Guest Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 svaka zwerkova priča počinje sa "bio sam malo cirke".. ili se završava tako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Auuu jbt,niste normalni :)) koje price haha,ali od kojotovih prica da se pravi film! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 samo jednom mi kewa uletela u sobu... par minuta pre kresa... i ono.. naravno nista posle toga :\ ja sam iskulirao naravno, bilo mi smesno.. devojka se pogubila.. ostala kod mene do 4 izjutra... nije smela da izadje iz sobe Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 moja najveca exibicija je bila na jednom partyju mi se digla onako muski kita jer je pored mene sedela bas bruka riba, i ono, koliko god da sam se trudio da se ne primeti, ona je provalila, i sa osmehom spustila ruku ... best handjob ever :) mada, jedini problem je bio sto je to provalilo xyz ljudi okolo, mada meni je bilo svejedno, jer sam bio pod uticajem "opstenarodnopopularnog" picenceta :) Aj na tome se i zavrsilo, imao sam 19 godina :) ← au bedaka.. mislim bedak kada ti se digne svaki put kada vidish dobru ribu =). ja nemam tih problema, meni je uvek polu-dignut! ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 jebo jebo pa promenio ruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Navedi kolik si godina imao kad si opstio sa lubenicom. Ja sam od prehrane prvo opstio sa dzigricom kuvanom u mleku. E da, koju si muziku slusao dok si peglao lubenicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 E da, koju si muziku slusao dok si peglao lubenicu? ← kladim se u 10 dinara da je to bila pesma.. queen - the show must go on =))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 svaka zwerkova priča počinje sa "bio sam malo cirke".. ili se zavr Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 najaca fora sa savatavanjem je bila jos sredinom prosloga veka ;) kad je neki oficircic cepao neku generalovu cerku u sred narodnog pozorista u separeima i dal je bila pauza u sred pretstave ili se nesto dogodilo sve u svemu odjednom su se upalila svetla devojka se uplasila i doslo do grcenja sfinktera tako da su morali zajedno da ih iznose iz pozorista Posle toga je ceo bgd pisao o tome jedno mesec dana! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Jedna od boljih fora je bila pre jedno 2 nedelje dok sam bio kod prijatelja na vikendici: Posle romantichne shetnje pod zvezdanim nebom reshili malo da se igramo sa zenom, sve odlichno, tek negde na pola akcije otvaram ochi i vidim kako se veliki pauk spushta s plafona pravo na nas (hvala Bogu ona ga nije videla inache bi to bio kraj sexa i buducim akcijama na vikendici). Skapiram ja da moram brze-bolje da nekako sklonim tog "perverznog osmonogog" i udarim ga rukom kad je bio negde na 30 cm od nas - naravno ona otvori ochi i pita shta je to bilo?!? - a jebeni pauk mi se zakachio na ruku pauchinom Sve se zavrshilo time shto sam levom rukom zatvorio njoj ochi i rekao "Sve je ok, grch u ruci", dok sam desnom pauka prilepio na krevet (ne moram da vam pricham da me je smrad ujeo...). Kao shto bi rekli neki - Sve je dobro shto se dobro svrshi! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Covek vodi racuna o sejvovanju wildlifea cak i u takvim situacijama :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Da se razumemo - nemam nishta protiv pauka. Pauk je jako koristan insekt - jede komarce i bube i sve ostale gamadi. Jedino shto je ovaj bio malo out of the line Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 i jadnichak nastradao.... mozhda ti je pila krv, pa je poveshao sa komarcem, a ti ga koknu...EEeeeeeeee Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 mislim da nisu baš toliko nastrani.. e baš smara taj iracionalni strah od insekata kod većine žena.. glavna prepreka kod svake akcije u prirodi (ne mislim samo na seks) je "a šta ako bude buba".. pff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Pa moze se reci da se one plashe da buba ne udje tuda kuda ne treba da udje Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 btw zar sam sex sa Kojotom nije po definiciji perverzija i protivprirodni blud ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 e baš smara taj iracionalni strah od insekata kod većine žena.. glavna prepreka kod svake akcije u prirodi (ne mislim samo na seks) je "a šta ako bude buba".. pff. ← a smara i onaj iracionalni strah od kurca koji je prepreka za svaku akciju u javnosti gde se kao glavna prepreka pojavljuje "a shta ako bude mnogo velik" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ...i ne samo u javnosti. ali, kad prevazidju strah i zavole ga, onda... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 O daaa Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 a smara i onaj iracionalni strah od kurca koji je prepreka za svaku akciju u javnosti gde se kao glavna prepreka pojavljuje "a shta ako bude mnogo velik" ← rofl ne znam kad sam video bolji odgovor;)) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Hm... mrzi me da pishem... Egzibicionizam..... tj. mesta gde mo to radili... mnogo ih je (a i nije bas to neka perverzijao... barem ne vishe).. brankov most, kalish, ulazi, podrumi, bir fest, voz, bus, dvoriste... Gomila poza, gomila rupa... svrsavanje po licu, u usta, u dupe... ali realno, kad si s nekim do koga ti je stalo (jelte, ljubav je umesana) takve stvari nisu perverzija nego svakodnevnica. Mozda jedino sto je bilo pervezno je bloodplay (simpaticna igrica sa seckanjem partnera hirurshkim skalpelom ili sterilisanim sechivima) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Mozda jedino sto je bilo pervezno je bloodplay (simpaticna igrica sa seckanjem partnera hirurshkim skalpelom ili sterilisanim sechivima) ← kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Mozda jedino sto je bilo pervezno je bloodplay (simpaticna igrica sa seckanjem partnera hirurshkim skalpelom ili sterilisanim sechivima) ← Jel te riba kastrirala? Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Mozda jedino sto je bilo pervezno je bloodplay (simpaticna igrica sa seckanjem partnera hirurshkim skalpelom ili sterilisanim sechivima) ← Ajajaj Pesmo! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Mislim da ovo josh vishe otvara temu... Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts