Jump to content

Snovi...

Recommended Posts

Chesto sanjam kako bezhim od nekog ali se ne pomeram, a taj me kao sve vishe stizhe ali nikako da me stigne... I par puta mi se desilo da sanjam npr. kako padnem sa zgrade i sl. i u tok trenutku kad padnem trgnem se iz sna ali ono bruka...

A da li vam se nekad desilo da sanjate neshto stvarno ruzhno, npr. smrt bizhnjeg ili tako neshto, i stvarno imate osecaj da plachete i da zhalite, i onda kad se probudite budete happy shto je to ipak bio samo san :)))

btw. meni se dogadjalo...

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zmije koje izlaze iz zemlje da me progone.

najuzasnije ratiste (na kom nikada nisam bio), sa ostalim neobjasnjivim uzasima (ne mogu se ukratko opisati).

kameni spomenik Linkolna (onaj iz Vasingtona) koji na mene poteze pistolj.

nuklearni holokaust koji vidim u Bgd-u, ali koji me ne ubija.

slobodan pad koji osecam svakom celijom svog tela.

ovo su samo neki kojih sam se setio na 1

Haha brate evo sad citam i ne verujem,i ja sanjam zmije koje izlaze iz zemlje i ima ih toliko puno da gde god odem one samo izlaze i izlaze :/ zajebano totalno.

Onda to sa padanjem,znaci osecam u stomaku,sve mi se isprevrce i onda se probudim.

I kao sto je skrimke rekao,kad bezim postajem vremenom sve sporiji i sporiji i na kraju se krecem u mestu a mali aboridzini polako dolaze sa ledja!! :)) ovo za male cokoladne sam se salio ;)

Ima tu jos stvari al ne mogu se setiti sad...

Bjukenon Mitch

drug je sanjao kako sam ga karao a ja sam sanjao kako mi je pusio kitu :)

[:D][:D][:D][:D]

Uvek sanjam da me vijaju zmije ( a ja nemogu da se poerim , bezim u mestu)

, sanjam nekad da dobijam batine od nekog dede , on mene lesi a ja njega nemogu ni da pipnem [:(]

uvek sanjam nepovezane snove , glupave , dosadne .........

sad u skorije vreme nisam nista sanjao ........

SALE IMAL LOOOOODE SNOVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Edited by insane.dkl
16468.gif

Dominus= sanjao sam da mi matori kolje "brata" na kuhinjskom stolu...vise od 5godina sigurno je proslo kada sam se probudio bio sam totalno sjeban...ovako je izgledalo

Ulazim u kuhinju i vidim kako mi matori drzi brata na stolu i drzi neku ogromnu sekiru i kaze mi da izadjem i cuje se vristanje i na kuhinjskim vratima ima neko zamagljeno staklo pa onako se rasprsti krv...juuuuu secam se i uvek cu se secati moj ubedljivo najgori san!!!!

Ja sanjam uglavnom kada spavam krace od 6-7 sati, dok ako spavam duze od toga ili ne sanjam ili se ne secam snova... sto znaci da u poslednje vreme imam jako malo snova... ipak jedan od snova koji je ostavio utisak na mene sam sanjao pre jedno 6 meseci. Sanjam ja da idem u skolu, u jutarnjoj smeni, sve normalno, ko da je stvarno, dodjem ja do skole pocinju casovi, kad odjednom budjenje, budi me keva i kaze da ustanem ili cu zakasniti u skolu. I ja ustanem opet krenem ka skoli, i na putu ka skoli se probudim [:D] . A kad sam se probudio video sam da kasnim u skolu!!!

Ja sam sanjao jedna san 7-8 puta u zadnjih nekoliko godina,sem zadnje 2.Svaki put san je isti i ja ne mogu da ga objasnim jer je sve nekako zamrsheno i ne mogu da ga shatim....Kao idem ja nekom pravom ulicom,ustvari to nije ni ulica vec nesto izbledelo a sa strane je sve crno i kao nesto uzimam ili sechem(ne secam se bas najbolje) i odjednom ja uzmem pogresno nesto(ne znam sta je to)i pojavi se neko cudovishte,ustvari to je neki ogromni covek 10x veci od mene i ja se uplashim toliko da se san prekine,i dok ga sanjam sve ostane nekako sivo u mom secanju sem tog straha,ali ja se ne probudim odmah nakon zavrshetka sna nego ono normalno kao svaki put

btw mogao sam da stavim neku tachku :)

Edited by Mickeyyy

U poslednje vreme sanjam samo kad sam budan. Dok igram WoW na trenutke zaspim dok idem prema nekom mestu u travel formi, jos ortak pored mene gleda i pita me nesto a ja mu objasnjavam neke nebuloze iz "sna" gde mi se prividja sve i svasta na ekranu. Trgnem se i nastavim dalje.

A dok sam sanjao "regularno" najvise sam voleo ruzne snove, posle lepih sam ceo dan bio skenjan. Poslednji takav sto se secam je da se budim i vidim da nemam desnu nogu, keva objasnjava u snu da sam takav od rodjenja(?) ja to uzimam kao cinjenicu i tako bedacenje ceo san. Kad sam se probudio na kraju bio sam ceo dan srecan sto nisam invalid. :D

Sanjam strashno morbidne snove, uglavnom je neka horor pricha u pitanju. Takodje celog zhivota sanjam kako sam se izgubila u nekom odvratnom predgradju i ne umem da se vratim kutji.

Deshavalo mi se da kad skontam da sanjam mogu da utichem na san.

oO

A dok sam sanjao "regularno" najvise sam voleo ruzne snove, posle lepih sam ceo dan bio skenjan. Poslednji takav sto se secam je da se budim i vidim da nemam desnu nogu, keva objasnjava u snu da sam takav od rodjenja(?) ja to uzimam kao cinjenicu i tako bedacenje ceo san. Kad sam se probudio na kraju bio sam ceo dan srecan sto nisam invalid. :D

Hah taj rad,a kad sanjam nesto lepo ono leto kao krecem da vozim bajs sa ortacima i te fore,cini se ko da je stvarno i cujem neku ziku u snu i onda skapiram...JEBENI ALARM ZA SKOLU U 6 UJUTRU!! kako se tad izbedacim... Edited by Gr@sSh0pp3R

Bjukenon Mitch

I ja imam konfuzne snove npr. secam se bio sam na previjanju i vracam se kuci i kao u nekom tripu cale i ja se svadjamo i on poludi i odsece noge sebe i kao tripcina sad cu ja njega da sluzim kao okrenem se vidim kevu i on bez ruku and stuff jako horror..."Svima ces da sluzis" ufufuf bedak od sna....

A sa druge strane imam san kako sam se skontao sa devojkom znaci ono bas iz snova sve ima sto sam ikada zeleo ono tipa oci,gradje i sve to...i desavanja u snu su kao ona hoce da pobegne od caleta da bude samnom pa kao da je moji usvoje ali nemogu posto su razvedeni pa jos neki tripovi i kasnije se ona ode u drugu sobu(dnemnu) i ja se probudim i pocnem da je trazim ...znaci ono real time ;)

Ja se ne secam dal' sam ikad u zivotu sanjao nesto sto (naizgled) ima smisla, a posebno nisam sanjao neke stvari koje su mi se desavale tog dana, ili kako to vec ide. Obicno kada se probudim iz zna krenem da se smejem sam sebi sta sam sve sanj'o :)

U velikom broju sluchajeva sanjam neke totalno nepovezane stvari (boje, slike, ili shta vec), ali se desi da sanjam neku scenu koja se odigra cela i traje bash dugo (mislim na dogadjaje u snu), ali je chesto i ona nepovezana. Dalje, ponekad sanjam neku ribu koja mi se svidela, chesto sanjam san da radim na nekoj visokoj gradjevini (ako neko zna iz Tom i Jerry-ja [:)] kada se jure po onoj zgradi brdo metara iznad zemlje, tako neshto), i okliznem se i padam, padam...i ne padnem ali se ne probudim. E da, ponekad kad se probudim iz nekog lepog sna, a nastavljam da spavam, skoncentrishem se na san, i nastavi se (to je extra [:D]).

josh iz proshlog topica o snovima(chini mi se da je tada bio naziv Astral Projection)

san traje 7 sekundi.

ne mozhete da sanjate jebeni film.

ali se desi da sanjam neku scenu koja se odigra cela i traje bash dugo (mislim na dogadjaje u snu)

Znachi, nisam rekao da sanjam sat vremena ili tako neshto, nego da mi dogadjaji u snu traju bash dugo, tj ima neka radnja (kao shto rekoh, chesto nepovezana, ali ima je).

Pih jebote... kako ja nikad ne skapiram da sanjam bre ?! [:(!]

Svaki put kad se probudim, pomislim, o boze kako sam glup, kako nisam shvatio da je san i obecam sebi da cu sledeci put da skapiram, ali nikako nece... Jel imate neku foru ?  [:)]

Pa i ja retko skapiram...jednostavno ti nekako padne na pamet da mozda sanjash, i onda to proverish i onda izmanipulishesh. Najlakshe je da skontash kad sanjash negde pred jutro...

Btw. ne znam dal ste provalili....ali kad ste u fazi nekog polusna, i svesni toga, najkreativnije ideje vam padaju na pamet, i to je super je ako se bavite nekom umetnoshcu i sl....

Sinoc sam opet imala koshmar: bila sam obuchena kao uchenice u Japanu (kao u manga crtacima), i meshavina mog dechka i nekog drugog tipa me je jurio kroz neke mrachne ulice.... neki odvratan grad, crne i tamnosive zgrade, onda me navataju neka dva ludaka, i ja krenem da ih bijem al njima nishta, i oni krenu da me jure... i onda naletim na dva lika koji su pali sa motora, vozili se zajedno, jedan nema noge, a drugi nema prste na rukama

oO