio IE - bio sam mlad, lud [:D]

za sve postoje izuzeci,

Samo bih utrcao go u teren..pa nek landara :)

Naravno to bih uradio samo ako imam valjan razlog...

Ostalo nista nebih...pogotovo ono sa narkoticima ( arrrrrrrrrrrr narkomani [:(!] )

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.