Jump to content

BLaDe [FRJ]

The X
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

4 Followers

About BLaDe [FRJ]

  • Birthday 03/24/1984

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    CS
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

2,756 profile views
  1. Sto sam ti ja kriv sto ne znam da bacam fleseve nabijem te na kurac :D ?
  2. Moje misljenje, ufur prevelik u odnosu na nagrade ! Gazda bas resio da zaradi neku kintu :P. GL ORGANIZACIJA ! Predpostavljam da ces drugi dan staviti ekipe koje su dosta daleko odv BG-a i Panceva. I kako zamisljas da te ekipe stignu u 8 da igraju prvi mec ?:D.
  3. SRECNO ORGANIZACIJA Aj da se pomolomo, da ce svi da postuju satnicu i da nece da namestaju opremu 2 dana :D Aj vidimo se u subotu
  4. Realno od 10 do 22h ce trajati grupe, 4 meca 1/4 finala ce trajati minimum 4h, + 2 meca polufinala ! Znaci u najranije ce se finale igrati u 4 !?!?!? Savet iz iskustva organizaciji : ekipe koje kasne duze od 15 min gube automatski mec ! to je jedino resenje, jer ako cete da padate na pricu tipa, radovi na putu i te fore, onda odlazi ceo turnir i sve u kurac. Nek ekipe krenu ranije i stici ce na vreme ! Prosto ! Jos nesto : Zagrevanje + namestanje opreme = 10-15 min najvise i ide lajv! Nema druge, jer cemo umreti svi u jutarnjim casovima !
  5. Jedno pitanje : Zasto ufur ne bi bio 4000 npr. da bi privukao veci broj ekipa ? Ovako ce tesko da ti se cimaju ekipe iz bg-a NS-a i ostale TOP ekipe kod nas, zbog tako male nagrade. Ne bih da miniram, ali mislim da je sve jasno. Povecas ufur i docice ti veci broj ekipa ! SRECNO U SVAKOM SLUCAJU !!!
  6. Sta se dalje desava ? Jel nestalo struje tamo :D ?
  7. Ajde sve sami pro igrachi i organizatori turnira, samo mi recite da li postiji 1,2,3 (mislim da moze na prste da se izbroji) koj nece da trazi kesh za jedan dan turnira. Jos nisam upoznao takvog vlasnika ! Svi su oni lasice :P Realno kog vlasnika bole kara za CS trunir, naravno da ce svaki da gleda da se ofajdi :). Kome se ne svidja nemoj da gusi spamira temu :) Srecno organizacija i recite Ogiju da Emotion dolazi na pasulj kod njega da napuni kazan i da prdimo i iseravamo se na turniru ko stoke :pppp
  8. Leshko u pravu si, al sta se i nerviras bzvze, na kraju cete da se pobijete ispred netplusa 5 septembra. Ovo je bio tur za ekipe koje su oni odredili i to je to. Bilo bi lepo da organizuju turnir u skorije vreme za nas koji nismo pozvani, ili kao i obicno za ekipe koje prve uplate. Nadam se da cete uzivati na turniru u Netplusu 5 i 6 septembra, jer ce organizacija biti u fulu i NIKO nece biti povlascen ! Bez obzira da li su to Smekeri, glorija, playmore, pa i Emotion !
  9. Bravo urban ! Je l' moze neko da kaze postavu Urbana i postavu vF-a ?
×
×
  • Create New...