Jump to content

Kako znas da si amer?

Recommended Posts

jedna stvar po kojoj se uvek ljudi prepoznaju na netu kao ameri: kad krene sukobljavanje mishljenja uvek pochinju sa: 'i come from a country with freedom of speech' ili tako nekako, kao da su izmislili slobodu mishljenja a ostatak sveta su komunjare i monarhisti..

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma mene evropljani pitaju kad kazem da sam iz srbije..

"thats deep in russia right?"

Ili pazi ovaj slučaj

Raspravljamo na jednom internacionalnom forumu o Srbiji kao novoj civilizaciji za sledeći nastavk jedne igre i sad komentar amera:

Ahhaa...I have never heard about serbia but ARE YOU sure that you dont think that you are from Slovenia because I have heard for them....

ROFL Brate koji mozak...

Ili pazi ovaj slučaj

Raspravljamo na jednom internacionalnom forumu o Srbiji kao novoj civilizaciji za sledeći nastavk jedne igre i sad komentar amera:

Ahhaa...I have never heard about serbia but ARE YOU sure that you dont think that you are from Slovenia because I have heard for them....

ROFL Brate koji mozak...

MUAHAHAHA

Ma kakvi Ameri,pola sveta ne zna gde se nalazimo.

A kad sam pricao sa jednim francuzem,i on sad kao zna o Srbiji dosta.''Da,al kod vas je dosta tezak zivot,gang,mafia jel da?Terrorist...''Posle sam mu pola sata objasnjavao da Shiptari nisu jebeno nevini...

Bjukenon Mitch

Mozemo mi ovde pljujemo koliko hocemo ali realno:

Znash da si Amer kada sa 25 godina imash svoju kucu, kola, stabilan posao, idesh svake godine na more i zimovanje i boli te paja gde se nalazi sav ostali svet...

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Mozemo mi ovde pljujemo koliko hocemo ali realno:

Znash da si Amer kada sa 25 godina imash svoju kucu, kola, stabilan posao, idesh svake godine na more i zimovanje i boli te paja gde se nalazi sav ostali svet...

Prosečan Amer nema kada da ide na zimovanje i letovanje zato

You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet...

Ma kakvi Ameri,pola sveta ne zna gde se nalazimo.

A kad sam pricao sa jednim francuzem,i on sad kao zna o Srbiji dosta.''Da,al kod vas je dosta tezak zivot,gang,mafia jel da?Terrorist...''Posle sam mu pola sata objasnjavao da Shiptari nisu jebeno nevini...

Ili danas puštali neku englesku seriju gde kao "gud gajz" hvataju "bed gajze i teroriste" a pukim slučajem oni svi Srbi...mamu im jebem prodanu kako bih ih polomio ko pičku.

Da, kazu slichno i za Austriju... ne secam se ko mi je to prichao. Bio je u, stvarno se ne secam kom gradu, ali nije mali. Kaze da je strasno pusto. Fazon rade do 5,6, onda svi onako ulete u one velike markete, napune auto kojekakvom brzom hranom, sokovima etc. i pravo kuci, zderu, gledaju tv i to je to.

On topic:

Bila je jedna pitalica i glasila je otprilike ovako :

-Kako se zove chovek koji zna vishe jezika ?

-poliglota

-A kako se zove chovek koji govori samo jedan jezik ?

-Amerikanac

znachi jednom sam pricao sa likom sa novog zelanda... Kazem mu da sam iz Srbije on - nishta...

Tipa objasnjavam mu "dobili smo vas u basket polufinalu 2002"... ovo ono. Ja ispizdim i kazem "da ne znas mozda za Jugoslaviju".

On:AAaaaaaaaaahhhhaaaaaaa... ("skapirao")

Njegovo sledece pitanje "do u jerk your dick daily there?"

Mentol...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Malo manje prosechan Amer nema gde da spawa sem u kutiji negde na ulici,a ne da ide na zimovanje ili letovanje... [;)]

Skoro 50% Americhkog stanovnishtva chine beskuccnici!40%-45% stanovnishtva su robovi!Ostali su prljavo bogati...

Ne prica se o Indiji,vec o Americi... ;)

Bjukenon Mitch