Guest Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 jedna stvar po kojoj se uvek ljudi prepoznaju na netu kao ameri: kad krene sukobljavanje mishljenja uvek pochinju sa: 'i come from a country with freedom of speech' ili tako nekako, kao da su izmislili slobodu mishljenja a ostatak sveta su komunjare i monarhisti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Ako te svi mrze , a ti to nevidish i mislis da ceo svet obozava tvoju zemlju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ako govore "howdie friend" Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Evo kako sam ja saznao za jednog da je amer On: Where are you from Ja: I'm from Serbia On: Is that near Iraq? Ja: Goodbye On topic: You know you are an American when you call rugby football and when you call football soccer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ma mene evropljani pitaju kad kazem da sam iz srbije.. "thats deep in russia right?" Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Slika sa mapom sveta po amerima je starija od slike uzemljenja na LaN partiju pored "SudoPer"-a. ← Nisam video tu sliku. Link? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 pa? Sha ti meni sha je?! Nisam video tu sliku. Link? Uf ... mislim da nemam linkovano negde, mozda ivan ima, ako ne, iskopacu na backupima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 nemam ni ja, a i ne bi ti bilo sme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 ma mene evropljani pitaju kad kazem da sam iz srbije.. "thats deep in russia right?" ← Ili pazi ovaj slučaj Raspravljamo na jednom internacionalnom forumu o Srbiji kao novoj civilizaciji za sledeći nastavk jedne igre i sad komentar amera: Ahhaa...I have never heard about serbia but ARE YOU sure that you dont think that you are from Slovenia because I have heard for them.... ROFL Brate koji mozak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Ili pazi ovaj slučaj Raspravljamo na jednom internacionalnom forumu o Srbiji kao novoj civilizaciji za sledeći nastavk jedne igre i sad komentar amera: Ahhaa...I have never heard about serbia but ARE YOU sure that you dont think that you are from Slovenia because I have heard for them.... ROFL Brate koji mozak... ← MUAHAHAHA Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Ma kakvi Ameri,pola sveta ne zna gde se nalazimo. A kad sam pricao sa jednim francuzem,i on sad kao zna o Srbiji dosta.''Da,al kod vas je dosta tezak zivot,gang,mafia jel da?Terrorist...''Posle sam mu pola sata objasnjavao da Shiptari nisu jebeno nevini... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Mozemo mi ovde pljujemo koliko hocemo ali realno: Znash da si Amer kada sa 25 godina imash svoju kucu, kola, stabilan posao, idesh svake godine na more i zimovanje i boli te paja gde se nalazi sav ostali svet... Edited August 19, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Mozemo mi ovde pljujemo koliko hocemo ali realno: Znash da si Amer kada sa 25 godina imash svoju kucu, kola, stabilan posao, idesh svake godine na more i zimovanje i boli te paja gde se nalazi sav ostali svet... ← Prosečan Amer nema kada da ide na zimovanje i letovanje zato Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Ma kakvi Ameri,pola sveta ne zna gde se nalazimo. A kad sam pricao sa jednim francuzem,i on sad kao zna o Srbiji dosta.''Da,al kod vas je dosta tezak zivot,gang,mafia jel da?Terrorist...''Posle sam mu pola sata objasnjavao da Shiptari nisu jebeno nevini... ← Ili danas puštali neku englesku seriju gde kao "gud gajz" hvataju "bed gajze i teroriste" a pukim slučajem oni svi Srbi...mamu im jebem prodanu kako bih ih polomio ko pičku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Prosečan Amer nema kada da ide na zimovanje i letovanje zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 U pravu je tomke , pa primetili ste i u filmovima/serijama , oni rade od 08-18 (bar moja tetka koja zivi u Australiji koja je Amerika 2 bar sto se rada tice) i onda dodju mrtvi kuci i uglavnom idu na weekends odmore (nesto tipa 3 dana subota , nedelja i mozda petak)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Pa zato su izmislili x praznika ... Kum mi zhivi (i radi) u ameriki i kazhe da mu je najbolje kad mu uleti praznik za 5-ak (fazon dan zahvalnosti ili shta vec .. kako se pogodi) .. Inache se raspadaju od posla ... Edited August 19, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Da, kazu slichno i za Austriju... ne secam se ko mi je to prichao. Bio je u, stvarno se ne secam kom gradu, ali nije mali. Kaze da je strasno pusto. Fazon rade do 5,6, onda svi onako ulete u one velike markete, napune auto kojekakvom brzom hranom, sokovima etc. i pravo kuci, zderu, gledaju tv i to je to. On topic: Bila je jedna pitalica i glasila je otprilike ovako : -Kako se zove chovek koji zna vishe jezika ? -poliglota -A kako se zove chovek koji govori samo jedan jezik ? -Amerikanac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Prosečan Amer nema kada da ide na zimovanje i letovanje zato Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Yeah right... Svi su ovde experti po socijalnom statusu Amera. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 znachi jednom sam pricao sa likom sa novog zelanda... Kazem mu da sam iz Srbije on - nishta... Tipa objasnjavam mu "dobili smo vas u basket polufinalu 2002"... ovo ono. Ja ispizdim i kazem "da ne znas mozda za Jugoslaviju". On:AAaaaaaaaaahhhhaaaaaaa... ("skapirao") Njegovo sledece pitanje "do u jerk your dick daily there?" Mentol... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 ne mozesh da vidish svoju kitu zbog prevelikog stomaka =) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Skoro 50% Americhkog stanovnishtva chine beskuccnici!40%-45% stanovnishtva su robovi! ← HIT DANA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Malo manje prosechan Amer nema gde da spawa sem u kutiji negde na ulici,a ne da ide na zimovanje ili letovanje... Skoro 50% Americhkog stanovnishtva chine beskuccnici!40%-45% stanovnishtva su robovi!Ostali su prljavo bogati... ←Ne prica se o Indiji,vec o Americi... ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Malo manje prosechan Amer nema gde da spawa sem u kutiji negde na ulici,a ne da ide na zimovanje ili letovanje... Skoro 50% Americhkog stanovnishtva chine beskuccnici!40%-45% stanovnishtva su robovi!Ostali su prljavo bogati... ← kralj Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts