samir^b Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Manje domacih titula Manje domacih kupova Manje evropskih titula Manje navijaca Manji stadion Po cemu je Partizan veci klub? Mozda ste veci samo po zapremini kurca kojeg mozege da primite! HAJAO JEBI BRE Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 pa kako po čemu? imaju jače ozvučenje i više navijača na internetu. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Pusti me tih prča iz SFRJ. :P A to za više navijača je jasno - prosečnih je uvek više nego dobrih. :) Za kurac ne znam, ja ga ne primam, ali sam siguran da su crnci po švajcarskoj ozareni od kako si došao tamo, pošto imaju gde da meću svoje ogromne alatke. HAJAOOOOO!!! :D (nego, zar ti ne bi trebalo da navijaš za Vošu?) :O I naravno da imamo više navijača na internetu, za internet je potrebno biti bar polupismen!!! HAjaoaooa!!! :OO :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 (edited) realno, batali priče iz SFRJ, tad se igrao lošiji fudbal i bilo je više nameštanja tako da te zvezdine titule od pre nemaju težinu, sad je prava stvar! Edited May 5, 2012 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 hijao... razjebali smo ih ko tadic drzavu... JE-BI... JEBI!!! grobar: nisi mi ni titulu cestitao... ;/ cigan: ni ti meni nove patike... grobar: a sto da ti cestitam za patike?!? cigan: pa isto sam ih kupio k'o i ti titulu... JE-BI... JEBI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Auuu... Pa to gde je bilo više nameštanja je stvarno diskutabilno. :)) Mislim, ja se ne sećam mnogo toga iz ranih osamdesetih, ali brate, nameštalo se šakom i kapom. (i ovo ozbiljno kažem, ne trolujem) I ne znam kako je sad ovaj Sarma kupio patike, kad cigani patike samo iz kontejnera uzimaju??? HIAJAJOOOO... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Doco zaboravio si da kazes i da je u SFRJ liga bila mnogo laksa, nije bilo velikih klubova tipa Hajduk iz Kule . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 (edited) I ne znam kako je sad ovaj Sarma kupio patike, kad cigani patike samo iz kontejnera uzimaju??? HIAJAJOOOO... Edited May 5, 2012 by Sarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Doco zaboravio si da kazes i da je u SFRJ liga bila mnogo laksa, nije bilo velikih klubova tipa Hajduk iz Kule . Koncept sarkazma se ne širi dovoljnom brzinom u vašim redovima!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Al zato se se zvezdin kurac siri po vasim prknima ogromnom brzinom! MA JEBI BRE GLODARE! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 znate sta je to SAMO??? pa SAMO jedan - nula!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Zvezda sad kad izgradi novi stadion sledeće godine, u rekordnom roku, osvaja opet LŠ U INAT SVIMA!!!!11111 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 :)))) Sad mogu samo kao kjoot da odgovaram, pa se povlačim iz dalje rasprave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 честитам драгим сународницима са јефтиним улазницама победу уочи Џурџевдана. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ратлук` Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 (edited) Edited May 5, 2012 by ратлук` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 e, sve sve sve, ali ona kolicina jadnosti sa ozvucenjem na severu i pustanja one pesme... pa ne znam.. ciganluk na kub.. stvarno, ali stvarno sramota za klub. jos se istok i jug poprimaju kao mladi majmuni na tu pesmu.. beda svetskih razmera. a inace JEBI GROBARE MUSAVE BRE JE BI JEBI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mige Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 I ne znam kako je sad ovaj Sarma kupio patike, kad cigani patike samo iz kontejnera uzimaju??? HIAJAJOOOO... Kadu nosi ove patike.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 JEBI GLUPE GROBAREE jaooo mica :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Pantelin komentar " Начи партизан наручио туш а добио Каду." RoFL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hWRX7hrwgDg I DE MO JE BI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 metnuo ga kadu nece da ga vadi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Grobari sinoc ispostovali predizbornu tisinu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 meni je smesno to sto je lik pravi cigan lol bravo cigani, svaka cast na pobedi! sjajno ste igrali, swe poxwale na igri! mi cemo na kraju morati da se zadovoljimo petom titulom zaredom... jeste smor, ali jebi ga! pozdrav Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 ma alpha do jaja ste Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts