Jump to content

Topic za PRAVE navijache...

Bartuc

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Zashto bi se neko udostojio da pominje idiote? Kao da nemaju druga posla, shto nisu uzeli lopate i otishli da pomognu ljudima oko nasipa protiv poplava? Da barem lepo utroshe taj vishak energije.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Ja mislim da je stadion FK "Crvena Zvezda" napao samog sebe kako bi dodatno destabilizovao situaciju u domaćem fudbalu.

Tako je nesto i meni palo napamet,ali mi je ortak sto je bio na jugu rekao kako se zavrsilo poluvreme kod vas da su svi krenuli ko sumanuti da trce napolje,tako da mislim da jedino sto eventualno nije tacno u celoj prici jeste da su lukica pogodile kamenice :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 2 weeks later...

Svetislav Pešić o stanju u našoj košarci

Izazvali ste mnogo bure u javnosti kada ste pre nekoliko dana izjavili da su vam sudije otele titulu dok ste trenirali Crvenu zvezdu. Možete li malo dublje da pojasnite te tvrdnje?

"Sada bi svi voleli da čuju senzaciju, šta Pešić kaže, ja sam govorio mnogo stvari dok sam bio tamo, i to ne iz ugla Crvene zvezde, već iz ugla čoveka koji je rođen u Srbiji i njoj pripada u svakom smislu, pre svega košarkaškom. Uvek kada sam govorio gledao sam interes naše košarke. To što neko to prezentira na način na koji nekome odgovara, to je druga stvar. Svi koji danas vode našu košarku znaju da ne ide sve kako treba i da nije sve regularno, ali ne žele da ulaze u osinjak. To i vi znate, ne treba ja da otkrivam nešto nepoznato. Pitali su me šta je tajna dobrih rezultata sada, ja sam rekao da nema nikakve tajne, da je ovde sve regularno, a da je u Srbiji malo šta regularno. Nisam nigde rekao da je neko Zvezdi ili nekom drugom klubu ukrao titulu, ali da je mnogo stvari neregularno, to vrlo dobro znate. Naše sudije su možda najbolje u Evropi, većina njih veoma dobro sudi evropska takmičenja. To sve zna i naš najbolji sudija (Ilija) Belošević, koji sigurno deli moje mišljenje, ali nije baš zgodno da sve do kraja kaže pošto živi tu. Nikada ne želim da oduzmem nekome nešto što je dobio, naše sudije su veoma talentovane, ali sa većom i drugačijom odgovornošću sude evropska takmičenja u odnosu na ono što se događa na našim prostorima. To je potpuno jasno, sad kako to popraviti. I dok sam bio u Crvenoj zvezdi, provodio 24 sata dnevno i radio za košarku, niko me nije zvao iz Saveza, pa što bih se sada ja petljao? Oni znaju kako to treba da reše, krajnje je vreme, a ja ću se, kao i uvek, vrlo rado odazvati kada me budu pozvali da pomognem, makar svojim mišljenjem".

I JA SE PITAM,DOKLE VISHE!?!?!?!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 3 weeks later...