spo(ghost) Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 evo jos malo i cod2 ce se naci i na mom kompjuteru iskreno sp necu puno ni igrati jer me bas nesto ni ne interesuje vise cu se obazreti na mp i ako mi se mp svidi koliko i cod(1) svakako cu izeti i COD2 original ← Super je mp, ima sve stare mod-ove, jedino je promenjeno sto u odnosu na staru xpanziju nemozesh da zakuvash bombu, znaci nema vishe ubacivanja bombi nemcima u gatje i dzepove. Clanbase je vetj otvorio open tournament za ovu igru, tako da... kupuj original cim mozesh Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Lan is ur friend :)))cim stave u igraone necu izlaziti neko vreme...a sa mnom jos barem 15 likova :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Lan is ur friend :)))cim stave u igraone necu izlaziti neko vreme...a sa mnom jos barem 15 likova :)) ← DEAL Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Dobro cim se stavi u plato..dolazim ja sa deus,eugen i sturm ekipom...a ti dovedi neke svoje..nek dodje ceo forum i samo rattttaattata :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barsa Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 pa naravno da cesh preci igricu za dan kada igrash na greenhorn-u ... na veteran nivou nema shanse, posto ne hodash po helthpecima, svaka tezina ispod veteran-a je sranje, idesh i koljesh nemce, a helt ti se jedva skida. ← kuvanje se da lako srediti i sigurno ce izlaziti neki realisam mod kao tw i ostali, a nadam se da ce i pam uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 pa naravno da cesh preci igricu za dan kada igrash na greenhorn-u ...nisi upravu...to je jedino sto ti mogu reci Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Mozda znate za german front mod..to ja igram sa ovim mojima...verovatno cemo uraditi nesto i za cod2..to mu dodje nesto kao realism mod,mnogo je dobro Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (edited) Nemoj molimte te realizm modove, jedino ako imash neki mod koji ima blood patch i ragdoll :))) , posto krv bas jadno izgleda a nedostatak ragdolla podseca na 1vi deo ... blah, ocekivao sam nesto vishe, meni se ipak vishe svidja dod sors, zbog zvuka i krvi i ragdolla i superiornijeg endzina. Mada ako hocesh mozemo da igramo, imam ja par ortaka iz deusa ... mare ,tesla, ostoja i kompanija, samo da stave i kretje zezanje EDIT: ubacili su shotku, ali po meni, to nije shotka, to je jebeni flek iz ut2k4. Edited November 3, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Moram priznati da je bolji od prvog dela ako nista drugo onda zbog svih ispravljenih "zamerki" iz predhodnog.....Sjajno optimizovana.....Testirana od AMD Bartona 2500 do AMD 64 3000+ i od Ti 4200,preko FX 6200, ATi 9600tx,ATi 9800 do FX 5900, FX6600full,FX 6600GT-a....naravno u mp-u....radi Perfektno....Ako je neko zaiteresovan sutra 05.11 u 16h......peglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 reci ima shotka!!! ima da se leshimo po platou i deusu od jutra do sjutra XDDD Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 A pegla je gde??? ocu ja da dodjem...ako je u deusu ja ne znam gde je to pa ako moze objasnjenje :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 palmira toljatija iliti stari merkator sidjes kod merkatora na stanici... popnes se uz stepenice pored eskim banke. ili eksim ne znam vec. skrenes desno kod restorana vojvodina pichish pichish i pichish... popnesh se na PRVIM stepenicama gore i tu si... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Eskim banka :0 Sasuke no1 :) Gledah ih sad dok su igrali te pogane igre sa temom ww2. Na momente sam cak pozeleo da igram, sto je super, jer ja mrzim ww2 i tu tematiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 IGORE NE SERI TI OBOZAVAS WOLFENSTEIN : ENEMY TERRITORY SAD CU DA TI HAKUJEM NESTO! Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ljudi imam pitanje u vezi ove igre.... nabavio sam naravno piratsku verziju sve je lepo ishlo...instalirao,crackovao,instalirao najnovije drivere za graf.directx 9.0c znachi sve i kad je pokrenem onda mi izbaci ono sranje send/don't send i ja naravno popizdim. ja je reinstaliram i ista pricha ako zajebava neshto od hardvera eo vidite : matichna :epox nforce2 chipset proc. :athlon 2500+ memorija: 512 mb ddr kingmax 400 mhz graf:radeon 9200 (nie second edition) i nemojte da prichate da ne radi na toj grafichkoj kad je pregurala d3 i hl2...... nadam se da cete mi pomoci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 http://www.klanrur.rs/vesti/1131470534_uf008507.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 http://www.klanrur.rs/vesti/1131470534_uf008507.gif ← slab sam sa engleskim humorom, ae pojasni Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Zar to ne bi bilo bas glupo? Kao da objasnjavas vic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Mogle bi picke americke da ubace kampanju sa nemcima............bar jednom ali kurve su kurve Doesta mi vise da gledam........."inteligenciju" nemackih vojnika........stvarno je sramota vise...... Zato samo MP i udri po amerima,rusima i rdjavima.............lomataj nazi style Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Njima je najvaznije prodaja a ne realnost inteligencije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 zaista bi bilo cool prikazati vidjenje tog rata iz ugla nekog nemackog vojnika (koji nisu znali u pocetku zasta se zaista bore) kako bi bilo cool napucavati brda amera na iskrcavanju u normandiji iz onih djavolskih bunkera ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 (koji nisu znali u pocetku zasta se zaista bore) Batice sta pricas zar si promasio nekoliko godina istorije u skoli? Nemci su u pocetku polomili sve sa cime su se sreli bar na zemlji(bitka za britanjiju je druga stvar ali necu sad o tome da pricam) Jedini razlog sto su izgubili rat su bili rusi i pukao im je moral kod staljingrada...... Tako da su plaze branile najslabije jedinice koje su povucene sa istocnog fronta,wolks sturm(krs rezervisti i gradjani),+ nekoliko ostataka Das Reich SS elitnih jedinica koje su bile na odmoru http://www.dasreich.ca/ ,i hitler jugenda(aktuelni papa lol)..........tako da je sve sto si video u igricama i filmovima americki bullshit i sranje.........izgubili su francusku i sve posle toga .......1 nisu bili pripremljeni (nisu ocekivali invaziju i Romel koji je bio zaduzen za odbranu atlantskog zida je bio u to vreme u nemackoj) 2 bili su suoceni sa daleko nadmocnijim neprijateljem(pesadija,vazduh,oklopne jedinice),sjebanog morala jer su se nagledali svakakvog sranja u rusiji.. 3 jer su imali veliki problem ruse! Da nisu morali da se lome na dve strane isekli bi amere i britance no problemo..........sa daleko slabijim jedinicama su uspevali da se brane mnogo mnogo dobro...........tako da jurnjava u call of duty i upucavanje celog nemackog bataljona po misiji je sranje.....band of brothers je tesko sranje..... Sramota je to sto ljudi pocnu da misle da su nemci bili jako losi borci koji su uspevali kao u filmu Market Garden (moj omiljeni) da upucaju babu na ulici,i rane 4 britanska vojnika po cenu njih 80........a nakon toga stizu zloglasne ss jedinice sa izvidjackim vozilima i zalecu se preko mosta i naravno jos i glavni oficir i svi vire iz tih kanti........gde ih sa druge strane cekaju britanci i deru ko volove.........mmmm DAaaaaa as ste vi glupi ili nesto?sta su SS retardirani?......nepravda prema tim ljudima koji su poginuli na nemackoj strani .......koji su kao trebali da poginu i to je ok......... RESPECT ZA NEMCE,objasnili su svima damn.....jebeni glupi ameri picke umrite Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 die nazi die !!!111 Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Nisu svi bili nazi,i ne opravdavam to uopste......u pitanju je vojnicka cast koja im je uskracena............edukuj se Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 (edited) ista vojnichka chast koju su oni uskratjivali milionima neprijateljskih vojnika? ako nishta drugo, to o chemu ti prichash (a sa chim je upoznata vetjina chlanova foruma koje to zanima, verovao ili ne) samo govori da su i saveznici bili podjednako sjebani u glavu kolko i Nemci. Edited November 11, 2005 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts