Sarma Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Eto, vidis da mozes na normalan nacin da kazes nesto sto mislis, a da ne budes drzak i bezobrazan. A sad cu ja da ti kazem da gresis. :D Ali naravno, to je prica kojoj nema kraja, svako vuce na svoju stranu, sto je normalno. A ono sto ja mislim je da mozda mozemo da se raspravljamo o tome ciji su veci uspesi, ali o navijacima mislim da smo u svakom segmentu, u poslednjih 12 godina [od kad ja bar pratim], jednostavno mnogo bolji. Ali kazem, ti ces [kao i svi partizanovci] reci da ste vi bolji, i tako se ide u krug. A kad si pomenuo ovo da "cutimo kad primimo gol", sto je inace neverovatna neistina, ali dobro, podsetilo me na jednu od najglupljih "pesama" trenutno, koju su grobari forsirali. Naime, bas to "zasto cutite" pocelo je na derbiju u kupu kada su Delije prvih 26min cutale, jer su grobari ubili nekog Firmasa koji je imao 26 godina [da se razumemo, licemerje klasicno]. Partizan je vodio 2:0 do tog 26. minuta, a Grobari su ludovali uz pesmu "zasto cutite". Onda su naravno Delije ustale i napravile mozda najbolje navijanje koje je ikada vidjeno u derbijima. Na kraju Partizan pobedio 3:2, a Zvezdi bio ponisten gol iz nepostojeceg ofsajda, secate se toga sigurno. Nakon toga, kad god Partizan da gol, grobari pevaju "zasto cutite", koje zapravo nemaju nikakvu poentu, jer to nije istina. :D A onda naravno, sad u ovom derbiju, Delije su uzele da se naprave pametne, pa su onda oni to pevali kad su vodili, iako juznjaci opet nisu cutali. Mislim, ta prozivka treba da ima smisla, a nema nikako. Cak je cela Arena pevala to na rukometu Srbija-Hrvatska, i to Hrvatima kojih je bilo 10. :D I eto, ne znam sto sam sad ovo napisao, kao nesto o cemu sam razmisljao, a zapravo potpuno nebitna stvar. :D taj derbi i protiv ukrajinaca za LS su mi dve najvece traume na kojima sam bio... posto bi bila potpuna katarza da nam je priznat taj gol za 3:2... a verujem da bi tada utakmica isla u 7+... ali jbg... ne verujem da je to bila namerna greska sudije... medjutim navijanje mi je bilo najbolje kada smo gubili 4:1 od partizana kada smo u 90om smanjili na 4:2... nikad necu zaboraviti tu scenu... kao da ih kidamo 10:0... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 meni je taj momenat u 26.min sto sam vec opisao i trenutak kada vidic daje gol za 4:3 protiv odensea i slavlje za prolazak dalje... au au au, mnogo jako. a negativan pamtim eliminaciju od rendzersa i poslednji sudijin zvizduk za 0-0 na marakani... ljudi oko mene plakali, ali stvarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 a negativan pamtim eliminaciju od rendzersa i poslednji sudijin zvizduk za 0-0 na marakani... ljudi oko mene plakali, ali stvarno... uh kad se setim onog baksuznog komentatora kad kaze ukoliko crvena zvezda ne primi gol bice ovo dobar rezultat.. i bap gol.. i suludno je da se raspravljate ko je bolji u OVOM trenutku na tribini pored tolikih problema koje imaju grobari.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 ocigledno da komentator ima natprirodne moci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 cigani spavaju u blatu, prose, kradu i skupljaju sekundarne sirovine grobari bar imaju posten posao i zato su bolji to je cista logika, tako da mozemo da zatvorimo topik i za kraj zna se OGREJACE OBASJACE SUNCE IZNAD HUMSKE ULICE NA NANA NANA NANANAN MENDZI MUSAVI CIGOS NANANANAAN Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Moj grobare,moj grobare ne silazi sa kurcine picko grobarska! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Moram da repostujem ovde posto je proslo nezapazeno Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 ^ lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 taj derbi i protiv ukrajinaca za LS su mi dve najvece traume na kojima sam bio... posto bi bila potpuna katarza da nam je priznat taj gol za 3:2... a verujem da bi tada utakmica isla u 7+... ali jbg... ne verujem da je to bila namerna greska sudije... medjutim navijanje mi je bilo najbolje kada smo gubili 4:1 od partizana kada smo u 90om smanjili na 4:2... nikad necu zaboraviti tu scenu... kao da ih kidamo 10:0... :D ja nikad neću zaboraviti retardiranog Smiljanića na konferenciji posle I naravno, nije nas bila sramota, jer smo ih posle tog derbija karali tri puta za redom sa Boškom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 drale drale drale nije krov za stadion,nego reflektori,kad opet moram ja da te ucim dok se samopwnujes...osim ako sam ja propustio trenutak kada je phillips poceo da se bavi i krovovima... ajde polako na upt,ovo nije kuhinja :tf: ју брате, шта ти причаш... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 sta pricam? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 ja nikad neću zaboraviti retardiranog Smiljanića na konferenciji posle I naravno, nije nas bila sramota, jer smo ih posle tog derbija karali tri puta za redom sa Boškom u, da, da. dok je pravi elitista u klubu zvezda će uvek gubiti i izvlačiti se sa samo 4 gola u mreži! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 глупости. :) нама је требало да се покрије стадион, а нови рефлектори би били само делић тог пројекта, мислим, који рефлектори коштају 30 милиона јура и то оних јура од пре 10 година... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 nakon izjave Koromana da Partizan ima kompleks od Marakane, jos uvek nas niste pobedili u rupi 4 vezane pobede Partizana poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 daj da vidim tu izjavu, nikad nisam, ozbiljno :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 takođe, link or gtfo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 nakon izjave Koromana da Partizan ima kompleks od Marakane, jos uvek nas niste pobedili u rupi 4 vezane pobede Partizana poz Pa sta smo uradili na zadnjoj utakmici? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 nema na tjubu btw, tako je i nastala 'imamo kornflekse' pesma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 ja nikad neću zaboraviti retardiranog Smiljanića na konferenciji posle I naravno, nije nas bila sramota, jer smo ih posle tog derbija karali tri puta za redom sa Boškom retard nabedjeni... a kada je tumbakovic imao muda da prica o 3:0 kao o rezultatu nezapamcenom za derbi... iako je zvezda dobila sa 4:0, a real barsu sa 5:0 th godina... a onda je u kupu u dve tekme prosao sa 6:1... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 nema na tjubu btw, tako je i nastala 'imamo kornflekse' pesma :D nije :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 nakon izjave Koromana da Partizan ima kompleks od Marakane, jos uvek nas niste pobedili u rupi 4 vezane pobede Partizana poz i ja prvi put cujem ne trolujem zaista Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=09&dd=30&nav_id=321180 Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman kaže da je njegov tim u prednosti pred derbi sa Partizanom jer ’crno-beli’ imaju kompleks kada dolaze na Marakanu. "Dobro znaju šta ih čeka na Marakani, a podsetio bih i na kompleks koji imaju kada nam dolaze u goste! Tu nikakvi trofeji iz prethodne sezone i položaj na tabeli nemaju uticaj. Ne verujem da će nas potceniti, iako imaju veliku prednost na tabeli, čak 10 bodova", izjavio je bočni fudbaler ’crveno-belih’. zar je toliko tesko izguglati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 (edited) Hvala Dragane nisam guglao tekst nego video, jer se secam da sam video negde Zvezdinu konferenciju za novinare pred utakmicu(cini mi se da je bilo na lol SOS kanalu, eto objasnjenja zasto nema na netu) a pacov je samo pokusao da se uslihta tvrdjem jezgru, da bi prestali da mu lupaju sljage na treninzima i razbijaju automobile (njemu i saigracima) zbog predobrog starta komsinice Edited April 2, 2012 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 lepa pobeda czv protiv partizana u odbojci..od 0-2 u seriji, do 3-2 za zvezdu i plasman u finale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 TRPAJ MAJMUNČINE KAD SE LOŽE DA SU VEĆ PROŠLI DALJE @koroman, dobro, on je som, očekivao sam to od njega, al' nisam znao da je izjavio to. E pa sad vidite kolika je seljačina Lola kad je uspeo da zaseni jednog Koromana. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts