Santa Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 naša koeografija je sprdnja na temu čegija, to jest priče da je on pomogao italijanima za pakmena protiv barse a uvek fura srpsku zastavu i još 2 random boje na partizanovim koreografijama? ozbiljno pitam :D E vidis, nisam siguran za koreografiju bas, mislim da nije. Ali su izbacili natpis, koji je bio u bojama Milana "sa vama uvek neka komedija". :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 barcase nemoj da me svadjas sa gospodom grobarima... u ime sportskog drustva crvena zvezda i u moje licno ime demantujem svaku povezanost sa ognjenom koromanom... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) Ah mislio sam da smo pobedili poslednji put na Marakani. Mada, mozda je mislio na neki drugi sport - tipa bocanje ili vreme protice drugacije za Grobare. u prvenstvu poslednje 4 utakmice 4 poraza komsinice poz edit: 'Лукић Добрила родила дебила нананана!' ahahhaahhaah Edited April 12, 2012 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 AJMO SADA SKUPA KAD SI BIO DETE MALO, KOMSIJA TE SILOVAO. JASNO JE KO DAAAAAAN, VOLIS PARTIZAN! btw, indija pakistan najjace! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 u prvenstvu poslednje 4 utakmice 4 poraza komsinice poz edit: 'Лукић Добрила родила дебила нананана!' ahahhaahhaah Aaaaa nisam razumeo da se samo u prvenstvu igra fudbal. Ja sam bio pogresnog ubedjenja da je i Kup fudbal ali ocigledno nije. Poz Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 GROBARIMA KITE U USTA STAVLJAMOOOOOOOOO Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 TO BRE DOCO BRATE SA SEVERNE TRIBINE! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Indija Pakistan pa tamo su sve cigani valjda? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) Istini za volju, lako je nama ciganima sad da se kurčimo kad nema Kimija da dominira mikrofonom :( Ali i u ovim uslovima moram da pohvalim grobare koji su se sinoć u svakom trenutku čuli jače od nas i što je najbitnije nisu utihnuli kad smo davali golove nego su nastavili da grme. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Edited April 12, 2012 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 doista moram da pohvalim navijanje, bas je bilo do jaja, cak i sa hendikepom posto nismo imali ozvucenje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Kako grobari proveravaju kredit? *2002* IJAO PA ŠTA JE OVO, JEBI STOKU, COKA SISAČ KURCA Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 koju mi titulu uzimamo ove sezone zaredom? petu ili sestu? zabrojah se :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 nije ni čudo što si još prva godina na faksu HAE! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Pero, nisi svestan sta te ceka kad se vidimo uzivo! in the other news KURVA JE CIGANSKAAAAAA!~ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 alpha sta ces na forumu? Idi placi ispred stadiona da smenite upravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 IJAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Kakav glup tekst, kako je 5 godina = 2000 noci lol?? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Pa to je zato što zna da će biti i 5,5 godina, nego pokušava da se uteši malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 IDEMO TITULA JEBI DOCU DEBILA JEBI DEBELOG MENDZIJA KOBASICU JEBI GRUJU FEGETARA JEBI DAKIJA SEPARATISTU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 mendži kobasica olo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 (edited) Цока геј. :* ЈЕБИ ЦИГАНКУ ЗА 7 ГОДИНА СРЕЋЕ!!!! :)))))))))))) Edited April 30, 2012 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 kako se loze ovi grobari,pa popusicete vaginu opet za koji dan! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts