Godo Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Da li za tebe postoji pravi prijatelj? Da li je to osoba koja te nikad nije napustila, koja te zasmejava, bodri, navija za tebe, tapse ti po ramenu, hvali te u drustvu, pomaze ti u svakoj situaciji? Koliko imas pravih prijatelja? Sad jedno mucnije pitanje: da li te je pravi prijatelj razocarao? Da li je nekad ucinio neku stvar za svoje dobro, iako je znao da ce ti ona zasmetati, mozda te i povrediti? Konacno, da li vredi zrtvovati prijateljstvo zbog ljubavi? Da li vredi pociniti manje zla za vece dobro? Sta duze traje: ljubav ili prijateljstvo? I sta je vaznije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) Po meni su pravi prijatelji neshto zbog chega vredi zhiveti, i ne mogu nikako da zamislim zhivot bez njih. A shto se tiche ovog ljubav/prijateljstvo chuda, nemam pojma, tema je PREVISHE DISKUTABILNA, i zavisi od situacije do situacije, samo znam da nikad ne bih birao izmedju ta dva, uvek postoje kompromisi. Edited August 22, 2005 by Sharkywc3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) : ljubav ili prijateljstvo? I sta je vaznije? ← Ono trece Edited August 22, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 mislim je dovodjenje prijateljstva u pitanje znak da to nije pravo ! cao ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ovog leta sam shvatio- samo jednog. I to ortaka kojeg znam od 5 godine. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 u principu retko ko ima pravog ortaka koji radi ono sto si gore napisao, mnogo cesce je to drugarica... kao sto retko devojke imaju najnaj drugaricu, vec imaju najdruga... ma cela tema je jako kompikovana i na tom polju ucis i sa 50 godina a ne sa 20 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 meni je rambo drugarica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 pa.. kapiram da imam. Imam prijatelja koga znam evo vec... 21 godinu.. od rodjenja, zajedno smo prohodali cak, ziveli u istom kraju, ochevi su nam isli cak u isto odeljenje u osnovnoj... i imam ortakinju koju poznajem nekih ... 14 godina, i nju bih nazvao prijateljicom. inace... kapiram da je covek nesrecan ako nema ljubav i prijatelje (tj. ako ima samo jedno) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Mene to i muchi ... imam ortakinju koja mi je najbolja prijateljica, a zaljubljen sam u nju ... i nema shanse da zhrtvujem prijateljstvo zarad ljubavi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 meni je problem shto bih ja svaku moju drugaricu povalio bez pitanja... jbg, imam tu "nesretju" da su sve pohotne Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 imam 2-3 bash bash ortaka mislim da nikad ne treba zrtvovati prijateljstvo zbog ljubavi prosli cetvrtak sam celo vece skupljao muda da pridjem devojci u koju sam inache zaljubljen, i bash kad sam hteo da joj pridjem ortak se pobio naravno, bez razmisljanja sam skocio za ortaka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 imam 2-3 bash bash ortaka mislim da nikad ne treba zrtvovati prijateljstvo zbog ljubavi prosli cetvrtak sam celo vece skupljao muda da pridjem devojci u koju sam inache zaljubljen, i bash kad sam hteo da joj pridjem ortak se pobio naravno, bez razmisljanja sam skocio za ortaka... ← u stvari to ti nije bio ni problem, jer nisi ni skupio muda da joj pridjesh chim ti je trebalo toliko :P a ovo je bio jako dobar excuse :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Ja nemam bas NAJBOLJEG ortaka, imam njih trojicu koja su mi ko braca, ovako najblizi, s'tim sto se sa jednim od njih druzim najvise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Imam par pravih prijatelja.... neke od njih nam preko 10 a neke skoro 10 godina. Mislim da bi oni meni pomogli u svakoj situaciji, odnosno siguran sam u to a takodje sam siguran da bi i ja za njih sve ucinio. Treba biti veran prijateljima ;) Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 1.Dali me je ortak razozharao pa nije do sada moze samo da me iznenadi 2.nisam se nashao u takvoj situaciji 3.ne 4.da 5.teshko pitanje Bata mi je sejnt A tibora bi voleo da ebem od ljubavi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 (edited) u stvari to ti nije bio ni problem, jer nisi ni skupio muda da joj pridjesh chim ti je trebalo toliko :P a ovo je bio jako dobar excuse :D ← ne, ozbiljno, bash sam bio reshen ah, skrimke ovde btw Edited August 22, 2005 by FingolfiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 aaaarrrgggg imao sam drugaricu koja je bila SAVRSHENSTVO, sve sto si dobro spomenuo ona je to bila, kada mi je bila potrebna pomoc ona je tu, kada treba da me bodri ona je tu,kada treba nesto ona je tu itd! Ali posto je starija od mene 1godinu imala sada i prijemni,shkola i nashla nekog starijeg dechka pa ni nema vremena za mene to prijateljstvo se izgubilo, dakle izabrala je ljubav i upoznala njegovo drushtvo itd... :((((( aaa nedostaje mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 da li je ok sto mi cale sere sto imam 2-3-4 OK DRUGARA koji me nece zajebavati , izdati , prodati , itd??? mislim kod mene u kraju se teshko ko moze naci... ... imam i ja jos drugara ali ovih par su mi najvazniji .. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 .....................Novac i zene dodju i odu ali cuvaj drugare! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ^^^^ Mudro zborish ... Pravi prijatelji se teshko stichu, a josh lakshe se gube ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ja nikada nisam imao mnogo prijatelja pogotovo ne dobrih Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Imam par pravih prijatelja.... neke od njih nam preko 10 a neke skoro 10 godina. Mislim da bi oni meni pomogli u svakoj situaciji, odnosno siguran sam u to a takodje sam siguran da bi i ja za njih sve ucinio. Treba biti veran prijateljima ;) ←I onda je mrmot... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Pa ti mi nisi prijatelj tako da.... Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 (edited) ^^^^ Mudro zborish ... se teshko stichu, a josh lakshe se gube ... ← Ti ode u krajnost sa svojom mudrocom Edited August 23, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts