Longleyy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 On je moderator , ti nisi , shta ne razumes :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_knight Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 E ajde sad da se takmicimo ko je vise puta bio na tekmi! Svako moze da kaze da je bio na 1000 ali nije..kako da proveris! Npr. doca_fcrs ima slike sa tekmi,znak mu je neki zvezdaski,ali nema pojma ko je koga tukao na istocnoj tribini kad je bilo 1:1 Prema tome batalite se toga ko je bio na koliko utakmica jel se ne zna ko laze a ko ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Sto me zracis,ja kazem lepo a ti me smaras...verujem ti da si bio preko 100 kosarkaskih utakmica i jesi kvalifikovan si... Ajde mi kazi sta je sa te dve recenice koje su u jednom postu?Sta nevalja? ← pazi zbog chega ti ides na utakmice? Zbog toga da bi dosao na forum i hvalio se? Da bi rekao ortaku kako si ti isao na sve tekmi i svi kad te vide ne smeju da pricaju o Partizanu... e bio sam Bog te pita koliko utakmica na basketu... ali ja idem na basket zato shto volim taj sport i to mi je zadovoljstvo da gledam i ove sezone cu biti ponovo u Pioniru redovan... i shta sam ja sad neki heroj? Svako ima pravo na svoje misljenje... to shto sam ja na fudbalu bio 2 puta prosle sezone je licno moja stvar... mozda neko ko gleda basket od kuce ima bolje misljenje od mene... To shto ides na tekme nije garantovana stvar da je tvoja rec "amin" Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) zato ja skupljam dresove... i kao veliki cigan sam dobio recimo cirin dres (oki) i dres djoleta tomica... savin i curcicev - aston vila... i ocu da popizdim jer poznajem samo grobare :) btw... aston vilini dresovi su teska perverzija... Edited August 9, 2005 by BarcaS [GDM] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 Sto me zracis,ja kazem lepo a ti me smaras...verujem ti da si bio preko 100 kosarkaskih utakmica i jesi kvalifikovan si... Ajde mi kazi sta je sa te dve recenice koje su u jednom postu?Sta nevalja? ← Ne valja se pishe odvojeno... Lepo je shto smatrash sebe za nekog velikog navjacha i sl. a na tekme idesh od '98 i josh se dichish time, to mi se svidelo... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ne valja se pishe odvojeno... Lepo je shto smatrash sebe za nekog velikog navjacha i sl. a na tekme idesh od '98 i josh se dichish time, to mi se svidelo... ← a navijach se pishe sa "i" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 a navijach se pishe sa "i" :D ← A Savicevic je onom ljubaznom Zagrebcanu rekao-popushi ga malo, purgeru :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) @black knight...ajde keve ti prosvetli me...kad sam toliko glup! ko je tukao koga na istoku??? Klinja cak mladji i od mene utracava na stazu,uzima zastavu i neometano se vraca na tribinu...pa naravno da cemo krenuti na vase navijace...a da budem iskren ti likovi da su neki navijaci bili bi na severu a ne na istoku... Edited August 9, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 A Savicevic je onom ljubaznom Zagrebcanu rekao-popushi ga malo, purgeru :) ← Gde je tu jednachenje suglasnika po zvuchnosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 A Savicevic je onom ljubaznom Zagrebcanu rekao-popushi ga malo, purgeru :) ← Pazi kad se uopshte nisam ni zavaravao da si kulturniji od Savicevica ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS [GDM] Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Gde je tu jednachenje suglasnika po zvuchnosti? ← A osim toga kaze se Zagrepcaninu... doduse i moje je bez kukica, tako da ocekujem quote. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 @black knight...ajde keve ti prosvetli me...kad sam toliko glup! ko je tukao koga na istoku??? Klinja cak mladji i od mene utracava na stazu,uzima zastavu i neometano se vraca na tribinu...pa naravno da cemo krenuti na vase navijace...a da budem iskren ti likovi da su neki navijaci bili bi na severu a ne na istoku... ← brate evo precutkivao sam do sada tvoje postove ali stvarno vishe... samo zelim da te naucim jednu stvar o "Neosvojivoj tvrdjavi". Jug od Istoka dele 2 (DVE!) ograde, a Sever od Istoka 1! Pola Juga je jurnulo ka Istocnoj strani... zamisli samo da je bila samo jedna ograda. Znachi vas je trebalo da u startu bude duplo vishe (zbog ograda) ali vas nije bilo... bilo vas je duplo vishe onda kada je sve bilo gotovooooooooooo. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Jesi mozda video da je uletela zandarmerija na sever,a??? A ustvari bilo me kara da se ja prozivam na netu sa nekim...ne postujem vise ovde...pozz svima.. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Jesi mozda video da je uletela zandarmerija na sever,a??? A ustvari bilo me kara da se ja prozivam na netu sa nekim...ne postujem vise ovde...pozz svima.. ← nije mi bila ni namera da se prozivamo. pozdrav Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) nije mi bila ni namera da se prozivamo. pozdrav ← hehe..opet ja! Ali tako je ispalo...inace svaka cast za podrsku u Bratislavi,culi ste se... Edited August 11, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 beshte, sve su to ludi navijaci, a nemaju 3 tuche ili 10 utakmica u zuvotu ! PALITE POZERI ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 (edited) Dok se huligani dive liku(?!?) koji je dobio batine zbog gluposti, ja kao predstavnik "simpatizera, pickica" itd. se divim navijacima PSZ-a koji su u saradnji sa upravom (ispruzili se za boju) iscrtali stadion (donji deo tribine) grafitima. Evo i slika: park princeva 1 park princeva 2 park princeva 3 park princeva 4 park princeva 5 park princeva 6 park princeva 7 Edited August 15, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 loodilo, mnogo dobro izgleda... sheta shto mi ovo ne mozemo da uradimo na JNA... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2...derbi_124/3.jpg sta se desilo sa ovim ljudima koji su podigli ou zastavu ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Nadam se da se zajebavash sa tim pitanjem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tu zastavu su u stvari "skinuli" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 @noodle Potrudicu se da nabavim karte ove sezone za utakmice psg-a ... Slikacu malo pa cu da upload-ujem slike ... Samo treba doci do karte ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 (edited) ^^Vecina je sa tribine AUTEUIL. Ako budes mogao, slikaj. Bice ti zahvalni svi "huligani" foruma. E da, i ja cu ti biti zahvalan. :) Edited August 17, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tu zastavu su u stvari "skinuli" ? ← Zasluzio si diplomu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts