RaveN Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Cast izuzecima!!! ovo cu skontati samo ako si mislio na vlasnike igraona. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Jbga zbog raspada, bili ste najbolji... Jel neko ostaje da igra ili svi idete u penziju :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLaDe [FRJ] Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Shmekerica... Ma vratce se oni 100% za WCG samo skapirali ljudi da je nasha CS scena mnogo mnogo tuzna tako da i bez vezbe preterane moze nesht da se uradi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankind Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Shmekerica... Ma vratce se oni 100% za WCG samo skapirali ljudi da je nasha CS scena mnogo mnogo tuzna tako da i bez vezbe preterane moze nesht da se uradi :D ← amin! :) Quote klipiri klapari klap Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 sto se mene tice prestajemo da igramo , MOZDA se pojavimo u nekom 4fun mix-u za singapur , ali to je to (hope so ) a sto se tice ostalih igraca ne mogu nista da tvrdim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 nebrinite verni fanovi glorije :) warcraft tim je jaci nego ikad :D :) i ide u nove pohode :D :) gg fitjo nada mse dacemo se vidjati jos uvek sigurno ocemo posto si sad manager tima :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 bravo glorijanci na osvojenom turniru svaka cast inace tesko verujem da cete prestati da igrate mozda ne zajedno i ne kao 4gl ali verovatno kao neko drugi sad da li taj pametan potez sto cete da prestanete odlucite sami :D Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Ma bla bla bla bla, igratje oni o5 , trust mE !!! Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
SanjaRka Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Pa gde ste posli bre vi! :( Sta bre netjete da igrate! ALO BRE! Ko sem vas poseduje toliko talenta i srca! Jes' kaunter i nije neka bitna preokupacija u zivotu, al igrajte kad vam se igra i kad mozete, mojne to sad nesto kao zvanicno da se povlacite, pi kaki ste! :( Ua.... :( Quote (\_/) - This is Bunny. (O.o) - Copy Bunny into your signature to help him (> <) - on his quest for world domination. ...evo vam zeka 'ebo vas zeka... %) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 puno srece u daljem cime god da se bavite i naravno puno uspeha i svaka cast za osvojeni tur :D Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 rispekt ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutralni Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 gg 4glory bili ste ubedljivo najbolji !!! Mogli bi čisto onako radi reda da izbacite neki MOVIE 4Glory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 gl in future lepa zamisao , ali da se nije ovoliko ekipa povlacilo i vracalo , nebih vam nista govorio (g,gcv,x3m,unity....svaki dan po 2-3 :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 GL,momci sa srecom... mileta popravi ocene :))) sve najbolje... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 bravo glorijanci na osvojenom turniru svaka cast inace tesko verujem da cete prestati da igrate mozda ne zajedno i ne kao 4gl ali verovatno kao neko drugi sad da li taj pametan potez sto cete da prestanete odlucite sami :D ← e nakazo, nakazo. ja znam da se ti plasis da mi nastavimo da igramo zbog tvojih kgb-ovaca Nije te sramota da tako nesto komentarises. Bolje se pobrini za ekipu koja vezba 10 sati dnevno i dodje neka ekipa koja nije pipnula cs mesec dana i dobije vas. Srecno u parizu ali 10 sati je malo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 e nakazo, nakazo. ja znam da se ti plasis da mi nastavimo da igramo zbog tvojih kgb-ovaca Nije te sramota da tako nesto komentarises. Bolje se pobrini za ekipu koja vezba 10 sati dnevno i dodje neka ekipa koja nije pipnula cs mesec dana i dobije vas. Srecno u parizu ali 10 sati je malo :D ← zivim za ovakve recenice buhaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 watch, nisi nam prichao da idesh u pariz ? :) btw. skapirajte da se quote nalazi u donjem desnom uglu posta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 ja malo nisam bio u toku, bio sam 500km od BG, ali mogu samo da kazem SVAKA CHAST... znachi, nemate pojma kako ste im se svim izdrk**i u facu sa ovim potezom... s' postovanjem Duleyman Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 e nakazo, nakazo. ja znam da se ti plasis da mi nastavimo da igramo zbog tvojih kgb-ovaca Nije te sramota da tako nesto komentarises. Bolje se pobrini za ekipu koja vezba 10 sati dnevno i dodje neka ekipa koja nije pipnula cs mesec dana i dobije vas. Srecno u parizu ali 10 sati je malo :D ← sta lupas bre???kakav MOJ kgb???ako oces nesto da kazes prvo procitaj post LEPO pa onda pisi na ruru!!! Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Koji ste vi debili, pa zar niko sem Heavena ne zna da Watch ide umesto Hybera u Pariz (Hybera su odbili za vizu, a jedini koji je imao sva dokumeta je Watch) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Koji bre Watch, jel onaj sto radi u Forumu? Pozdrav Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 ja malo nisam bio u toku, bio sam 500km od BG, ali mogu samo da kazem SVAKA CHAST... znachi, nemate pojma kako ste im se svim izdrk**i u facu sa ovim potezom... s' postovanjem Duleyman ← Aj dyle objasni kome su se izdrkali u facu i zasto. Ja ne vidim dal je neko njih pljuvao sem 1 coveka??!?!? Stvarno mi nije jasno zasto su svi tako optereceni i u fazonu:"e nas niko ne voli, sad smo im pokazali". Ako cemo vec tako, mislim da mnogo vise ljudi ne voli kgb, a ne 4gl!!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 pa mislim da su u pravu kad kazu da ih malo ko voli mislim pogledajte postove posle eswc-a koji je kgb uzeo.eto. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 steta je sto svi prestaju jer cs sad tek stvarno pocinje da nam lici na seosku ligu... kad se zadnji put pojavio novi igrac koji je zaista kvalitetan ? s druge, real life, strane ih potpuno kapiram mada ne znam sve razloge ... ko je uopste ostao da igra od top klanova / igraca ? kolko sam shvatio jedini iz 4gl koji ce nastaviti da igra je mileta ? herga pali u vojsku u semptembru, a toki je 6. u KGB. eli, dyle, blade, distro ? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Eli ide u Bec da studira bankarstvo, finansije i socijalni inzenjering Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts