FATA Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 momci, jesmo i mi ovoliko baronisali oko količine popijenog alkohola kad smo bili đimla? ← Ja se ubijem od 6l borovnice je li se to racuna? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 juche sam prvi put video ovo uzhivo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Ne OVOLIKO. A da smo mogli da popijemo, mogli smo. Al recimo 6 piva i taj viski bih mogao. Nekad :) Mudo bi popio sve to, zavario, i trazio jos litar tekile. Margi bi popio svo pivo i trazio jos kikirikija. Drasko bi popio samo viski i ouzo i rekao "ufffffffffff" ← al se nekad pilo bash samo shto ja nikad nisam bio ljubitelj ouza .. suvishe slatko da bi se pilo u nekim vecim kolichinama da se ne peglira a za sharkija aka nije me uhvatilo .. kolichina josh djenedjene al "nije me uhvatilo" je prajsless Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) al se nekad pilo bash samo shto ja nikad nisam bio ljubitelj ouza .. suvishe slatko da bi se pilo u nekim vecim kolichinama da se ne peglira a za sharkija aka nije me uhvatilo .. kolichina josh djenedjene al "nije me uhvatilo" je prajsless ← To je bilo na 18. rodjendanu naj ortakinje(zato i viski star 18 god, kupio joj je cale kad se rodila da se otvori za njen 18.), a posle sam otishao u MOJO(dan pre toga smo izashli za njen rodj, a tad je vodila ortakinje iz kraja, tako da je bila samo cirka i kucna zajebancija) i bio sam prilichno normalan, niko nije ni izvalio da sam pio dok nisam dunuo Crovax-u u facu, malo je falilo da se onesvesti :)) EDIT:Sharky aka Skoro_da_me_nije_uhvatilo Edited August 19, 2005 by Sharkywc3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 jebote,koje su to lovacke price,brate,evo ovo mi 15pivo,e a jer znas ti da si moj najbolji drug,reci ko te dira da mu jebemo kevu...pffffffff...get real...svima vam verujem da mozete toliko da popijete,ali uz odredjene posledice zato ne kenjajte...jebote,ja se napijem ali jako retko,pa ne baronisem koliko sam popio... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Ja maksimalno koliko mogu da popijem za jedno veche je 3,5 litara piva ( testirano na moru imam svedoke 7 krigli od 0,50l :)))) ) Ili 1 litar tekile ... 5-6 puta odlazak u klonju ... Sve vishe od toga je previshe ... Edited August 19, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Al cim neko spomene alkohol odma krece baronisanje ko moze vise a da ga ne ufati... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) Ja ne lazem , mene od 2.5 L vopija bash fino uhvati da mi je do jaja , da djuskam i da ne brljavim.E sad kolko mogu da popijem , mogu bash puno , ali nije mi cilj da se napijem ko bulja odem u diskoteku i naslonim se na zvucnik i spavam (ko jedan moj drug). I naravno smatram da je mnogo vetji plus ako se napijesh od malo nego da ti treba brdo pitja to ti je i zdravija varijanta (ako se moze tako retji)... Edited August 19, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 I naravno smatram da je mnogo vetji plus ako se napijesh od malo nego da ti treba brdo pitja to ti je i zdravija varijanta (ako se moze tako retji)... ← word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 I ja sam na 18. popio 12 litara votke.a dve dine ranije si pio sve to sa bensedinom:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 majku mu, ovde pisemo sta smo radili nesto prvi put... a jel te ja sam prvu put prcnuo jako davno za veliki broj ljudi sa ovog foruma :) jedno je sigurno drkao nisam :)) ← mej d glori of bozar bi vit ju jang postapokaliptikal hjuman :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ne OVOLIKO. A da smo mogli da popijemo, mogli smo. Al recimo 6 piva i taj viski bih mogao. Nekad :) Mudo bi popio sve to, zavario, i trazio jos litar tekile. Margi bi popio svo pivo i trazio jos kikirikija. Drasko bi popio samo viski i ouzo i rekao "ufffffffffff" ← i seo u kola... uzo rula. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Vozio sam se Enterprisom na 1. danu Beer Festa...to bi bio prvi put da vozi neshto Roller Coaster-oliko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 jel palo nekih 65 handjobova ??? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 (edited) da vidimo.... 1. Bio u Parizu na ekskurziji.I Bechu (usput) 2. Jurio sa ortacima neke francuze koji su digli torbu nekoj devojci po parizu i posle ih unezverili...Pariz pun lutalica i lopova. (u odredjenim kvartovima)... 3. Bio na Ajfelovoj kuli (znaci kako je do jaja), bio u Luvru, bio u Versaju, bio uglavnom na svim znamenitostima. 4. Prvi put probao francusko vino od 60 e flasa, i to sve kulturno donese da probas itd.... 5. Pio u najskupljem kaficu u Parizu 5 eura 0.2 flasa koka kole.... 6. Prvi put... sam video Moulin Rouge . 7. Prvi put sam u zivotu prozborio francuski i zapravo pricao sa nekim na francuskom (da ne racunamo mikrofone itd) 8. Hmmm nisam jako dugo pio veliku kolicinu alkohola.... Cak ni u Parizu nisam nista preterao fazon samo da se upustim itd. 9. Izvalio sam da lupam gluposti dok spavam!!!!11oneoeneleven... I to mi je ghost rekao -.- kasnije me je buraz snimio kao dokaz... bah dodacu ako ima jos nesto mada mislim da sam dosta toga odradio za ovu godinu Edit: DA JEBOTE kako sam mogao da zaboravim bio u Diznilendu na SVIM voznjama osim u kuci straha i to fazon jurimo da stignemo i na to, i ortakinja zove na mob de ste sta radite kasnite kurac palac... ja se smorio a rece mi ortak da je tamo do jaja. Edited August 21, 2005 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 mislim da je top otishao u potpuno pogreshnom smeru.jel neko uradio neshto skoro za shta je trebalo biti lichnost, skupiti malo muda ili tako neshto, mislim putovanja po parizu, londonu,shpaniji, obilazak diznilenda(ftw),rafailovica, voznja pedaline... nije neshto shto ce vas ubiti. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Edit: DA JEBOTE kako sam mogao da zaboravim bio u Diznilendu na SVIM voznjama osim u kuci straha i to fazon jurimo da stignemo i na to, i ortakinja zove na mob de ste sta radite kasnite kurac palac... ja se smorio a rece mi ortak da je tamo do jaja. Nishta nisi propustio ... Bio ja sa mladjom shvecom ... Ja izvaljivao neke gluposti .. Vrishtali smo od smeha .. Mada je onako istripovano .. Ali nije strashno .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Kuca straha u Diznilendu je definitivno najbolja u kojoj sam bio (jer su sve ostale krsh jel`da). Fora sa ulaskom je najjacha. Ulazish i shetash pored strashnih slika (i svi pomisle, koji krsh, necemo chak ni da se vozimo), i onda kao idesh u sledecu sobu, koja je ustvari lift, koji pada, vrishti, trese se, etc...i onda ulazish u neke fotelje. Mislim, lepo je uradjeno, ali samo znanje da je to ustvari atrakcija ti je prepreka da se uplashish. Diznilend ftw, onaj Roler Coaster u mraku je definitivno najbolji, i trchali smo od 22 do 23 samo u krug i vozili se, jebiga, neizivljeni. Nego, pre 10 dana sam po prvi put vozio skuter na vodi, i mnogo je dobar osecaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 da vidimo.... 1. Bio u Parizu na ekskurziji.I Bechu (usput) 2. Jurio sa ortacima neke francuze koji su digli torbu nekoj devojci po parizu i posle ih unezverili...Pariz pun lutalica i lopova. (u odredjenim kvartovima)... 3. Bio na Ajfelovoj kuli (znaci kako je do jaja), bio u Luvru, bio u Versaju, bio uglavnom na svim znamenitostima. 4. Prvi put probao francusko vino od 60 e flasa, i to sve kulturno donese da probas itd.... 5. Pio u najskupljem kaficu u Parizu 5 eura 0.2 flasa koka kole.... 6. Prvi put... sam video Moulin Rouge . 7. Prvi put sam u zivotu prozborio francuski i zapravo pricao sa nekim na francuskom (da ne racunamo mikrofone itd) 8. Hmmm nisam jako dugo pio veliku kolicinu alkohola.... Cak ni u Parizu nisam nista preterao fazon samo da se upustim itd. 9. Izvalio sam da lupam gluposti dok spavam!!!!11oneoeneleven... I to mi je ghost rekao -.- kasnije me je buraz snimio kao dokaz... bah dodacu ako ima jos nesto mada mislim da sam dosta toga odradio za ovu godinu Edit: DA JEBOTE kako sam mogao da zaboravim bio u Diznilendu na SVIM voznjama osim u kuci straha i to fazon jurimo da stignemo i na to, i ortakinja zove na mob de ste sta radite kasnite kurac palac... ja se smorio a rece mi ortak da je tamo do jaja. ← to si bio sad, preko leta? do 29.7? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 -I ja ova 4 gore :)) samo shto nije bilo qpanje na moru, nego preplivavanje ade posle zhurke. Hmmm, ja sad kapiram da si tada ladno mogao da se udavish, znajuci shta si sve uzeo (progutao i popio). Ja sam sve to vreme kulirao u lezaljci i smejao se budali sa josh nekim ljudima tu . da vidimo.... 1. Bio u Parizu na ekskurziji.I Bechu (usput) 2. Jurio sa ortacima neke francuze koji su digli torbu nekoj devojci po parizu i posle ih unezverili...Pariz pun lutalica i lopova. (u odredjenim kvartovima)... 3. Bio na Ajfelovoj kuli (znaci kako je do jaja), bio u Luvru, bio u Versaju, bio uglavnom na svim znamenitostima. 4. Prvi put probao francusko vino od 60 e flasa, i to sve kulturno donese da probas itd.... 5. Pio u najskupljem kaficu u Parizu 5 eura 0.2 flasa koka kole.... 6. Prvi put... sam video Moulin Rouge . 7. Prvi put sam u zivotu prozborio francuski i zapravo pricao sa nekim na francuskom (da ne racunamo mikrofone itd) 8. Hmmm nisam jako dugo pio veliku kolicinu alkohola.... Cak ni u Parizu nisam nista preterao fazon samo da se upustim itd. 9. Izvalio sam da lupam gluposti dok spavam!!!!11oneoeneleven... I to mi je ghost rekao -.- kasnije me je buraz snimio kao dokaz... bah dodacu ako ima jos nesto mada mislim da sam dosta toga odradio za ovu godinu Edit: DA JEBOTE kako sam mogao da zaboravim bio u Diznilendu na SVIM voznjama osim u kuci straha i to fazon jurimo da stignemo i na to, i ortakinja zove na mob de ste sta radite kasnite kurac palac... ja se smorio a rece mi ortak da je tamo do jaja. ← Kapiram da smo ishli istu turu, samo ja pre 2 godine (Pariz, Bech, Minhen). Pariz je vrh, stvarno je dozivljaj. Samo je problem shto je jako, jako skupo. Najveci dozivljaj definitivno Ajfelov toranj, i Luvr tu i tamo (Diznilend je van konkurencije, naravno ) Nego, shta sam josh uradio prvi put ove godine...potroshio nenormalno mnogo para na letovanju, ali je vredelo...samo shto sad mazem margarin na nokat pa lizem. Dalje, leteo sam paraglajderom (chamac + krilo), i bash je dobar osecaj. I jel moze neko ko je napisao da je skakao padobranom ove godine (ne secam se ko, sry) da napishe gde i koliko koshta, i koje su pripreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Hmmm, ja sad kapiram da si tada ladno mogao da se udavish, znajuci shta si sve uzeo (progutao i popio). Ja sam sve to vreme kulirao u lezaljci i smejao se budali sa josh nekim ljudima tu . ← Ladno za razliku od nekih znam da plivam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ladno za razliku od nekih znam da plivam? ← Pa ono...nije da mi se ulazilo u Adu u boksericama na 23-24 stepena . Zato posle zamalo nisi zaplakao od hladnoce. Ali nema veze, dobio si chestitke onih riba pored . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 eh, ti pijani primalni iskazi mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 eh, ti pijani primalni iskazi mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 mmda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts